Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Bemutatkozás 2015 júl. 17 17:18 #16147

Szia Totyi!
Ha van kedved, írj a tapasztalataidról és magadról/magatokról a fórumon. Üdv. köztünk! :Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2015 júl. 12 17:16 #16117

• Totyi
  • Totyi profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Sziasztok!

Az első fecskék között voltunk a Pontiosban május végén. Eddig nem tudtam írni. Na nem azért mert nem tanítottak meg annó, hanem mert nem engedett a huncut kis fórum. Talán most sikerül és meg tudom köszönni Áginak , Sofiának meg Babisnak a sok kedvességet figyelmességet a velünk való törődést a finom vacsorát a sok útba igazítást meg mindent!!!!!!!!!!!! Köszönjük szépen!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2015 jún. 12 09:57 #15974

Üdvözlet az oldalon gyurbal!
Írni kell nem csak olvasni! Remélem csak elkezdeni volt nehéz!

Re: Bemutatkozás 2015 jún. 08 10:33 #15958

Sziasztok !
Mindig nézegetem az oldalt, most írok először!
...............................

Hát szia!
Na de remélhetőleg nem utoljára! :D
Gyere közénk Te is !

Re: Bemutatkozás 2015 jún. 08 06:21 #15957

Szia Te kedves, vidám , teljes életkedvű Bazsi! :D
Most több ilyen vidám vendégem van, kik engem is bevonnak a vidámságukba. Mindjárt megyek hozzájuk.
Az Ágizást hagyd el. A többi olyan, mit írsz. Hihetetlen, hogy ez a 100 km mit tud. De nem az a 100, hanem , hogy ti, mi, mit összetudunk itt csavarogni.
Akár hogy is csavarják a szigetet elrontani nem lehet.
Köszönöm a mosolyt és a jó kedvet, mit most bennem keltettél.
Ma szigettúrára megyünk. Majd mondom mi az új.

Egyet szombaton fedeztem fel.
Ismeritek az ezerjó füvet?
Az Apollonos Panoráma szállás körüli hegyoldal olíva ligetes mezői teli nagyra nyílt egészséges rózsaszín virágokkal.
EZERJÓ FŰ.
Emi meg szedett már virágzásba boruló origánót. Az még egy kicsit korai keresni, de napsütötte oldalakon már lehet.
Tudjátok mind kettőt virágosan rövid szárral, inkább a virágcsonkot szeditek.
Árnyékos, száraz, sötét helyen szárítsátok.
Én most azt találtam ki, hogy már most felvágom, és könnyebben száradnak úgy.

Re: Bemutatkozás 2015 jún. 07 14:55 #15955

Sziasztok !
Mindig nézegetem az oldalt, most írok először!
Hogyan is kezdjem....,talán mint egy terápiás ülésen:
-Sziasztok, Balázs vagyok gyógyíthatatlan Thassosista.
Eddig háromszor volt alkalmam a szigeten nyaralni. Voltam már Tunéziától kezdve, Horvátországon át Bulgáriáig, de szerelembe Thassoson estem.
Legelőször 2010-ben két hétig.majd 2011-ben újra. Tavaly sikerült újra a szigetre látogatnom.
Aki úgy dönt itt tölti a nyári szabadságát nem fog csalódni, itt mindenki megtalálja a számítását. Kellemes időt akarsz? Itt megtalálod!Változatos strandokat akarsz? Itt megtalálod! Hegyeket akarsz? Itt megtalálod! Finomakat akarsz enni? Itt megtalálod! Sorolhatnám holnapig...
Aki teheti két hétre menjen,mert itt az sem elég nem hogy egy.
Lehetőleg autóval,de ha nem akkor is érdemes bérelni,mert nagyon szép hely ez, rengeteg látnivalóval.
Ami itt le van írva a szállásokról az mind igaz, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Olyan segítség van jelen Ági személyében ,ami garantálja a feledhetetlen és nyugodt nyaralást.
Szóval indulás Thassosra!!!!!!

Ui.: Amennyiben felesleges hely akadna egy autóban vagy csak egy bőröndben szeptember táján......... ,igen tudok kapaszkodni a tetőcsomagtartóban is,de a vonóhorog sem probléma. :D :D :D :D :D

Re: Bemutatkozás 2015 máj. 21 21:54 #15848

Zoli!
Jó helyen jársz, ha Thassos-ról keresel infót.
Üdv az oldalon!

Re: Bemutatkozás 2015 máj. 21 18:08 #15844

Sziasztok!
Most látom, hogy illett volna bemutatkozni...
E. Zoltán vagyok, 34 éves, szűk 2 éves lányunk van. Debrecenben élünk. Szeretünk utazni, illetve a tervezés előtt tervezni, olvasgatni.
Most próbáljuk ki Thassost, nagy segítség lesz a honlap a felkészülésben.

Isten hozott itt!
Valószínűleg Ti is vissza-visszajáró fertőzöttek lesztek :D
Gyerekek számára jó strandok vannak itt.

Re: Bemutatkozás 2015 máj. 21 14:15 #15841

• tegla81
  • tegla81 profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Sziasztok!
Most látom, hogy illett volna bemutatkozni...
E. Zoltán vagyok, 34 éves, szűk 2 éves lányunk van. Debrecenben élünk. Szeretünk utazni, illetve a tervezés előtt tervezni, olvasgatni.
Most próbáljuk ki Thassost, nagy segítség lesz a honlap a felkészülésben.

Re: Bemutatkozás 2014 nov. 15 19:36 #15177

Kedves Zoknika-Norbi Szegedről.Én is Szegedi vagyok. Három éve nyugdíjas vagyok, 30 éves leányommal szoktunk Görögo.-ba utazni. Az elmult 24 évben 13-szor nyaraltunk ebben a gyönyörű, változatos országba. Utolsó 3 évben Thassoson. Nekem annyira tetszik, hogy 2015-re is befizettem a foglalót. Érdekes mindig más helyre menni,de ugyanúgy jó érzés, ha ismerősként térsz vissza.Negyedszerre térünk vissza, mégis vannak olyan látnivalók amelyeket még nem láttunk. Nem utolsó sorban Ónodi Ági idegenvezető mindenre kiterjedő figyelme és segítőkészsége miatt térünk vissza ujra és ujra.Jó volna egyszer személyesen is találkozni. Üdv:Blahóné Ungár Ágnes.

Re: Bemutatkozás 2014 nov. 12 08:36 #15170

Kedves Thassosos Barátaim!

Köszönöm, hogy köztetek lehetek. Köszönöm a bizalmat és a szeretetet. Üdv: Norbi

Kedves Norbi (Zoknika)!

Üdvözlünk körünkben! :örül: :örül:

Re: Bemutatkozás 2014 nov. 11 07:22 #15167

• Zoknika
  • Zoknika profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Kedves Thassosos Barátaim!

Köszönöm, hogy köztetek lehetek. Köszönöm a bizalmat és a szeretetet. Üdv: Norbi

Re: Bemutatkozás 2014 nov. 10 17:15 #15166

Kedves Zoknika!
Üdv a csoportban! Igen olvass sokat, de vigyázz mert olyan oldhatatlan lesz a vágy hogy minél hamarabb eljuss Thassosra és ha eljutottál egyszer akkor újra és újra visszatérj! A sziget olyan mint egy kacér nő, mindig felfed valami izgató dolgot amit feltétlen látni kell!

Re: Bemutatkozás 2014 nov. 10 15:58 #15165

Kedves Zoknika!

Tetszik a megszólítás, amivel kezdted : Kedves Barátaim
Igen, jól látod, tényleg lehet barátságokat kötni itt, ha Te is akarod. Légy üdvözölve köztünk, Thassos rajongók között. Kérdezz, mert aki kérdez, az mindent tud .... és olvass, ha van időd, mert rengeteg hasznos információ van a honlapon és a fórum topikokban.
Szoktunk időnként találkozni is, ha van kedved tarts velünk. Légy tehát üdvözölve általunk és légy megfertőződve Thassos által :-)

Bemutatkozás 2014 nov. 10 14:55 #15164

• Zoknika
  • Zoknika profilkép
  • Látogató
  • Látogató
Kedves Barátaim!

Nevem Szász Norbert. Párom (Babi) és jómagam már háromszor volt Görögországban. Kétszer Sarti, egyszer Zakynthos. Sajnos idén és jövőre sehova sem tudunk menni, azonban 2016-ban Thasos szigetére szeretnénk eljutni. Én abban az évben leszek 40 éves, Babival meg 10 évesek leszünk. Így dupla évfordulót ünneplünk. Erre a szigetre esett a választásunk. (igaz, hogy Lefkada is benne volt az úti célba, de Thasos mellett döntöttünk). Tudom, hogy messze van még 2016, de majd csak eltelik az idő. A honlapon pedig véleményem szerint sok barátságot lehet kötni. Kifejezetten tetszik az emberek egymáshoz való hozzáállása, segítő készsége. Remélem, hogy mire végre eljutunk a szigetre, sok-sok emberkével kötök szoros barátságot. Addig is ismerkedek, olvasom a fórumokat és nézegetem a szebbnél-szebb képeket, amiket Ti készítetek erről a csodás szigetről. Köszönöm, hogy itt lehetek Veletek. Üdv: Norbi Szegedről

Re: Bemutatkozás 2013 júl. 24 22:08 #13001

............. Attól tartok minket is befog vonzani ..........

Aha... :lol:
:Thassos-fan:

Re: Bemutatkozás 2013 júl. 24 20:05 #12995

A sziget mellett nekem nagyon tetszik ez a lelkesedés, amit itt látok. Attól tartok minket is befog vonzani Mi pedagógus- pszichológus természetkedvelő pár vagyunk. Mindíg az érintetlen, természetközeli helyeket keressük- úgy tűnik ez most jól sikerül. Mindenkinek szép nyaralást kívánunk!

Re: Bemutatkozás 2013 márc. 08 18:32 #11693

Lala12!
Üdv itt!
Olvass és kérdezz!

:ördögűző: :ördögűző: :ördögűző: Légy megfertőződve! :ördögűző: :ördögűző: :ördögűző:

:D

Re: Bemutatkozás 2013 márc. 06 22:12 #11678

..................véletlenül fedeztem fel Thassos szigetét - ..................- és annyira megtetszett, hogy meg is volt az újabb úti cél. .................

Isten hozott köztünk!
Jól választottál!
De majd Te is meg fogod kapni a Thassos-kórt, és vissza-visszatérő utazó leszel :lol:

Re: Bemutatkozás 2013 márc. 06 20:31 #11676

Sziasztok!
Feleségemmel és 8 éves fiammal Budapesten élek. Ildivel az olaszországi évek után első élményünk Korfu volt Görögországban, de sajnos nem autóval voltunk és nem fedeztük fel okosan a szigetet, ezért annyira nem is fogott meg. Peti megszületése utána ismét Olaszország és Horvátország következett, míg nem 2010-ben elmerészkedtünk Sartira és azóta minden évben egy hetet ott töltöttünk, hol a Kassandra félszigettel, hol az Olimposi riviérával összekötve. Még tavaly tavasszal, a neten böngészve véletlenül fedeztem fel Thassos szigetét - akkor már a Meteorák miatt, Nei Porit lefoglaltam - és annyira megtetszett, hogy meg is volt az újabb úti cél. A választásban sokat segített ez a fórum és az oldal, köszönöm az infókat, de még biztosan fogok kérdezni.
Üdv
Lala

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 24 13:58 #10177

[quote=Ági
Hogy állsz növény gyűjteményeddel?
Kíváncsi vagyok a kis palántákból amit Most szedtek, megfogja e, mert kicsit aggódtam, hogy már a nyárba megyünk.

Majdnem minden növényem megmaradt. a szelíd gesztenye szenved még egy kicsit, és tényleg a kisebb növények jobban bírják. A babérok is megmaradtak és a Lujza is!!! :D :) :P A rózsaszín virág bimbózik. Melyik az ehető rózsa? A tövis nélküli rózsák is gondolkodnak még.
A bodorrózsa teát már iszom. 1l vizet 70-80C-ra melegítek és 1 ek teafüvet leforrázok vele. Egész nap iható és nagyon egészséges!!! :D
Az orbáncfüvet eltettem télire, mert nyáron bőrhólyagosodást okozhat a nap hatására.

[/Ági ] A hegyi teámat nem ismerem még fel, hogy az Ypszárjon hol, de mire jöttök, azt is kiszimatolom, és az akkor lesz pépp szedhető. Meg az origánó!
Teli konyhával telelünk ám ki!!!

Jupééé az jó lesz! Ismét megyünk gyógynövénygyűjtő túrára!!! :D :P :)

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 23 06:45 #10147

Éljenek az Etyeki szép lányok!!! :D
Bizonyítva kérem ám Juditom, majd hogy itt írunk.
A normál leveleid ide írd, mikor olyat kérdezel, miből mindenki tanul.
Hogy állsz növény gyűjteményeddel?
Jut eszembe. A hajós kiránduláson egy babér erdőt fedeztünk fel a mostani utunk során. Kíváncsi vagyok a kis palántákból amit Most szedtek, megfogja e, mert kicsit aggódtam, hogy már a nyárba megyünk.
A hegyi teámat nem ismerem még fel, hogy az Ypszárjon hol, de mire jöttök, azt is kiszimatolom, és az akkor lesz pépp szedhető. Meg az origánó!
Teli konyhával telelünk ám ki!!! :D

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 22 09:54 #10138

Ígérem, hogy írok is!!! :D
Tényleg csak elkezdeni volt nehéz!
A következő találkozón is szeretnénk ott lenni! :D
Balázs láttam, hogy Ti mindjárt indultok! Nagyon jó nyaralást nektek! :) (Kicsit azért irigy vagyok ám!)

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 21 20:04 #10135

mjuditta!
Üdv köztünk!
Akkor ezentúl már nem csak olvasol, hanem írsz is néha???? :)
Csak elkezdeni nehéz. :D

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 21 17:35 #10134

Köszöntelek a Fórumon. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.129 másodperc