Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 11 07:52 #7217

Azt látom, hogy kialudtad magad. :) De igazad van. Kinek szeged, Kinek szÖged:):)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 11 07:03 #7214

Honnan tudod, hogy nem vagyunk szomszédok? :wink:

Mert Te szegedi vagy én meg szÖgedi :D
Úgy nézem ma is kialudtam magam!
Megyek is megmaszíroztatom magam,hogy fitt legyek .

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 11 06:55 #7213

cserrobi!!

Szöged? hm... Honnan tudod, hogy nem vagyunk szomszédok? :wink:

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 11 06:52 #7212

Köszönöm mindenkinek a köszötést, kedvesek vagytok!! :) :örül:

Re: bemutatkozás 2011 márc. 10 17:46 #7206

...

Ildi vagyok, és szegeden élek a párommal......... Most már rendszeres vendégetek leszek itt és remélem Thassosban is :) ...

Boldog névnapot Neked is! És várjuk is, hogy rendszeresen jelentkezzél!
:Thassos-fan:

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 10 16:43 #7203

Kiscsillag !
Igaz Mi SzÖgeden élünk,de lehetnénk szomszédok is :D.
Szeretettel köszöntük téged és jó fórumozást és olsgatást kívánok neked.

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 10 12:08 #7198

Üdv a csapatban!
És egyúttal boldog névnapot is kívánok (itt is)!

bemutatkozás 2011 márc. 10 10:46 #7194

Sziasztok!

Ildi vagyok, és szegeden élek a párommal. Van egy 20 éves fiam, aki már kirepült tőlünk. 2008-ban voltunk először Görögországban Sartiban. Ott megismerkedtem Honey-val és családjával, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Nagyon megkedveltük Görögországot, a temperamentumukat, a vendégszeretetüket. Thassosra is Honey segítségével találtunk. Oda most idén megyünk először, augusztus 26-i indulással az Apollon Travellal. Remélem nagyon szép időnk lesz, és jól fogjuk magunkat érezni.
Köszönöm, hogy leírhattam, amit gondolok. Most már rendszeres vendégetek leszek itt és remélem Thassosban is :)

Sziasztok!!

Re: Bemutatkozás 2011 febr. 18 10:23 #7032

Ez tényleg félelmetes!!! Gratulálok!
Thasoson gyönyörű tiszta a viz ,biztosan felejthetetlen érzés lesz. :Thassos-fan:

Re: Bemutatkozás 2011 febr. 17 20:30 #7030

Sziasztok, néhány szót magamról ahogy megígértem.

Még kiskoromban születtem, nem is emlékszem rá igazán de mesélték.
Jelenleg Debrecenben élek és én sem a ma születettekhez tartozom (45), de a lányom már majdnem Ő 3,5 hónapos.
Mint tenger nélküli országban született, de a tengert imádó ember én is uszodában szereztem az első tapasztalatokat.
Kezdetben mint búvárúszó később triatlonos majd vízilabdás aztán freediver jelenleg szenior úszó és az azt megelőzőek.
Főleg a freediver eredményeimre vagyok büszke,de a többi sem rossz.
Megfordultam több tengerben: Adria, Égei, Földközi, Vörös, Karib.
Szabadtüdős merülésben elértem az 52m-t sőt vissza is jöttem, uszodában a 150m-t uszonnyal, 100m-t uszony nélkül és a 7.04 min-t relaxban vízalatt.
Már 6X fordultam meg Görögországban.Nagyon szeretem a görögök mentalitását (nyugalom, lobbanékonyság, vendégszeretet ...).
Alig várjuk a feleségemmel az indulás pillanatát, számoljuk a napokat!
Akit érdekel linkelek néhány linket magamról:
www.freeweb.hu/dszuk/portre/06debhz.htm - www.freeweb.hu/dszuk/portre/06debhz.htm
www.freedivecentral.com/f-zoltan-horvath-411.html - www.freedivecentral.com/f-zoltan ... h-411.html
www.extrem.hu/cikk.3563.freediving_vilagrekordok_es_amit_a_versenysportrol_tudni_kell.html - www.extrem.hu/cikk.3563.freedivi ... _kell.html

Re: Bemutatkozás 2010 aug. 28 14:12 #6280

Sziasztok!
.... Köszönöm! Zsuzsa

Üdv. Nálunk!
Ne félj a sünöktől! Én még nem találkoztam homokban velük. Nem mondom, hogy nincs, de nem hiszem hogy túl gyakori lehet. Max. ha hullámos, akkor legyetek óvatosak!
Csodás a sziget, majd meglátjátok!

Re: Bemutatkozás 2010 aug. 28 13:08 #6278

Sziasztok!
Szeretnék bemutatkozni.Budapesten élünk a párommal Istvánnal.Ő még dolgozik én nyugdijas vagyok, én vagyok a felderitő Ö a végrehajtó.Azelött Kréta szerelmese voltam nyolc éven keresztül egyéni uton két-három hetet töltöttünk Krétán, igyekeztünk bejárni minden szegletét, csodálatos volt. Azért irom mult idóbe, mert 13 év után visszatérve egy egész más Krétát találtam, az idegenforgalom feldulta a sziget békéjét, már a természeti szépségéböl alig maradt valami.Van egy gumi kajakunk és olyan helyeket keresünk Görögországban ahol nagy kajaktúrákra tudunk menni. Eleinte Sartira mentünk 3x voltunk ott, de nagyon hangos lett, akkor fedeztük fel Toronit most voltunk ott hatodszor,két hetet tültünk ott,voltunk Korfun,Neos Marmarasban, Tolón is 2x,most Thassos vár minket. Nagyon sok mindent olvastam a forumon a szigetről ,minden élménybeszámolót elolvastam, ugy várom a találkozót mint a szüzlány az első éjszakát, izgalommal, félelemmel,aggodalommal.Izgalommal mert felfedezésre váró csodálatos öbleivel csalogat,aggodalommal, hogy az áramlatok, a hullámzás lehetővé teszi e hogy oda mehessünk, félelemmelm a darazsak,miatt /allergiás vagyok/ aggodalom a tegnap olvasott információ miatt,hogy ahol fürdünk lehet sün,de az nagyon jó, hogy azt érzem itt a fórumun belül is barátok ,jó ismerősök közé kerültem. Köszönöm! Zsuzsa

Re: Bemutatkozás 2010 aug. 25 19:36 #6228

Üdv. Nálunk! :)

Re: Bemutatkozás 2010 aug. 25 16:54 #6227

sziasztok.Ahogy böngészgetek, rájövök, hogy még én sem mutatkoztam be.Székutason élek, csongrád megyében kis családommal.Férjemmel egy közös lányunk van.Jelenleg a én a falusi turizmusba tevékenykedem így 38 évesen. Férjem autómotorok felújításával foglalkozik. Gyermekem 12 éves.Mindig is szerettünk utazni.Sokáig motoroztunk, de aztán ezt abba kellett hagynunk. Én először 1994-ben jártam a Chalkidikin Nea Potideában , egyedül utaztam, még ma is beleborzongok.Később 2004-ben Asprovaltában, 2006-ban Toroniban, 2008-ban Thassoson voltunk. És most megint thassos, mert annyi mindent nem láttunk még. Szeretném rendszeresen olvasni a fórumot, és ha tudok közbe is szólok. Eddig is köszönöm, hogy beszélgettek velem. Kati

Re: Bemutatkozás 2010 júl. 23 22:36 #5889

Mára még 1!
El vagyunk kényeztetve. :)

Köszönjük!

Re: Bemutatkozás 2010 júl. 23 22:21 #5888

Sziasztok!
Már régen olvasom a fórumot, de még én sem mutatkoztam be, azt hiszem itt az ideje.
47 éves vagyok, ápolónő, a férjem 50 éves nyugdíjas. Mi kettecskén szoktunk utazgatni, mivel gyermekünk nincs.
Idén 6X megyünk Görögországba:
2005: Paralia
2006: Zakynthos
2007: Korfu
2008: Parga
2009: Velika
2010: Thassos
Imádjuk Görögországot, a mentalitásukat, a gyönyörű tájakat, a tengert. Minket az sem zavar, ha csendesebb, kisebb faluba kerülünk, mindig eltöltjük jól és mozgalmasan a nyaralásunkat. Sajnos a kezem meg van kötve, mert a férjem nem hajlandó repülőre ülni, így marad a busz, és helyben bérlünk kocsit. Már a nyaralásról hazatérve bújom a nettet, hogy merre legközelebb, írom a programokat, mit kell megnézni, merre kell menni stb.
Sajnos nyelvet egyikünk sem tud, de kézzel-lábbal megértetjük magunkat.
Idén Limenas a cél, a sziget megismerése.
Viszont azt tapasztalom, hogy idén nagyon kevés a beszámoló, a képek feltöltése, vajon miért, vagy majd később jönnek?
Mindenkinek jó, mozgalmas nyaralást kívánok, és akiknek már letelt osszák meg az itthon levőkkel élményeiket. Előre is köszönöm.

Re: Bemutatkozás 2010 júl. 23 21:55 #5886

Elnézést, hogy nem mutatkoztam be. Eddig csak egy fórumon beszélgettem, de ott ismertük egymást.

Nem kell elnézést kérni!
Amint látod nem mindenki él a lehetőséggel, hogy felfedje kilétét. :(
Köszönjük, hogy Te megtetted! :(

Re: Bemutatkozás 2010 júl. 23 21:22 #5883

Üdv!

Elnézést, hogy nem mutatkoztam be. Eddig csak egy fórumon beszélgettem, de ott ismertük egymást.

1996-ban ismerkedtem meg a Párommal, és olyan helyre szerettünk volna utazni, ahol nem járt egyikőnk sem. Így Görögországra esett a választásunk, azon belül is Sartira. Rossz indulás után csodálatosra sikerült utunk. Egy hét Sarti, utazás Athénba 2 éjszakára, majd Patras-ból haza komppal Velencébe. Ekkor szerettünk bele Görögországba, a görög emberekbe.
Azóta - ha tehetjük - minden évben ide megyünk nyaralni. Jártunk Paralián (a legjobb görög esten itt vettünk részt), Santorinin (itt már a pici lányommal a hasamban), Zakinthoson (először mentünk család nélkül nyaralni). Csodálatos helyek. Sartiban sokszor nyaraltunk, barátainkat is megfertőztük.
Két éve elhatároztuk - akkor voltunk hatodszor Sartin -, legközelebb más helyet keresünk. Egyik fő szempont, hogy ne utazási irodával utazzunk, a másik hogy mivel autózunk, így olyan helyet kerestünk, amit simán le tudunk vezetni. Kezdjük érezni, hogy negyven felett már hamarabb fáradunk, nem olyan simán tudjuk átvészelni az utat. Így esett választásunk Thassos-ra. (repülő négy főre néha elég húzós áron van.) Leírásokat, képeket nézegetve úgy gondolom nem döntöttünk rosszul. Augusztus 13-án (péntek??!!!) indulunk, aztán lesz két hetünk, hogy megismerjük a szigetet.

Jártunk több helyen (spanyol, olasz, horvát). Ezt a varázst sehol sem találtuk meg. Ha másoknak mesélek Görögországról - akik még nem jártak itt - nem értik miről beszélek.

Én mindenkinek teljes szívemből ajánlom egyszer nyaraljon Görögországban, és bízom benne, akkor megérti miről beszélek. Itt a fórumon is azt tapasztaltam, hogy mindenki hasonlóan van a görög nyaralással.

Magunkról még annyi, Seregélyesen élünk, Székesfehérváron dolgozunk. Mindegyikőnk a saját vállalkozását irányítja. Van egy 10 éves lányunk és páromnak egy 18 éves fia. Így négyesben szoktunk menni nyaralgatni, és ha néha sikerül, síelgetni.

Ennyit röviden - hosszan.

Jó nyaralást a kintlévőknek, illetve akik majd ezután indulnak. Azok akik megjöttek már, merítsenek erőt jövő nyárig, az idei nyaralásuk emlékeiből.

Anna

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 19 20:37 #4937

Üdv nálunk zirzabella!

Merre voltatok Thassoson?

Szia Balázs! Csak most találtam rá, hogy itt is írtál nekem.
Szóval 2007-ben voltam a párommal Thassoson az Apollon travellal. (4. Apollonos utunk volt, kedveljük őket.) Skala Potamiaban a Loiolos apartmanban laktunk. Bérelt autóval jártuk körbe a szigetet, de gyalog is nagyon sokat csavarogtunk. Utólag azért rájöttünk, hogy mennyi minden kimaradt......de tervbe van véve, hogy lesz itt még nyaralás!!! Maga a sziget nagyon tetszett, fantasztikusak a látnivalók, a szállásunk ideális volt pihenés szempontjából. de a nyüzsi is ott volt tőlünk 5 percnyire....

Nagyon sokat mesélünk barátainknak a szigetről, gyakran előkerülnek a fotók is, az ott begyűjtött tengeri csillag most is fő helyen kirakva a szobában....
S végül is nem titok: ez volt első közös nyaralásom a párommal, mert előző év elején ismerkedtünk meg. 2006-ban én, a barátnőm és a lányom már lefoglaltuk addigra Santorinira az utat. Így akkor ő csak élménybeszámolóban részesült, de akkor eldöntöttük, hogy a következő nyáron már együtt megyünk. Hát így is lett, s most is folyik már a tervezés: barátokkal Lefkadát szeretnénk felfedezni.

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 12 21:04 #4894

Üdv nálunk zirzabella!

Merre voltatok Thassoson?

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 12 19:35 #4893

Sziasztok! Kezdő fórumozós vagyok itt. Görög dilink 2004-ben kezdődött, amikor annyira tengerhez akartunk menni a lányommal, hogy pár nap alatt szereztünk egy visszamondott utat az Apollon travelnál. Július eleje volt, irány Paralia!!! Mint kezdő utazók, felcuccoltunk rendesen.... Befizettünk 3 fakultatív kirándulásra-Meteorák, Skiathos, Olympos,ajándékba kaptuk a görög estet. Csodálatos volt az a hét! Hazafelé jövet eldőlt a kérdés: Jövőre is görögbe! Második nyaralásunk heted magunkkal, baráti társasággal Sartiban volt, szintén fantasztikus élményekkel. 2006-ban kicsit merészebb ötletünk támadt: repülővel Santorini szigete volt az úticél. Azt hiszem, ezt a szigetet nem szabad kihagyni. Aztán eljött 2007, és párommal-előző évben ismerkedtünk meg- befizettünk egy thassosi nyaralásra. (Sikerült beoltanom!!!!) Rengeteg, gyönyörű élménnyel gazdagodva tértünk haza, de sajnos a következő években nem állt módunkban Görögországba utazni, csak a fotóinkból töltetkeztünk. Idén megint sziget a terv: Lefkadára megyünk, de Thassosra még visszatérünk!
Szabadidőnkben görög oldalakat bújunk, nézegetjük a webkamot, mi újság a beach-en, és készülünk Rokival, a csibész kis yorki kutyusunkkal útlevelet csináltatni, mert az idén ő is velünk jön!! Görögországot neki is látni kell! :D

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 12 08:56 #4885

Gergő!
Tényleg lehet,hogy sok mindent elárultál! :örül:

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 11 20:47 #4880

Ha egyedül vagyok fönt lehet benézek nem tudod úgyse! :mrgreen: :lol: :D

(bár ezt lehet nem kellett volna...) :o

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 11 14:08 #4876

Gergő örülök neked írj ha csak a nagyon szigorú :D Apád el nem tilt!
Jó,hogy ifjú nemzedékünk is csatlakozik!!!!
Balázs Naaaaaaaa!!! :Sirvaröhög:

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 11 10:09 #4873

Ezentúl minden nap fogom nézni az oldalt és fogok írni a fórumra.
üdv.:Gergő :wink:

Míg én dolgozom, Te garázdálkodsz a fórumon?

Persze csak, ha bekapcsolhatja a gépét. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc