Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 30 18:44 #1882

Sziasztok!
Most látom, hogy illett volna bemutatkozni...
Én is 37 vagyok kutatómérnök és edző. Budapest mellett lakunk egy tanyán családommal. Két fiam van 4 és 8 évesek apukájukkal pedig 18 éve élünk együtt.
Egyetemről maradt baráti társaságunk eddig Horvátország valamelyik csendesebb szigetén töltötte a nyári szabit.
2009-ben újítani szeretnénk. Mivel minden túrát (magyarországi Nemzeti Parkokat járjuk sorra) és nyaralást én szoktam szervezni ezért kutakodtam, és rátaláltam erre a honlapra. Azóta nem tudok leszakadni Thassos szigetéről. Az első mágnes a Tripiti környékén készült kép volt a honlapon: Szikla amiben van egy átúszható hasadék.
Most a szállás keresésnél tartok.

Hát most jól elbizonytalanítottál!
Mert, hogy épp azon gondolkozom, már egy hónapja, hogy mit tegyek a Pantheon Apartmannal.
Azt a helyet a hajóról fedeztem fel. Kiúsztam a lyukon, és körbejártam a környék kevés szállodáját. Ősszel oda is autóztam.
Van egy két szállásom, amit azért választottam, mert én szeretnék ilyen helyen nyaralni.
Így esett a választásom a Pantheonra. Az egyetlen elfogadható áru szálloda volt a környéken, ami minőségben is és árban is tökéletes. A háziasszony precizitása pedig rendkívüli. Tehát két éve dolgoztatni próbálom. A baj azt hiszem ott van, hogy a jó ár miatt mentek oda a vendégek, és nem a hely varázsa miatt. A zsák nehezen találja meg a foltját.
Másik ilyen kedvenceim: Fáros, Villa Mária, Ifigénia hegyi, Anna hegyi lak.
A Pantheon , és a Fáros kivételével mindegyik szállás nagy siker a vendégek körébe. Kivéve az én két legkedvencebb helyem.
Olykor eszembe jut, én vagyok csak így kificamodva? De most olvasom, már ketten vagyunk.
Írod, hogy Tripitinél szerettél a szigetbe...
Bazsi, még gondolkozom maradjon a Pantheon, vagy törlődjön. Ugyan ez van a Fárossal is. Imádom ezeket a helyeket...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 30 18:24 #1881

Magamról II. rész
Utazási stílusLast minute -busz-apartman
Megjegyzés:Ha igényesebbek lennénk nem jártunk volna(mi négyen)
8x e gyönyörű országban. 8x 32 helyszín kirándulásokkal.
Kevenc helyeinkSARTI-THASSOS-KORFU(Kerkira,Drepanon)
Megjegyzés:a leírt sorrendnek nincs jelentősége.
Kedvenc előadóim: KOSTAS MARTAKIS,NIKOS VERTIS,NOTIS SFAKIANAKIS
Megjegyzés:Notis- musztaki-t viselek.
Miért szeretem a görögöket(gesztus)
1,A hentes elkisér 200-300m-re megmutatni a halboltot
2,Magyar mondatokat mond az eladó a butikban.
3, Rengeteg apró figyelmesség.
Következmény: Ismerkedés nyelvükkel.
Előző életem: Talán görög ?!
A konyhában is otthon vagyok:A családom kedvence az általam készített:
BAKLAVA és LUKUMADES
Most talán ennyi jutott eszembe hirtelen.
Aláírás:Egy görögimádó

Isten hozott Te hold imádó! :éljen:
Mindent elhiszek, kivéve, hogy ezek a szirupos édességek a kedvenceid. Vagy ha igen, akkor keveset eszel belőlük. Én egy Adoniszt látok a fotón, és nem pedig egy görögdinnyét!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 30 17:02 #1880

Köszi Balazsh! :wink:

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 30 15:27 #1879

Az első rész végén egy kérdés: hogy tudok avatarképet kitenni vagy lehet-e?
Köszönöm figyelmeteket.
???? ????????????

Üdv nálunk! :)

Jobbra fent Felhasználói vezérlőpult.
Azon belül bal oldalt az Opcióknál: Profil/ Avatar szerkesztése.

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 30 13:51 #1878

Magamról II. rész
Utazási stílusLast minute -busz-apartman
Megjegyzés:Ha igényesebbek lennénk nem jártunk volna(mi négyen)
8x e gyönyörű országban. 8x 32 helyszín kirándulásokkal.
Kevenc helyeinkSARTI-THASSOS-KORFU(Kerkira,Drepanon)
Megjegyzés:a leírt sorrendnek nincs jelentősége.
Kedvenc előadóim: KOSTAS MARTAKIS,NIKOS VERTIS,NOTIS SFAKIANAKIS
Megjegyzés:Notis- musztaki-t viselek.
Miért szeretem a görögöket(gesztus)
1,A hentes elkisér 200-300m-re megmutatni a halboltot
2,Magyar mondatokat mond az eladó a butikban.
3, Rengeteg apró figyelmesség.
Következmény: Ismerkedés nyelvükkel.
Előző életem: Talán görög ?!
A konyhában is otthon vagyok:A családom kedvence az általam készített:
BAKLAVA és LUKUMADES
Most talán ennyi jutott eszembe hirtelen.
Aláírás:Egy görögimádó

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 30 08:41 #1877

Írnák valamit én is magamról. I- rész
Mikortól fórumozok:2009.január 6.
Megjegyzés:-Előtte csak a rumot ismertem.Azt is csak a bolt polcán.
-Most ismerkedek vele.Esetlenségemért elnézést kérek.(oka:sok X )
Lakóhelyem:Kiskunfélegyháza
Nevem: Remélem találónak fogjátok tartani.
Foglalkozásom:DVD kölcsönzős és Netes Disney ruházati kereskedő
Megjegyzés:Tékás 1991 óta vagyok.De mostanában ebben a műfajban vergődök.
Azt hiszen nem kell mondanom miért.2008-ban nyaralni sem tudtunk.
Korom: XXXXX( görögösen nyomja a hátamat)
Nyelvtudásom:minimális-autodidakta:2 év-2x4cm vastag görög szótárból az elsőtől
az utolsó betűig-kb 25ezer felütés-5 spirál füzet jegyzet.
Nyelvi memóriám:gyenge (oka: sok X)
Megjegyzés: Olyan sokat már nem várhatok el magamtól.(oka: sok X)
Egyéb nyelvtudásom:8 évi orosz után ......osztályjelentés.

Az első rész végén egy kérdés: hogy tudok avatarképet kitenni vagy lehet-e?
Köszönöm figyelmeteket.
???? ????????????

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 16 16:18 #1843

SZIÓKA!
LÁTOD, MÁR BESZÉLGETTÜNK, ÉS MOST TALÁLTAM A BEMUTATKOZÁSOD. JÓT MOSOLYOGTAM MERT AZ ÉPPEN ILYENKOR AKTUÁLIS TÉMÁRA ADTÁL ÖTLETET.
NAPONTA SOKAN KERESNEK MEG MUNKAVÁLLALÁSI LEHETŐSÉGGEL, AMIBE KEVÉS VAGY SEMMI TANÁCSOT NEM TUDOK ADNI.
MERT ÚGYE MILYEN LEHETŐSÉGEK VANNAK:
TAKARÍTÁS, MOSOGATÁS, PINCÉRKEDÉS.
EZ SZOKOTT LENNI AZ AJÁNLAT.
ÍROD, HOGY MASSZŐR VAGY.
NO ENNEK A SZAKMÁNAK SZERINTEM MINDENHOL LENNE KERETE!!!!!!!!
DE EHHEZ HIVATALOSAN KEVESEN ÉRTENEK.
EZ TUTI BIZTOS SZAKMA LEHETNE A GÖRÖGÖKNÉL!!!

MAGAMBA PERSZE RÖGTÖN MEGSZÓLAL A KISÖRDÖG.
MEG IS FIZETNÉK-E, VAGY HALÁLRA ALKUDNÁK MAGUKAT A KLIENSEK, VAGY FEDEZETLEN VÁLTÓKKAL FIZETNÉNEK A MASSZÍROZÁSÉRT?

A TE HOBBIJAID ÉS MUNKÁD EGY MINŐSÉGI SZÁLLODÁBAN NAGYON JÓL MEGFIZETETT LENNE.
ÉS EZ NAGYON KOMOLY.
TUDOM, HOGY TE NEM KERESEL MUNKÁT, VISZONT A SOK ELKESEREDETT MUNKAVÁLLALÓNAK ADOK EGY TIPPET, HOGY HA BÍRNAK ILYEN TUDÁSSAL, MINT TE, AKKOR KUTATHATNAK NAGY SZÁLLODÁK UTÁN, ÉS EGY ÖNÉLETRAJZZAL JELENTKEZHETNEK , MINT ANIMATIZÁTOR.
EZ VETÉLKEDŐK, JÁTÉKOK GYERMEK FOGLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSÁT JELENTI A NAGY SZÁLLODÁKBAN.
ELENGEDHETETLEN FELTÉTELE MÉG A SOK NYELVŰSÉG MINŐSÉGI SZINTEN.
MEGBECSÜLT ÉS MEGFIZETETT MUNKA

Én most gyesen vagyok, de amúgy masszőr. Van pár kedves vendégem, házaspárok, családok, akikhez kijárok masszírozni most gyes alatt is. Régebben ápolónő voltam.
Tanultam hennázni, szoktam rendezvényeken, gyerekbulikon arcot festeni, és esküvői testfestést is tanultam, de az ritka felkérés. Hobbym is van, de erre ritkán jut időm: www.dezse.mlap.hu - www.dezse.mlap.hu

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 12 22:02 #1813

Sziasztok

Régen nem írt ide senki, megtöröm a nagy hallgatást, elkezdem én az új évet :-)
Három gyermekes anyuka vagyok, Szigetszentmiklósról. Niki tavasszal lesz 14, Kevin 10 éves, és Dorka 2és fél.
2006 szeptember első hetében voltunk először nyaralni külföldön, Asprovaltán. Buszos út volt, nagyon hosszú, de a gyerekek jól bírták.
Nagyon szeretnénk kocsival menni idén. Dériné Magdi hívta fel a figyelmemet a szigetre, és azóta csak az jár a fejembe, hogy hozzuk össze.
Én most gyesen vagyok, de amúgy masszőr. Van pár kedves vendégem, házaspárok, családok, akikhez kijárok masszírozni most gyes alatt is. Régebben ápolónő voltam.
Tanultam hennázni, szoktam rendezvényeken, gyerekbulikon arcot festeni, és esküvői testfestést is tanultam, de az ritka felkérés. Hobbym is van, de erre ritkán jut időm: www.dezse.mlap.hu - www.dezse.mlap.hu
Férjem az egyik kereskedelmi tv-nél dolgozik, hosszú lenne elmondani mit csinál :-)
Idén leszek 36 éves, férjem 40
14 éve építjük a házunkat, és még mindig nincs kész, még mindig a szuterénba lakunk, a fejünk felett meg csinálgatjuk a lakást. Idén végre beköltözünk, de ez még jó sok pénz....
Nagyon össze kell húzni a nadrágszíjat, hogy el tudjunk menni nyaralni. De azon leszünk, hogy sikerüljön :-)

Üdv a fedélzeten! Jó választás lesz a sziget!

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 12 21:45 #1812

Sziasztok

Régen nem írt ide senki, megtöröm a nagy hallgatást, elkezdem én az új évet :-)
Három gyermekes anyuka vagyok, Szigetszentmiklósról. Niki tavasszal lesz 14, Kevin 10 éves, és Dorka 2és fél.
2006 szeptember első hetében voltunk először nyaralni külföldön, Asprovaltán. Buszos út volt, nagyon hosszú, de a gyerekek jól bírták.
Nagyon szeretnénk kocsival menni idén. Dériné Magdi hívta fel a figyelmemet a szigetre, és azóta csak az jár a fejembe, hogy hozzuk össze.
Férjem az egyik kereskedelmi tv-nél dolgozik, hosszú lenne elmondani mit csinál :-)
Idén leszek 36 éves, férjem 40
14 éve építjük a házunkat, és még mindig nincs kész, még mindig a szuterénba lakunk, a fejünk felett meg csinálgatjuk a lakást. Idén végre beköltözünk, de ez még jó sok pénz....
Nagyon össze kell húzni a nadrágszíjat, hogy el tudjunk menni nyaralni. De azon leszünk, hogy sikerüljön :-)

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 16 17:14 #1690

Indulás 22.30.Budakalász

Kedves Balázs!
Most olvastam végig az útleírásaidat, és arra jöttem rá, hogy lehetséges, hogy egy faluban lakunk.

Miért mit írtam? :)

Hát, ha ezt írtam, akkor ez így is van. :)
De pályázni akarnak, hogy város legyen. :D

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 16 14:18 #1689

Indulás 22.30.Budakalász

Kedves Balázs!
Most olvastam végig az útleírásaidat, és arra jöttem rá, hogy lehetséges, hogy egy faluban lakunk.

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 15 16:59 #1686

Kedves Balázs!

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 14 20:55 #1682

Kedves Balázs!

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 10 17:22 #1676

Ha azt vesszük, nem pont az egész! Pedig lehetne!
Egyébként örömmel látom, hogy most is 3 vendég böngészi az oldalt.
Potenciális családtagok...? :lol:

Dehogynem!
Nézd meg a taglistát.
Eszt, Zsuzsa, Gergő megvan mind. :)
Csak nem járnak annyit ide. :(

OK. Rendben. Nem kapcsoltam, hogy Zsuzsa hozzád :lol: tartozik, talán elsiklottam felette eleinte! Signomi!
Akkor tényleg így kerek a kis család:-)

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 09 22:53 #1675

Dehogynem!
Nézd meg a taglistát.
Eszt, Zsuzsa, Gergő megvan mind. :)
Csak nem járnak annyit ide. :(

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 09 21:22 #1674

Szia Gergő! Klassz, hogy Te is bemutatkoztál! Lassan már tényleg egész családias lesz a fórum !

Persze, hisz itt az egész családom. :lol: :lol: :lol: :roll: :pápá:

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 09 21:11 #1673

Szia Gergő! Klassz, hogy Te is bemutatkoztál! Lassan már tényleg egész családias lesz a fórum !

Persze, hisz itt az egész családom. :lol: :lol: :lol: :roll: :pápá:

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 09 19:51 #1672

Szia Gergő!
Képzeld az én fiam is 8 múlt és ő is Gergő!

Csókolom!

Gergő vagyok, Balázs fia, 8 éves, de már nemsokára 9. :).
Nem sokat járok erre, mert apa úgyis mindent elmond. És én oda megyek nyaralni, ahova visznek. :)
Azért remélem legközelebb is Thassosra megyünk. Nagyon jó a Paradiso strand.

:örül: :thassos-mad

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 09 18:07 #1671

Csókolom!

Nem sokat járok erre, mert apa úgyis mindent elmond. És én oda megyek nyaralni, ahova visznek. :)

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 09 17:28 #1670

Csókolom!

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 04 20:33 #1655

Sziasztok!
Bocsika vagyok /Bocsi Kati/.Felszogáló vagyok Budapesten egy görög étteremben csak a neve az!Görgország imádó az egész családom.Férj,egy 6 éves kis lány aki már 7szer volt ebben csodálatos országban.Voltunk Stavrosban,NeoPoriban,Olimpik beacon,Korfun,Sartin.Az elkövetkező nyáron szeretném Thassos szigetét megismerni,így találtam ide,remélem sok hasznos dolgot tudok majd kibogarászni.Ági. Balázs,és még akik dolgoztok rajta gratulálok!!!!
Üdv:Bocsika :örül:

Úgy legyen, ahogy reméled! Üdv nálunk Bocsika!

Re: Bemutatkozás 2008 nov. 04 13:16 #1650

Sziasztok!
Bocsika vagyok /Bocsi Kati/.Felszogáló vagyok Budapesten egy görög étteremben csak a neve az!Görgország imádó az egész családom.Férj,egy 6 éves kis lány aki már 7szer volt ebben csodálatos országban.Voltunk Stavrosban,NeoPoriban,Olimpik beacon,Korfun,Sartin.Az elkövetkező nyáron szeretném Thassos szigetét megismerni,így találtam ide,remélem sok hasznos dolgot tudok majd kibogarászni.Ági. Balázs,és még akik dolgoztok rajta gratulálok!!!!
Üdv:Bocsika :örül:

Re: Bemutatkozás 2008 okt. 28 22:31 #1613

mse!!!!!!!!!!

Jó keresgélést és üdv:)

Re: Bemutatkozás 2008 okt. 28 20:48 #1611

Sziasztok!
Most látom, hogy illett volna bemutatkozni...
Én is 37 vagyok kutatómérnök és edző. Budapest mellett lakunk egy tanyán családommal. Két fiam van 4 és 8 évesek apukájukkal pedig 18 éve élünk együtt.
Egyetemről maradt baráti társaságunk eddig Horvátország valamelyik csendesebb szigetén töltötte a nyári szabit.
2009-ben újítani szeretnénk. Mivel minden túrát (magyarországi Nemzeti Parkokat járjuk sorra) és nyaralást én szoktam szervezni ezért kutakodtam, és rátaláltam erre a honlapra. Azóta nem tudok leszakadni Thassos szigetéről. Az első mágnes a Tripiti környékén készült kép volt a honlapon: Szikla amiben van egy átúszható hasadék.
Most a szállás keresésnél tartok.

2008 okt. 03 12:33 #1479

Üdv mindenkinek!!!!

Rövid leszek és velős.Néha nem a kenyerem a beszélgetés :lol:
Én egy 37 éves utazó nagykövet vagyok,vagy az szeretnék lenni.
Szegeden élek a kedvesemmel..
Csálinger vagyok egy szállodában aminek a nevét nem írhatom ki mert ez itt nem a reklám helye... :lol:
Nagyon szeretünk nyaralni és kirándulni még ha csak egy hosszú hétvégére is akkor is elmegyünk valahová....
Eddig Horvátországba jártünk nagyon sokat,de az idén elmentünk Görögországba Nei Poriba és nagyon tetszik az ország...Ezért is néztem már ki magunknak hogy jövőre Thassos lessz az úticél..
Na most ennyi...
Ha valakinek volna kérdése akkor válaszolok ha nincs kérdés akkor NEM :roll:

Oldalmegjelenítési idő: 0.209 másodperc