Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 szept. 26 13:14 #1451

Sziasztok!

Igaz nagy itt a csend,de azért én is csatlakoznék hozzátok,és be is mutatkoznék.
Nikinek hívnak 34 éves vagyok és műkörmösként dolgozom szegeden.
Van egy 13 éves nagylányom,aki 7 éve lovagol,ebből adódóan a mi kis házi kedvencünk egy gyönyörű paci.2005-óta járunk Görögországba nyaralni,nem is tudjuk a nyári szabinkat máshol elképzelni,csak eme gyönyörű országban.Thassos szigetére kb. 1 hete figyeltem fel,nagyon megtetszett ezért a következő nyaralásunk már biztos ott lesz.Szeretnék minél többet megtudni,erről a szigetről ezért is vagyok itt.
Mindenkinek további szép napot kívánok!
Sziasztok: Niki! :lol: :lol: :lol:

Üdv a fedélzeten.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 szept. 26 12:34 #1450

Sziasztok!

Igaz nagy itt a csend,de azért én is csatlakoznék hozzátok,és be is mutatkoznék.
Nikinek hívnak 34 éves vagyok és műkörmösként dolgozom szegeden.
Van egy 13 éves nagylányom,aki 7 éve lovagol,ebből adódóan a mi kis házi kedvencünk egy gyönyörű paci.2005-óta járunk Görögországba nyaralni,nem is tudjuk a nyári szabinkat máshol elképzelni,csak eme gyönyörű országban.Thassos szigetére kb. 1 hete figyeltem fel,nagyon megtetszett ezért a következő nyaralásunk már biztos ott lesz.Szeretnék minél többet megtudni,erről a szigetről ezért is vagyok itt.
Mindenkinek további szép napot kívánok!
Sziasztok: Niki! :lol: :lol: :lol:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 szept. 21 18:10 #1425

Na most már illik nekem is egy pár szót írni magamról. 44 éves ügykezelő vagyok, az államigazgatásban dolgozom, férjem Zoltán sofőr. Lányunk Niki 19 éves, szeptembertől a Kommunikációs Főiskolán tanul, fiunk Csaba szakácstanuló. Thassosról először a kolléganőmtől hallottam és nagyon jó választás volt. Jövőre a gyerekek helyett a szüleimet szeretném elvinni, remélem sikerülni fog.

2008 szept. 19 17:02 #1420

Üdv T.Tomi !

Olvasgass sokat, mert sok kérdésedre megtalálhatod a választ. :)
Amire meg nem találsz választ, azt bátran kérdezd meg, hogy tudjuk, mivel kell még az oldalt bővíteni. :wink:

2008 szept. 19 15:47 #1419

Szia T.Tomi!
Légy üdvözölve itt a mi kis Thassos- családunkban!

2008 szept. 19 12:00 #1418

Szép Napot Mindenkinek!

Mint A Thassos Család egyik új regiszrált tagja, illene bemutatkoznom:
T.Tomi vagyok, Hajdú-Bihar megyében élek feleségemmel és két kislányommal. 34 évesen egy debreceni kft-nél vagyok műszaki vezető, ahol biztonságtechnikával foglalkozom. Alapjába véve egy vidám, mindenre kapható kis család vagyunk, akik szeretnek utazni, szeretik a társaságot, a közös programokat. A nyaralás megtervezésekor mindig az igazi unikumokat, az egyedi helyeket keressük. Így jutottunk el 2006-ban Tossa de Mar-ra, 2007-ben Zakynthos-ra, 2008-bar Trogir-ra. Ez mind gyönyörű hely, no de mikor 2007-ben Görögország szele megcsapott, azóta erőssen visszavágyunk oda.
Thassos 2009 júniusa. Ez a következő uticél. Az egyik barátom ajánlotta, aki az idén járt ott. Ezen a honlapon foglalt szállást és mindennel meg volt elégedve. Így jutottam el hozzátok. A lap nagyon tetszik, tele sok hasznos információval és manapság ritka az ilyen barátságos családias hangulat. Örülök hogy itt lehetünk.

2008 szept. 13 07:13 #1406

Ági!
Vandaba bemutatkozója a lap alján a második! :wink:

Azt olvastam, de én Cserpákét kerestem. Meg munkahelyváltása volt és az után érdeklődtem, az hogyan jött be neki.
És mivel Vandabával volt itt egy időben, gondoltam neki van híre róla, mert ő maga már egy ideje nem jelentkezik.

2008 szept. 12 18:28 #1405

Ági!
Vandaba bemutatkozója a lap alján a második! :wink:

2008 szept. 12 16:12 #1400

Egyébként Balázs gratula a fórumhoz! Nagyon családias, és kultúrált! - ritkaság
Üdv. mindenkinek: poker1!

Családias mert kevesen vagyunk, de remélem leszünk többen is.
Csak az olyan okosok ne jöjjenek, mint az indexen vannak páran.

Igen Balázs nagyon jól irta családias a fórumunk és a sziget is amit ezt a fórum képvisel.Ezt nagyon szeretnénk is megőrizni.Fórumunk és szigetünk a higgadt nyugodt kulturált viselkedésű családoknak van kitalálva.

Vandaba, Cserpák bemutatkozását kerestem, de nincs itt.
Kíváncsi voltam, ő hogy mutatkozott be.
Jól van? Ő is meg a kis korcsolyabajnoknő is?

Re: Bemutatkozás 2008 szept. 12 16:07 #1399

Akkor elkezdem.

Szemtelenűl fiatal vagyok (34). :lol: Van egy imádott feleségem, két gyermekem (és nekik egy macskájuk :szomorú: ). Nekem halaim (sügér félék)vannak az akváriumban.

iwiw: www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8140011

Villannyal foglalkozom, az ELMŰ-nél dolgozom, mint középfeszültségű üzemirányító. Ez mellett másodállásban vállalkozom elektromos szabványossági felülvizsgálatokra és egy munkatársam cégénél tartok ügyeletet, ahol is belső középfeszültségű hálózatokat üzemeltetünk (WestEnd, Pólus, ....).
Közben elkezdtem a Kandó-t, ahol nemsokára lesznek a második féléves vizsgáim. :(

Mindezek mellet szerkesztgetem a <!-- w --><a class="postlink" href="www.thassos-sziget.hu-www.thassos-sziget.hu oldalt. :Thassos-fan:

A saját honlapodat hol találják meg azok, akik keresik?

Hát most meg én mutatok be valakit.
Magdikát, akivel 3 éve ismerkedtem meg, elég szerencsétlenül, de azóta is maradandó barátként tartjuk a kapcsolatot.
Akkor jöttek volna először a szigetre, de a kikötőből elindulva lekaszálta őket egy helyi 87 éves autós másik 4 autóval együtt.
Az elmúlt.
Magdika és Józsi azóta jól van, és minden évben utaznak ide hozzánk.
Tudtam arról, hogy mivel foglalkozik, de most árulta el csak, hogy ezt meg is tudja nekem, nektek mutatni.

Weboldal: xfree.hu/keptar.tvn?f=derinebmagdi - xfree.hu/keptar.tvn?f=derinebmagdi. Bemutatkozás: mmamakincsei.blogspot.com - mmamakincsei.blogspot.com.

A honlapunk nem csak kizárólágosan a szigetről szól, hanem Rólunk is. Mindannyian hozzásegítettétek, hogy egy nagyon kedvelt időtöltés legyen azok számára is, akik lehet, hogy a valóságban nem utaznak, csak olvasnak bennünket.
Közeleg a szezon vég, amikor én is pihenni térek, meg ti is másról is szeretnétek beszélgetni, nem csak a nyárról.
Ezért szúrtam be.

2008 aug. 06 10:08 #1138

köszönöm a köszöntést és a jókívánságokat. :)
új infót már jegyzetelem is a kockás füzetembe. sajnos Thassosról nem írnak túl sokat a könyveim, mondjuk most nem is az a felfedezős utazás lesz. azért a Szirének medencéjét és a Genna tavat kiírtam, oda el kellene menni. a beszámolót pedig természetesen már az út során írom... 8)

2008 aug. 06 09:35 #1137

sziasztok, őőő... vagyis csókolom :oops:

29 vagyok, a legfrissebben regisztrált és tényleg a legszemtelenebbül legfiatalabb. :D építőipari cégnél dolgozom (-tam) logisztikai részlegen, szerettem csinálni, de most sokkal fontosabb dolgom adódótt: május 30án megszületett a kisfiunk, Milán, ő tölti ki a napjaimat, amíg alszik, addig utazásokon agyalok. :) férjemmel mindketten utazóbolondok vagyunk, elsősorban Görögország szokott lenni az uticél. sajnos (?) nálunk mindig az utazás az első, ezért is nincs konyhabútor felsőszekrényem, immár 5. éve. :D

1991: Körutazás, 16 nap még az általános sulival (Paralia, Athén, Tolo, Kalambaka)
1996: Paralia
1997: Korfu
1998: Asprovalta
2002: Kamena Vourla (és Athén, rally vb) - első saját szervezés
2003: Paralia (na itt már aannyira nem tetszett, pedig utolsó turnussal voltunk)
és ezek már tényleg saját szervezések:
2005: Tolo, bő 2 hét alatt próbáltuk bejárni a Peloponnészoszt. nem lehet. :)
2006: Thassos
2007: nászút, körutazás. volt benne Kastraki, Loutraki (rally vb), Peloponnészosz (ami kimaradt... de még mindig van miért menni), Poros szigete.

az utazásainkról, álmodozásaimról az utazós blogomban lehet olvasni.
Peloponnészosz a szívem csücske, szeirntem egy évet is el lehetne ott tölteni, ha tényleg mindent meg akarnánk nézni. idén újra Thassos a cél, Milánnak már el is készült az útlevele. :)

Üdv nálunk!

Remélem találsz azért új információt is a honlapon.
Ahogy a blogod egyik kommentjében is írtam, próbálok minél töb információt összeszedni. Ha esetleg van ötleted, jöhet és megpróbálom megvalósítani.
(Még folyamatban van egy Alikis és egy Theologosos leírás.)

A nyaralásig jó tervezgetést, az útra jól alvó babát, a nyaralásra sok kellemes élményt kívánok.
Ja, és ha hazaérkeztél várjuk a beszámolót! :)
:legjobbakat:

2008 aug. 06 09:22 #1135

sziasztok, őőő... vagyis csókolom :oops:

29 vagyok, a legfrissebben regisztrált és tényleg a legszemtelenebbül legfiatalabb. :D építőipari cégnél dolgozom (-tam) logisztikai részlegen, szerettem csinálni, de most sokkal fontosabb dolgom adódótt: május 30án megszületett a kisfiunk, Milán, ő tölti ki a napjaimat, amíg alszik, addig utazásokon agyalok. :) férjemmel mindketten utazóbolondok vagyunk, elsősorban Görögország szokott lenni az uticél. sajnos (?) nálunk mindig az utazás az első, ezért is nincs konyhabútor felsőszekrényem, immár 5. éve. :D

1991: Körutazás, 16 nap még az általános sulival (Paralia, Athén, Tolo, Kalambaka)
1996: Paralia
1997: Korfu
1998: Asprovalta
2002: Kamena Vourla (és Athén, rally vb) - első saját szervezés
2003: Paralia (na itt már aannyira nem tetszett, pedig utolsó turnussal voltunk)
és ezek már tényleg saját szervezések:
2005: Tolo, bő 2 hét alatt próbáltuk bejárni a Peloponnészoszt. nem lehet. :)
2006: Thassos
2007: nászút, körutazás. volt benne Kastraki, Loutraki (rally vb), Peloponnészosz (ami kimaradt... de még mindig van miért menni), Poros szigete.

az utazásainkról, álmodozásaimról az utazós blogomban lehet olvasni.
Peloponnészosz a szívem csücske, szeirntem egy évet is el lehetne ott tölteni, ha tényleg mindent meg akarnánk nézni. idén újra Thassos a cél, Milánnak már el is készült az útlevele. :)

2008 júl. 03 21:47 #830

Igen Balázs nagyon jól irta családias a fórumunk és a sziget is amit ezt a fórum képvisel.Ezt nagyon szeretnénk is megőrizni.Fórumunk és szigetünk a higgadt nyugodt kulturált viselkedésű családoknak van kitalálva.

Hát akkor üdv az összes Thassos család- tagnak!!!! :-) Régieknek, és újaknak is !!

2008 júl. 03 21:45 #829

Csak egy megjegyzés az iwiw-vel kapcs.: átmenetileg nem vagyok, mert töröltem a regisztrácómat, ( berágtam a sok klub hülyeségein) de már úton van az új meghívó. És ettől kezdve a görög helyeken kívül csak létező személyeket jelölök....

2008 jún. 23 13:11 #720

2008 jún. 23 10:52 #718

2008 jún. 23 00:09 #707

Helóka!

Csak most látom, hogy ilyet is lehet - nagyon szimpi!

Szóval ha ti szemtelenül fiatalok vagytok, akkor én a 30 évemmel igencsak magázó viszonyban vagyok még az ovisokkal is :)
Van egy odaadó, talpraesett feleségem, és egy tündéri 3 éves fiam.
Feleségemmel mindketten előadóművészek vagyunk, és mióta megvan a Kicsi, a TESCO-nál vagyok kereskedelmi ov( (nagyjából Gulág feeling).

Ha megadatik, hogy el tudunk menni nyaralni, akkor kizárólag Görögország! Most éppen Thassos szigete a cél.

Más fórumot nem is látogatok, mert itt mindent megtudok tőletek, amire szükségem lehet a nyaralás ideje alatt.

2008 jún. 16 13:50 #647

Most már nekem is illik bemutatkoznom, miután minden reggel a fórummal indítom a napom és kiváncsian várom, ki mit ír akár magáról , akár utazásairól. 57 éves vagyok , irodában dolgozom, kozmetikusként 30 évet húztam le./+ ez a kilenc/Jövő héten elmehetnék nyugdíjba, de olyan összeget állapítottak meg hogy abból nem hogy külföldre, de még Kistelekre is nehéz lenne elmennem . Így aztán marad a munkahely.Egy tökéletes lányom,vejem és két mama szemefénye unokám van. Férjem is egy nagyszerű ember aki még dolgozik, de Ő már nagyon készül a megérdemelt pihenésre.Igyekszem mindenki megfertőzni az utazás imádatával, és most aktuálisan Thassossal.Ma már ingatlant is találtam a szigeten, ha netán jól tölteném ki a lottót./és nem felejtek el venni/.
üdvözlet mindenkinek: kelike

Re: egy újabb negyvenes 2008 máj. 27 21:24 #501

Sziasztok!
Zsűl, 44, vezető beosztás (gkv-bv), kosárlabdázó és játékvezető. Párom Zsuzsa tanítónő és amíg a térde bírta kosárlabdázó. Ma már csak szurkol, nekik: Kata 14 serdülő magyar bajnok, kosárlabda. Csaba 16, ő még nem bajnok, de meccsenként 20 pont 10 lepattanó. Gondolom nem kell a sportágat leírni... 1 Stavros, 1Sarti, 1Paralia. 7.4-7.16 Limenaria Tripiti

Akkor ez egy sportos család. :)
:kosaras:

egy újabb negyvenes 2008 máj. 27 19:38 #499

Sziasztok!
Zsűl, 44, vezető beosztás (gkv-bv), kosárlabdázó és játékvezető. Párom Zsuzsa tanítónő és amíg a térde bírta kosárlabdázó. Ma már csak szurkol, nekik: Kata 14 serdülő magyar bajnok, kosárlabda. Csaba 16, ő még nem bajnok, de meccsenként 20 pont 10 lepattanó. Gondolom nem kell a sportágat leírni... 1 Stavros, 1Sarti, 1Paralia. 7.4-7.16 Limenaria Tripiti

2008 máj. 01 15:38 #374

Szemtelenül... sőt pimaszul! fiatalok vagytok.... mindannyian...

Nyugdíjas köztisztviselő, földmérő mérnök. 59 év, ebből épp 35 a férjemmel. Két felnőtt gyerek (fiú, lány), de unokáról nem akarnak gondoskodni.
Van bennem örökölt csavargási ösztön, a világ minden csücske érdekel, de objektív okok miatt csak kicsi részét tudom megnézni, azt is csak az utóbbi pár évben. A görögországi hangulat nagyon beletalál a lelkembe.
:ébresztő: :ördögűző: :palackposta: :Thassos-fan:

2008 ápr. 22 18:23 #343

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8795909 - www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... ID=8795909

Verus vagyok, és óvó néni. Ha ti leírtátok , én is le merem írni: 44 ....
Lányom Rita 16 éves ( Szent Margit Gimi ) Fiam Péter 21 éves (ELTE-TTK)

Megszállott Görögország - járó: 1x Stavros, 5x Sarti, 1x Leptokaria, 1x Lefkada, 1x Zakynthos, most pedig ha élek addig , Thassos.

...lazulni leginkább görög zenére szoktam, mikor hogy: intravénásan, vagy Mydros táncházban...férj és képek, video az iwiw-en. :-) Ha bejelölsz, visszajelöllek.

2008 ápr. 22 14:03 #341

Akkor, hát én is belevágok.

Már nem vagyok szemtelenül fiatal, keményen taposom a 49. évemet.
Van egy remek férjem és három gyermekem. A legidősebb már felnőtt és dolgozik (de itthon lakik), a két kisebb még kamasz korú. A családom az életem. Van egy ép.ip.-i vállalkozásunk, amibe imitt-amott besegítek, egyébként kézművességgel foglalkozom.

Re: Bemutatkozás 2008 ápr. 22 11:03 #337

Két csemetémet nevelgetem már nem fiatalon 48 évesen.Családi állapotunk megváltozása után igy 3-an alkotjuk a kisharmóniát.
Szeretjünk a természetet az utazást és a kirándulásokat.Most már csak busszal és egyéb eszközökkel,mert a családfő távozásával ment az autó is.
Köztiszviselőként dolgozom az IRM-nél.Mivel munkám eléggé lefoglal,meg pesze a gyerekek és egyéb gondok másik elfoglaltságra nincs lehetőségem. Nagyon sok időt fordítunk a tanulásokra .Két apróságom még az általános iskola padját koptatja 5.és 7.osztályosak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.153 másodperc