Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 07 10:24 #9127

szia!
Eger és Füzesabony én tősgyökeres Füzesabonyi vagyok.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 07 10:16 #9126

Hevesen élünk,de 2 gyerek Egerben tanul,1 Pesten,csak a kicsi van itthon,de ő itt is folytatja a középiskolát-remélem felveszik...és Ti melyik városban laktatok?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 07 09:32 #9124

.Timinek hivnak,egy Heves megyei kisvárosban élek
Ha nem indiszkrét melyik városban?Csak azért mert mi is Heves megyeiek vagyunk ugyan a fővárosban élünk,de ezt nem lehet elvenni tőlünk :örül: .

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 06 20:15 #9122

.........................szeretnénk még visszatérni :)
Imádom a görög sütiket-baklavát már tudok sütni-és a fügét!!!..................

:lol:
Ott a helyetek!
országban és ezen a szigeten! :pápá:
:Thassos-fan:

Re: Bemutatkozás 2012 febr. 06 18:52 #9121

Sziasztok!

Már 1 éve olvasgatom a fórumot,de még nem mutatkoztam be.Timinek hivnak,egy Heves megyei kisvárosban élek,40 éves leszek az idén.Párommal 4 gyereket nevelünk/2 az övé,2 az enyém/.Még mind a 4 tanul,a két nagy a felsőoktatásban,egy középiskolás,a kicsi 8.osztályos/Ő súlylökő és Jorgos pék csokis pitéjének legnagyobb rajongója :lol: /
Vállalkozó vagyok és másodállásban egy pénzügyi cégnél is dolgozom,párom pedig egy mezőgazdasági kft-nél tevékenykedik.
Imádom a tengert,Görögországban még csak 2-szer voltam,10 éve Potos és tavaly Skala Potámia.Megmásztuk az Ypsariót.amit azóta sem hiszek el,hogy meg tudtam csinálni :) sokat kirándultunk,de még sok helyre nem jutottunk el Thassoson,úgyhogy ha anyagi lehetőségeink engedik,szeretnénk még visszatérni :)
Imádom a görög sütiket-baklavát már tudok sütni-és a fügét!!!A kertben is van fügefánk,de még nem terem sajnos.....de legjobban a mazsolabort szeretjük :)

Re: Bemutatkozás 2011 okt. 17 18:30 #8630

....................
Illetve ezt a távolságot nem egy leülésből tervezzük megtenni, ergo örülnénk a köztes olcsó szállás infónak is,
.............

Hiszen nem is maradt el a bemutatkozás... itt van, nini ... :lol:
Gondolkoztam már azon, hogy tranzitszállásokat is tegyünk közzé - majd összekaparom, hosszú lesz a tél... majd beszélgessünk róla.

:-) az remek lesz vagyis lenne (mármint nem a hosszú tél)....köszönöm előre is

Re: Bemutatkozás 2011 okt. 17 18:07 #8629

....................
Illetve ezt a távolságot nem egy leülésből tervezzük megtenni, ergo örülnénk a köztes olcsó szállás infónak is,
.............

Hiszen nem is maradt el a bemutatkozás... itt van, nini ... :lol:
Gondolkoztam már azon, hogy tranzitszállásokat is tegyünk közzé - majd összekaparom, hosszú lesz a tél... majd beszélgessünk róla.

Re: Bemutatkozás 2011 okt. 17 15:51 #8624

Sziasztok!

Elmaradt bemutatkozás: mi egy megszállott motoros ,budapesti pár vagyunk. Igaz ez évben busszal voltunk Thassoson, de 2012-ben inkább mennénk oda is motorral.
Nézegetjük már most a lehetőségeinket és tervezgetünk.
Szeretnénk autópálya kihagyással menni, ehhez szívesen vennénk ötleteket az útvonallal kapcsolatban.
Köszönjük
Tomi és Márti

Re: Bemutatkozás 2011 okt. 16 17:18 #8609

Sziasztok!

23 éves srác vagyok, Szegeden lakom ................

Üdv. a csapatban! Ha Thassos a cél, akkor jó helyen jársz!
Böngészd a honlapot, és kérdezz bátran! Persze előtte használd az oldalon a keresőt is, mert lehet, hogy a válasz már megvan valahol. :)

Re: Bemutatkozás 2011 okt. 16 13:42 #8608

Szia Mackópajtás!
Üdvözlünk körünkben. Thassos kitűnő választás. 2007-ben mi is először Sartin voltunk, aztán a következő évben is, de már 2 hetet. Ezt követte Thassos és ezek után - bár Sartihoz kellemes élményeink kötődtek - nem kívánkoztunk többé a Shiton félszigetre. Az idén már visszatérőként nyaraltunk Skala Potamiában és mondhatom, nem utoljára!!!! Most egy más arcát ismertük meg Thassosnak.
A szigeten meg fogsz találni mindent, amire vágysz, ezt garantáljuk - szerintem a többiek nevében is mondhatom. Jó készülődés és jó szervezkedést! A honlapon szerintem megtalálsz mindent, amire a tervezéshez szükséged lehet!!! Ha mégsem, hát kérdezz!!

Re: Bemutatkozás 2011 okt. 16 12:51 #8606

Sziasztok!

23 éves srác vagyok, Szegeden lakom és ami a legfontosabb, hogy imádok utazni. Bár Tahssos-on MÉG nem jártam és Görögországban is csak egyszer voltam eddig -az idén Sartin- ,de én úgymond beleszerettem ebbe az országba. Eddig külföldre nyaralni szinte mindig családdal mentünk, mert az én, és barátnőm baráti társaságában sajnos nincsenek olyan emberek akikkel közösen el lehetne menni külföldre. (Baráti társasággal inkább csak a Balatonra egy hosszú hétvégére,stb.) Nyaraláskor én szeretek pihenni, kikapcsolódni, csak úgy heverészni egész nap a vízparton, de persze nem egész idő alatt, ezért akárhova is megyek fontos az ,hogy legyenek jó túrázási lehetőségek,látnivalók (Látni valók alatt itt nem a múzeumokra, galériákra,stb gondolok, hanem inkább egy szép városra,falura vagy csak magára a természetre). Távlati terveim köz szerepel az, hogy ellátogatok Görögország legszebb és legkedveltebb üdülő helyeire, és ennek a következő állomása Thassos lenne. Utazás előtt imádok tervezgetni, érdeklődni, fotókat nézegetni, emberekkel beszélgetni az adott helyről, hogy ne érjen váratlan meglepetés. (Persze valami azért mindig van). Röviden ennyi lenne amit tudni érdemes rólam. :)

Re: Bemutatkozás 2011 jún. 22 21:51 #7963

Üdv. itt!
Olvass sokat! Kérdezz bátran, és majd oszd is meg tapasztalataidat velünk!
Jó készülődést!

Re: Bemutatkozás 2011 jún. 22 18:36 #7960

....................
De most végre eljött az én időm!!! Augusztus 26-án bepakoljuk a családot, pár jóbarátot, no meg a fél háztartást az autókba és irány THASSOS!!!! :örül: Szinte már érzem a számban a frissen sült hal ízét, amit valamelyik hangulatos tavernában fogyasztok el, miközben hallgatom a tenger morajlását és a levegőt az ismerős görög illatok lengik be! Azt hiszem kicsit elkapott a költői hangulat! :oops:
............................

Isten hozott körünkben! A honlapon is meg a szigeten is!
Jó lesz! Jó készülődést!
:matróz:

Re: Bemutatkozás 2011 jún. 22 11:08 #7956

Sziasztok!
Rabi Ági vagyok, 29 éves. A férjemmel Gyurival és a 4 éves kisfiunkkal Marcival Szegeden élünk. Már évek óta böngészem a honlapot és álmodozok, tervezgetek... Mivel általában kisebb-nagyobb társasággal nyaralunk, sajna nem csak rajtam múlik mi lesz az úticél, úgyhogy ezidáig Thassos-ra, erre az ismeretlenül is ismerős csodás kis szigetre még nem sikerült eljutnom. Bár azt nem mondhatnám, hogy eddig csalódást okozott volna Görögország idáig megismert része: Sartin és Tolon töltöttünk el egy-egy felejthetetlen hetet, ahol belekóstolhattunk a görög életérzésbe. Ezek a rövid kis időszakok mindig egy egész évre való élménnyel töltenek fel, nem is beszélve a következő nyaralásra való várakozás izgalmáról.
De most végre eljött az én időm!!! Augusztus 26-án bepakoljuk a családot, pár jóbarátot, no meg a fél háztartást az autókba és irány THASSOS!!!! :örül: Szinte már érzem a számban a frissen sült hal ízét, amit valamelyik hangulatos tavernában fogyasztok el, miközben hallgatom a tenger morajlását és a levegőt az ismerős görög illatok lengik be! Azt hiszem kicsit elkapott a költői hangulat! :oops:
Szóval egyelőre ennyi, nagyon jó időtöltést a már kint lévőknek és kellemes várakozást az ezután utazóknak!

Üdv,
Ági

Re: Bemutatkozás 2011 jún. 03 19:10 #7881

Köszönjük a bemutatkozást!
Jobb későn, mint soha! :D
A szirének medencéje meglesz, a leírás alapján el sem lehet téveszteni.
De jut eszembe, mindjárt frissítem, mert kaptam egy pár új képet! :)
Vagy :oops: , mert még nem csináltam meg?

Re: Bemutatkozás 2011 jún. 03 13:05 #7878

Sziasztok!

Élménybeszámolót már írtam és 2009. óta böngészem az oldalt változó gyakorisággal, de még csak most vettem észre, hogy van bemutatkozásra is lehetőség! Más érdekességet is felfedeztem, hogy hozzászóltatok a beszámolómhoz és tetszett, köszönöm szépen a reakciókat.
És ha ma a felfedezések napja van, akkor röviden be is mutatkoznék: Budapesti vagyok, 28 éves, Párom 32, és imádjuk Görögországot – az embereket, a tájakat, az ízeket, az illatokat. Vízmániás vagyok, ha a víz hőmérséklete eléri a 16-17 fokot már ugrom is bele és hosszú órákig nincs rám senkinek semmi gondja, valószínűleg ezért is vittek a szüleim és nagyszüleim is mindig a Balatonra a hegyvidék helyett, ők inkább az utóbbiért lelkesednek.
Párommal 2003-ban voltunk először Görögországban, és még csak 2 hónapja voltunk együtt. Sartira utaztunk – mindkettőnknek első tengerparti nyaralás volt. Amikor először a buszról megláttuk a tengert egymásra néztünk és mindkettőnk szeméből potyogtak a könnyek, gyönyörű volt és úgy tűnik örök szerelem marad. Ahogy leszálltunk a buszról, rá néztem, biccentett és már rohantam is a habokba. Utána sajnos 2 évig nem mentünk nyaralni, de 2006-ban ismét megvolt a lehetőségünk erre. Sartira nem akartunk visszamenni, mert több helyről hallottuk, hogy nagyon átalakult, ezért Görögország egy másik régiójára esett a választásunk, így jutottunk el Lefkadára. Maga a tenger gyönyörű volt, a szállás valóban a meghirdetett távolságra, 250 méterre volt a parttól – csak hogy légvonalban. Egy elég meredek sziklafalon kellett leereszkedni ahhoz, hogy fürdeni is tudj a vízben, ne csak távolról gyönyörködni. Az apró kavicsok helyett öklömnyi kövek fogadtak a parton. Az apartmanba a szomszédaink sem lopták be magukat a szívünkbe és akkor nagyon csalódottan érkeztünk haza. De az idő megszépít mindent. Már erre a nyaralásra is szívesen emlékszünk vissza. Ismét 2 év következett tengerparti nyaralás nélkül, és ekkor 2009-ben megpecsételődött a sorsunk. Thassosra utaztunk. 2010-ben házasodtunk össze és nem volt kérdés, hogy hol töltsük a nászutunkat. És most 2011-ben nehezen jött össze, de ismét megyünk, és ezúttal nem nyár végén hanem az elején. És remélem megtalálom a szirének medencéjét mert addig nem jövök haza :D !
Mindnekinek szép nyarat kívánok! Kinga

Re: Bemutatkozás 2011 ápr. 08 10:27 #7356

Sziasztok! Akik tudnak egy kicsit görögül, értik a nickemmel való játékot is. :D

..........................................

Isten hozott!
Gyógyulj gyorsan, hogy mihamarabb élvezhesd a lukanikot, és persze ne hanyagolj el minket! Mesélhetnél a régi élményeidről is! biztos nem csak én vagyok kíváncsi rá.
:pápá:

Aki nem érti az nem is fogja????? :lol: Vagy ezt csak én nem értem? :oops:

Na, Balázs beelőzött a magyarázattal. :D

Re: Bemutatkozás 2011 ápr. 07 19:24 #7352

bocsika!
Loukaniko (görög kolbászféle)
www.grocceni.com/recept/loukaniko.html - www.grocceni.com/recept/loukaniko.html

Re: Bemutatkozás 2011 ápr. 07 14:44 #7349

Sziasztok! Akik tudnak egy kicsit görögül, értik a nickemmel való játékot is. :D

Isten hozott!
Gyógyulj gyorsan, hogy mihamarabb élvezhesd a lukanikot, és persze ne hanyagolj el minket! Mesélhetnél a régi élményeidről is! biztos nem csak én vagyok kíváncsi rá.

Re: Bemutatkozás 2011 ápr. 05 20:12 #7333

Isten hozott!

Re: Bemutatkozás 2011 ápr. 05 17:40 #7332

A nyaralást tervezgetve bukkantam erre az oldalra, több órája böngészgetem, ráérek, mert egy randa vírus levert a lábamról és itthon gyógyulgatok.

Üdv. nálunk!
Jó böngészgetést és természetesen jobbulást!

Re: Bemutatkozás 2011 ápr. 05 15:56 #7331

Több, mint 10 éve jártunk Thassoson. De rég is volt. Persze a görögmánságom ennél régebbre nyúlik vissza, 1987-re. Ekkor jártunk először itt. Felejthetetlen hetet töltöttünk egy vitorláson, bejárva a Kikládokat, majd még egy hét szárazföld, Meteorák, Delphi, Olimposz, Athén, Korintoszi csatorna. Azóta szívem csücske Görögország.

A nyaralást tervezgetve bukkantam erre az oldalra, több órája böngészgetem, ráérek, mert egy randa vírus levert a lábamról és itthon gyógyulgatok.

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 15 19:22 #7244

köszönöm Kati aranyos vagy. Remélem így van. sokat hallottam már róla. Bár az igazat megvallva, mi 2008-ban sartin voltunk. Oda kicsit félve mentem, mert hallottam rosszat és jót vegyesen. de nem csalódtam abban sem. Nagyon szép hely volt. Hiányzik. Szeretném ha Thassos is beváltaná a hozzá fűzött reményeim. :) Tényleg itt laksz a szomszédban :örül:

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 15 18:53 #7243

Üdv. Kiscsillag!
Igaz én már nem Szegeden élek, de nagyon szeretem a várost. Most is csak 45 km választ el tőle.
Biztosan imádni fogod Thassost. :!: :lol:

Re: Bemutatkozás 2011 márc. 11 07:54 #7218

Köszönöm balazs és pamag, élni fogok vele :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.165 másodperc