Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 21 17:19 #10133

Sziasztok!

Ha már írtam egy hozzászólást úgy illik, hogy írjak egy pár sor bemutatkozást.
Etyeken lakom a férjemmel és a kislányommal (idén 20 éves de nekem mindig a kislányom marad).
Én már ismerlek Titeket a fórum által, szinte minden nap olvastam, amit írtatok.
Az egész családom és a barátaink is nagy Görögország rajongók, de a törzshelyünk Thassos - Scala Potamia.
Mi is Sartival kezdtük és utána Paralia de már 4 éve a szigethez húz a szívünk.
Még mindig vannak felfedezésre váró helyek de ha elfogynak akkor sem lesz gond, mert Ági úgyis talál új programokat és jeep túra útvonalakat.
Örülök, hogy itt lehetek! 8)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 20 07:35 #10119

Üdv a fórumon (is). :)
S egyszer majd a szigeten! Mivel ami késik, az jön! :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 19 22:59 #10118

Sziasztok !

Pár szóban bemutatkoznék, annak ellenére, hogy már pár fórumtárssal személyesen is találkoztam a Szegedi Fórum találkozón.
Én Tfildikóékon kerültem a fórumba, mivel rendszeresen találkozgatunk és a nyaralási képeinket, videóinkat egy kis ouzó vagy más ital társaságában kölcsönösen megszoktuk nézni.
42 éves vagyok, rendőr, nős és van egy 15-éves lányom. 2007-óta megfertőzött Görögország. Sartival kezdtük busszal, majd 2008 Paralia busszal, 2009 Stavros busszal, 2010 Stavros autóval, 2011 Sarti autóval. Thassoson még nem jártunk, de Tfildikóék igen, és az ő képeik és videóik alapján is szimpatikus a sziget, és a leendő úti célok között van. Idén sajna nem megyünk külföldre, de a fórumon keresztül majd megpróbálunk, valami kis Görögországi életérzést magunkba szívni.
Szeretem szívni a tenger illatát a kellemes nyári szélben, a kabócák zizegését, és mindent ami Görögországgal kapcsolatos. Én nem vagyok nagy rom rajongó, a természet szépségeit többre becsülöm, de azért megnézem a történelmi helyszíneket is ha már ott vagyok, de mondjuk egy szirének medencéjét szívesebben felkeresek, mint egy templom romot.

Üdv.

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 18 20:37 #10102

Szia Melinda! :)
Hát igen, igy előre látatlanban Thassos-fan lettem. :D
Pont mos olvastam el a sziget régészeti feltárásaival és történelmével foglalkozó részt, és megint megbizonyosodtam, hogy nekem való hely. :)
Még ennyi romot, kiélvezkedhetem majd magam. :P

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 18 19:07 #10101

Ilyenkor vagyok mindig bosszús, hogy nekünk még az országot is át kell szelni, még nekünk Röszke is vagy 400 km innen, miért nem lakok én valahol a Dunántúlon... :D

Szia Messinia! :P Hát már Te is Thassos fan lettél? :wink:
Jó az oldal nagyon, csak annyi a dolgod, hogy olvass és olvass!
Aztán kérdezz, ha valami nem tiszta. Vannak olyan fanok, akik már többször is megjárták Thassost, és sokkal többet tudnak, mint én. :D

Ne panaszkodj, hogy messzi laksz, Sopronból is majd 400 km Röszke! :örül:

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 18 18:07 #10096

Szia Pamag!
Igen, az biztos, hogy elég lelkes tag leszek. :)
És ahogy hazaérek, biztosan én is sok infot tudni átadni másoknak.
De egyelőre még azt várom, hogy indulhassak, olyan messzinek tűnik az indulás.
Ilyenkor vagyok mindig bosszús, hogy nekünk még az országot is át kell szelni, még nekünk Röszke is vagy 400 km innen, miért nem lakok én valahol a Dunántúlon... :D

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 18 17:33 #10093

.................
Egyelőre ennyi, az oldal nagyon hasznos, rengeteg info van mindenről, gratulálok hozzá. :)

Szia!
Örülök, hogy megszaporodtunk egy lelkes taggal. :D
Biztos Te is hozzáteszel majd az infókhoz :D
Jó készülődést, jó nyaralásvárást!
:úszógumi:

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 18 13:13 #10085

Messinia!
Üdvözöllek itt is!

Re: Bemutatkozás 2012 jún. 18 13:07 #10084

Sziasztok!
Pamag volt kedves ideinvitálni, hogy irjak pár sort magamról, hát megteszem. :)
Borsod megyei vagyok, és pedagógus. A párommal kettecskén megyünk a szigetre, anno többször voltam Görögországban, aztán valamiért 3 évet kihagytunk (Horvátország lett akkor az uticél, magam sem értem miért:)), és tavaly tértünk ismét vissza. Akkor azt mondtam, soha többet máshová. :)
Imádok mindent, ami görög, és az ókori kultúrák nagy rajongója vagyok- talán a pedagógusi mivoltom is hozzájárul ehhez. A gyerekek meg mindig örülnek, ha Görögországról mesélek nekik. :)
A sziget egyébként véletlenül jött a képbe, egyik fórumtársam ajánlotta, akivel már régóta levelezgetek (Melinda), mert spórolás miatt nem akartunk messze menni (tavaly Toloban voltunk, az kissé messze volt...:)), és ő mondta, hogy a sziget biztosan tetszeni fog nekem.
Saját autóval megyünk.
Egyelőre ennyi, az oldal nagyon hasznos, rengeteg info van mindenről, gratulálok hozzá. :)

Re: Bemutatkozás 2012 máj. 06 10:18 #9734

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, meghalóban van a számítógépem, ha rendbejön jelentkezem. :cry:

Re: Bemutatkozás 2012 máj. 02 18:10 #9707

Még az is lehet, hogy ismerjük egymást. Írtam priv. üzit.

Re: Bemutatkozás 2012 máj. 02 15:58 #9704

Sziasztok!
Mezőtúron élünk.....

Azta, én is!!!!!!! :D

Örülök, Kicsi a világ .... :örül:

Re: Bemutatkozás 2012 máj. 02 15:34 #9702

Sziasztok!
Mezőtúron élünk.....

Azta, én is!!!!!!! :D

Re: Bemutatkozás 2012 máj. 02 15:08 #9701

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, többször elsiklottam már Thassos neve mellett, nem tudtam róla semmit, most azonban alaposabban utánanéztem és nagyon megtetszett. Én már bőven 50+ vagyok, nyugdijas, párom bőven 60+ szintén nyugdijas, Mezőtúron élünk, három felnőtt gyermekünk, már majdnem négy unokánk van és természetesen imádjuk Görögországot. Először 1984-ben voltunk (Meteorák, Athén, Mükéne, Delfi és nagyjából minden, amit illik megnézni.) Buszos utazás ún. vállalati szervezésben, kempingezéssel egybekötve. Következő utunk 1989-ben volt, akkor autóval mentünk, szintén kempingezős volt. Itt aztán volt egy csomó kihagyás, majd 1998-ban repülővel Kréta keleti része, majd 2002-ben Kréta nyugati része.Tavaly Neos Marmarason voltunk busszal és az idén Kefalóniára megyünk szintén busszal. Talán, ha belefér - sok mindenen múlik még - ősszel Thassosra is szeretnénk eljutni, ha nem akkor jövőre mindenképpen. Görögország imádatával férjem fertőzött meg, Ő már gyermekkora óta nagyon vonzódott a görög kultúra iránt. Jó dolgom van, mert sokat tud mesélni a a görög történelemről és mondákról. Nálunk is úgy van - ahogy már egy korábbi bemutatkozásban olvastam - én vagyok a felderítő, férjemnek csak jönni kell.
Kívánok mindenkinek jó időt, jó nyaralást. :D

Re: Bemutatkozás 2012 márc. 02 11:23 #9240

Köszönöm a lelkesítő szavakat :) , augusztusban tervezünk kimenni apollonos busszal, ágis szállással. Az Aethrionba szerettünk volna, de ott már nem adják ki a földszinti 4-es apartmanokat. Úgyhogy keresni kell jobbat.

Üdv nálunk!
Ott van az Aethrion mellette a Jota! Csak ajánlani tudom! :)

Köszönöm a tippet, mi is nézegettük már! Feleségem kollégája július elején fogja tesztelni. :) Csak mi inkább valami árnyasabb helyet keresnénk a parthoz kicsit közelebb. Spitákia, Athanasios, ilyesmiket nézegettünk egyenlőre.

Re: Bemutatkozás 2012 márc. 02 11:20 #9239

Szia Panajoti!
Indiszkrét kérdés: Te vagy az aki a hellaszon kszifiasz néven ír? Ő is az Aethrionos 4 fős fsznti apt. után érdeklődött.

Kérdésed nem bántó :D , de nem én vagyok az. Csak az Apollon-nál érdeklődtem, de mondták, hogy ők már nem foglalkoznak vele. Valahol azután olvastam, hogy már csak kisgyerekes görög családoknak adják ki. Voltunk ott 3 éve, nagyon tetszett, mert nyugis helyen van.

Re: Bemutatkozás 2012 márc. 01 17:28 #9237

Köszönöm a lelkesítő szavakat :) , augusztusban tervezünk kimenni apollonos busszal, ágis szállással. Az Aethrionba szerettünk volna, de ott már nem adják ki a földszinti 4-es apartmanokat. Úgyhogy keresni kell jobbat.

Üdv nálunk!
Ott van az Aethrion mellette a Jota! Csak ajánlani tudom! :)

Re: Bemutatkozás 2012 márc. 01 15:07 #9236

Szia Panajoti!
Indiszkrét kérdés: Te vagy az aki a hellaszon kszifiasz néven ír? Ő is az Aethrionos 4 fős fsznti apt. után érdeklődött.

Re: Bemutatkozás 2012 márc. 01 14:05 #9235

S..........................
Idén nyáron is tervezzük, a húsz éves házassági évfordulónkat szeretnénk ott ünnepelni.
..............

Összejön !!! :D :D :futyul:
Még néhányszor húsz évet Nektek, és addig folyamatos Thassosra járást! :legjobbakat: :pápá:

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 29 17:35 #9229

S..........................
Idén nyáron is tervezzük, a húsz éves házassági évfordulónkat szeretnénk ott ünnepelni.
..............

Összejön !!! :D :D :futyul:
Még néhányszor húsz évet Nektek, és addig folyamatos Thassosra járást! :legjobbakat: :pápá:

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 29 16:42 #9228

Szervusztok!

Gondoltam beköszönök, úgy illik! :)
Zolinak hívnak, a Panajoti-t egy öreg görög halász barátom iránti tiszteletből használom. Húsz éve járok Thassos-ra, azért tudom ilyen pontosan, mert ott ismerkedtem meg a feleségemmel! :D
Azóta 2-3 évente visszamegyünk általában, örök szerelem marad ez a sziget. Voltam pár helyen Görögországban azóta, de ehhez foghatót még nem láttam. :Thassos-fan:
Ágival már ismerjük egymást, három éve találkoztunk, voltam dzsip-túrán, ettem nyersen tengeri sünt, szóval óriási élmény volt! :lol: Remélem, idén is összejön!
Üdv mindenkinek!

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 07 18:21 #9133

Tiszafüred tőlünk sincs olyan messze..De miért megy mindenki Pestre lakni???? költői volt a kérdés...

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 07 18:03 #9132

Igen ez pont így van!

Bocsika!
Bocsika én meg tiszafüredi és Bp. a lakóhely,de szintén elvehetetlen az alföld:-)

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 07 10:53 #9129

Igen ez pont így van!

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 07 10:51 #9128

nahát,kicsi a világ!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.133 másodperc