Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Bemutatkozás 2010 febr. 10 18:15 #4872

Sziasztok én vagyok Horváth Gergely (Gergő) Balázs fia. 10x éves leszek 20-án. :örül: Szeretek kosarazni :kosaras: ,focizni,úszni de persze szeretem THASSOST is . :Thassos-fan: Utálok korán kelni, de a suli miatt korán kell......pláne ha felvesznek a Veresbe és elmegyek...kelhetek még korábban, akkor mikor anya megy dolgozni. :ébresztő: 3 szemfogam mozog és a negyedik már kiesett. Ezentúl minden nap fogom nézni az oldalt és fogok írni a fórumra.

üdv.:Gergő :wink:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2009 szept. 05 08:11 #4031

..........Egyszer mégiscsak meg kellene próbálnunk. Nem? .........

A repülőt? Hát igen. De azok a helyek, ahova repülővel viszik a tömeget, már nem is vonzanak. Bár azért tudnék találni.... :lol:

A repülőtértől 2-3 órányira már tényleg csoda helyeket találni.
:Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Bemutatkozás 2009 aug. 30 16:50 #3953

..........Egyszer mégiscsak meg kellene próbálnunk. Nem? .........

A repülőt? Hát igen. De azok a helyek, ahova repülővel viszik a tömeget, már nem is vonzanak. Bár azért tudnék találni.... :lol:

Re: Bemutatkozás 2009 aug. 30 13:50 #3951

.............. Repülőre nem hajlandó felülni. :( .TEgnap írtam a nálunk esetlegesen megtartható Thassos- hétvégéről. Biztosan jó buli lenne. Hely van. az erdei út kb.1,5 km jól járható. szoktak drága autókkal is erre járni. Sütnénk - főznénk. Még az is lehet, hogy addigra felújítjuk a 25 éves beton teknőnket /19 x 2,5 x 1,25m) és pancsolni is lehetne.
.........................................

1. Repülőre én se vagyok hajlandó fölülni - de nem azért, mintha attól félnék, hogy lezuhan, hanem a föl meg lefelé tartó mozgás nekem fizikai rosszullétet okoz (pl. rosszul vagyok, mikor a busz repeszt lefelé a meredek utcán), és attól félek, hogy ezt bírnám nehezen. Meg drágább is.... :?
2. Buli? Köszönjük az ötletet! Részemről térjünk vissza rá! :P

Magdi!
Egyszer mégiscsak meg kellene próbálnunk. Nem? (most még nagy a szám...)

Re: Bemutatkozás 2009 aug. 30 10:30 #3949

.............. Repülőre nem hajlandó felülni. :( .TEgnap írtam a nálunk esetlegesen megtartható Thassos- hétvégéről. Biztosan jó buli lenne. Hely van. az erdei út kb.1,5 km jól járható. szoktak drága autókkal is erre járni. Sütnénk - főznénk. Még az is lehet, hogy addigra felújítjuk a 25 éves beton teknőnket /19 x 2,5 x 1,25m) és pancsolni is lehetne.
.........................................

1. Repülőre én se vagyok hajlandó fölülni - de nem azért, mintha attól félnék, hogy lezuhan, hanem a föl meg lefelé tartó mozgás nekem fizikai rosszullétet okoz (pl. rosszul vagyok, mikor a busz repeszt lefelé a meredek utcán), és attól félek, hogy ezt bírnám nehezen. Meg drágább is.... :?
2. Buli? Köszönjük az ötletet! Részemről térjünk vissza rá! :P

Re: Bemutatkozás 2009 aug. 30 08:54 #3946

Sziasztok!

Fdunddyék vagyunk. Debrecen mellet 15 km-re élünk egy erdő közepén. imádjuk a szabad életet, a természetet. 41 évesek vagyunk. Összesen 4 gyermekünk van kettőnknek. 4 leányzó, akik 21, 19, 16 és 12 évesek. Közös valőszínüleg már nem lesz. Cserépkályha építéssel foglalkozunk vagy 5 éve. Én ( Timi) utazási irodában dolgoztam közel 10 évet, de anyagi okok miatt elmentem cserépkályhás segédnek :lol: . Van két kutyánk, egy beagle és egy lakeland terrier keverék, és egy cicusunk. Valamint édesapám is velünk él amióta pár éve lerobbant . a hobbynk a munkánk és a kertünk. Sajnos extra hobbira nem jut idő. Tv-t nem nézünk, olvasni az autóban szoktunk. Ja és még vannak tyúkjaink is, többféle is. Magunk szoktunk készíteni hurkát, kolbászt, sajtot és túrót. (Ez is hobby.) A párom velem látta először a tengert, Krk-en, utána 2 x Toroniban voltunk. 3.-ra is megint oda akart menni, de azt mondtam neki ez már betegség nála. Nem lehet ennyire begyepesedett. Így kerestem meg Thassos-t. Aminek nagyon-nagyon örülök. Csak a párom ( Nándi) attól tart, hogy el fog süllyedni a sziget. :shock: :D . Elég beszari pasas. Fogorvosnál is elájul. Repülőre nem hajlandó felülni. :( .TEgnap írtam a nálunk esetlegesen megtartható Thassos- hétvégéről. Biztosan jó buli lenne. Hely van. az erdei út kb.1,5 km jól járható. szoktak drága autókkal is erre járni. Sütnénk - főznénk. Még az is lehet, hogy addigra felújítjuk a 25 éves beton teknőnket /19 x 2,5 x 1,25m) és pancsolni is lehetne.
Ennyi lenne a bemutatkozásunk. a fórum nagyon klassz. Mindenki tök jó fej.

Re: Bemutatkozás 2009 aug. 28 19:54 #3921

Megkaptam Pamag-tól ( Magdi), hogy még nem mutatkoztam be!
Németh Tamás vagyok és Budapesten élek a 18. kerületben, párommal Edittel és egyenlőre gyerek nélkül. Asztalosként dolgozom immár 15 éve, van egy kis cégem is. 14 éve voltam előszőr és utoljára Görögben, Olimpich Beach en, életem egyik legszebb nyaralása volt! Párommal már töbször voltunkl Horvát országban, már kicsit meg is untuk, azért kezdtem el keresni már télen, hogy hova lehetne valami szép helyre utazni. Sikerült megtalálni ezt az oldalt és Thassost!
HOLNAP INDULUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :örül:

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 30 09:58 #3560

Honey!
Ez egy tök jó gondolat!!!!Remélem egyszer sikerűl!!! :Thassos-fan:

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 29 21:42 #3541

Helló lányok!
Ebből is látszik, nem a kor számít. Van itt a fórumon mindenféle korosztály és mégis milyen közvetlen, családias ez a mi kis virtuális világunk!!!
:?: :D Egyszer talán jó lenne valami találkozót is megszervezni!

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 29 09:43 #3501

Sziasztok!

F. Judit vagyok babuci :) 24 éves. Pesten élek vőlegényemmel és Egerből költöztem fel 5 éve. Imádom Thassost :Thassos-fan: vagyok
Szeretek főzni, sütni ez a szakmám, de nem dolgozok benne. Hobby - kirándulás, horgászat, minden ami a természethez fűződik.
Thassosra szeretnénk költözni :)

Babuci85!
Üdv nállunk,mi is Egerből költöztünk ide 1éve.Nagyon jó hogy van földink.Ugyan a gyerekemmel vagy egy idős de ez nem jelent semmit.Csak nem a keriben tanultál?

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 28 13:31 #3475

Sziasztok!

F. Judit vagyok babuci :) 24 éves. Pesten élek vőlegényemmel és Egerből költöztem fel 5 éve. Imádom Thassost :Thassos-fan: vagyok
Szeretek főzni, sütni ez a szakmám, de nem dolgozok benne. Hobby - kirándulás, horgászat, minden ami a természethez fűződik.
Thassosra szeretnénk költözni :)

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 28 09:22 #3462

Hédi asszony vagyok, 45 múltam. Dunántúlon élek. Mindennapi gondolataimat az utazás és utazás szervezése teszi ki. (sajnos, nem ez a munkám).
A gasztronómia megszállottja vagyok. (nem úgy gyakorlom, mint kölyökkk)
Gyerekeim már nagyok, az unokákat még csak várom, hogy legyenek.
A mediterrán életforma a nekem való (lenne). Az utazásoknál CSAK a tenger(víz) jöhet szóba.
Röviden ennyi.
:Thassos-fan: :úszógumi:

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 08 01:06 #3178

F. Bálint Kölyökkk vagyok, s 11 óra múlva életemben először elindulok a szigetre. Első görögországi utam lesz ez, ezért nem volt kérdés, hogy az információkat honnan gyűjtöm be. Sikeresen a névnapomon 20 évvel ezelőtt megszülettem, így tipikus vízöntő révén nagyon nyitott vagyok mind az újdonságokra, mind a világra. Kolerikus és szangvinikus beállítottságomnak köszönhetően a hobbijaim és foglalkozásaim is inkább a vezető beosztás felé, valamint a szereplések irányában mozognak: bár szakácsként végeztem, négyéves korom óta színészkedem. Emellett rendezvényeket szervezek és a rendezést is kipróbáltam már. Van egy saját vendéglátós portálom, ahová időm (és látogatásaim) függvényében vagy recepteket, vagy étteremkritikákat írok.
Jelenleg pénztárosként dolgozom egy nagy hipermarketben, diákmunka keretében, és diák csoportvezető vagyok ugyanannál a bevásárlóközpontnál. Emellett host munkákat vállalok a fővárosban. Székesfehérvár mellett élek a családommal (még) egy kis faluban (Úrhida), és a városban tanulok szakma utáni érettségin, viszont tervezem az iskolaváltást, inkább a művészetek origójában szeretném megszerezni alapkövetelményű papíromat.
Úgy gondolom, az ember annyi, ahány szakmája van, s ez rám hatványozottan igaz: folyamatosan képzem, képeztetem magam. A Magyar Vöröskereszt valamennyi képzésén részt vettem, és saját prezentációs programom van.
Célom, hogy egy olyan vendéglátóipari egységet hozzak létre, mely hazánkban (és Európa szinten is!) teljesen egyedülálló, tökéletesen ötvözöm benne mind a gasztronómiai, mind a művészeti ágak valamennyi részét - hogy az általános szórakoztatóipari lehetőségekről ne is beszéljek. Addig meg folyamatosan képzem magam, lopom az ötleteket a nagyoktól és lehetőségemhez mérten bejárom a világot (vagy az azt jelentő deszkát ;))

Re: Bemutatkozás 2009 júl. 01 06:22 #3037

Kedves Mindenki, Aki Olvassa!

Jónéhány hónapja rendszeresen olvasója és tagja vagyok eme kis családnak, de ha hiszitek, ha nem még csak tegnap bukkantam rá erre a bemutatkozós témára. Lehet, hogy ez engem minősít, de álalában célirányosan olvasok az oldalakon, ezért könnyen előfordul(hat), hogy átsiklok egyébként érdekes témákon, hozzászólásokon. Mentségemre szóljon, hogy ez rendszerint a krónikus időhiány miatt van.
Krónikus.. nem is véletlen talán ez a szóhasználat. Mivel ez egy bemutatkozós oldal, talán már illő is lenne néhány sort írni magamról.
Tehát: Szolnoktól kb. 50 km-re lévő kisvárosban éldegélek férjemmel és 13 éves Gergő(!!!) fiunkkal. Nemrég építkeztünk, 5 éve lakunk új házunkban. Családtagnak tekintjük Suzit, a labradort. Egy közel 200 férőhelyes idősotthon szakmai munkáját irányítom. Imádom a munkám, hivatásomnak tekintem. Nem nagyon tudnám elképzelni az életemet más közegben. Alapvégzettségemet tekintve diplomás ápoló vagyok.
Szeretek olvasni és főzni. Több helyen jártam már a világban, de Görögország az a hely, ahová bármikor visszatérnék. A szívem csücske. Az idén harmadjára megyünk nyaralni a családdal göröghonba!
Röviden és tömören ennyi!

Köszönjük bemutatkozásodat.
Bár aki eddig olvasott, az már ezeket tudhatja, hisz erre - arra már elhangzott. De így összegyűlytve most már aki csak ide téved (és nem olvassa át az egész fórumot) is megtudhatja. :)

JÓT MOSOLYOGTAM . ÉN EGY ÉV UTÁN LÁTTAM MEG.PEDIG BAZSI FELHÍVTA A FIGYELMEM RÁ, MIKOR MEGNYITOTTA, DE AKKOR NEM NYITOTTAM, KI CSAK EGY ALKALOMMAL MIKOR ELMERÜLNI SZERETTEM VOLNA ÉN IS AZ ÍRÁSOKBAN, VÉLETLENÜL FEDEZTEM FEL. TUDOD A LÉGYNEK MOZAIK LÁTÁSA VAN. ÉN IS HOL EZT FEDEZEM FEL, HOL AZT. SZEGÉNY BAZSI, VELEM MIRE VALAMIT MEGTANÍT... CSODA HOGY MÉG NEM ŐSZÜL TŐLEM.

Re: Bemutatkozás 2009 jún. 25 10:40 #2970

Üdv. mindenkinek !:wink:

Friss szerzemény vagyok ezen a fórumon.
Idáig csak mint megfigyelő szemlélődtem a fórumon :mrgreen:
Görögországban Sartin voltunk kb. 5éve nyaralni a családdal.
Vegyes érzelmekkel.
Az utazás nagyon hosszú 26-28óra volt Bulgárián keresztül.Ez rontotta el igazán magát az utazást.
A nyaralás további részével rendben volt minden.Szép élményekkel tértünk haza.
Az utazási időt szeretném csökkenteni szgk-val . / remélem sikerül :wink: /

Kis családommal júl.6-tól tennénk 1kis kirándulást a szigeten Rainbow :Thassos-fan:
Amit lehetett a fórumon és az ajánlott link-nél átolvastam.
Infó tehát van, de :Keres: biztos tudtok új dolgokat mondani.
Szívesen elfogadok minden hasznos tanácsot :E-mail:

Isten hozott!
Kérdezz a megfelelő topikokban!
Mennyi időre mentek és hova?
:Thassos-fan:

Re: Bemutatkozás 2009 jún. 24 13:08 #2952

Üdv. mindenkinek !:wink:

Friss szerzemény vagyok ezen a fórumon.
Idáig csak mint megfigyelő szemlélődtem a fórumon :mrgreen:
Görögországban Sartin voltunk kb. 5éve nyaralni a családdal.
Vegyes érzelmekkel.
Az utazás nagyon hosszú 26-28óra volt Bulgárián keresztül.Ez rontotta el igazán magát az utazást.
A nyaralás további részével rendben volt minden.Szép élményekkel tértünk haza.
Az utazási időt szeretném csökkenteni szgk-val . / remélem sikerül :wink: /

Kis családommal júl.6-tól tennénk 1kis kirándulást a szigeten Rainbow :Thassos-fan:
Amit lehetett a fórumon és az ajánlott link-nél átolvastam.
Infó tehát van, de :Keres: biztos tudtok új dolgokat mondani.
Szívesen elfogadok minden hasznos tanácsot :E-mail:

Re: Bemutatkozás 2009 jún. 17 22:02 #2861

Helló ! Sajnos eddig nem tudtam írni mert nettszünet volt. Szóval most voltunk thassoson nászúton / Merida apartman 1-es szoba/ és Ági volt az idegenvezetőnk, üdv Ági. Gyönyörű táj nagyon kedves helybéli emberek és nyugalom. :lol: sajna nagyon hamar elrepűltt az idő.

Re: Bemutatkozás 2009 máj. 31 14:47 #2554

Szia Honey!
Köszönöm.Egyébként most megyünk június 22.-én.Már csak három hét és végre megint elfejthetem az unalmas hétköznapokat.Már nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Bemutatkozás 2009 máj. 31 09:43 #2548

Kicsit késve reagálok, de vártam, hogy esetleg más is ír. Üdv a csapatban. Mikor is mentek Thassosra? :Thassos-fan:

Re: Bemutatkozás 2009 máj. 26 10:54 #2498

Sziasztok!
Lityi vagyok,37 éves,Esztergomban élek.Van 3 gyermekem,két fiam 13-14 évesek és egy 8 éves lányom.Egy élelmiszerboltban dolgozom.Hobbim az állatok és a kirándulás,imádom a természetet,sokat járjuk az országot.A család kedvencei:Van két yorki,egy pincsi és két keverék kutyusunk,meg két cica.
Görögországba tavaly voltunk először ,Sartin,busszal.Ketten a férjemmel két gyönyörű hetet töltöttünk ott,de még el sem mentünk amikor már tudtam,hogy a következő nyár már Thassoson lesz.Most visszük a családot is és autóval vágunk neki.
Tavaly óta fertőzött vagyok :D GÖRÖGORSZÁGGAL,minden szabadidőm azzal töltöm,hogy olvaslak titeket és görög képekben gyönyörködöm!!!!
Nagyjából ennyit rólam.
Sziasztok

Re: Bemutatkozás 2009 ápr. 20 07:48 #2271

Ez igaz Balázs, de éppen azon megfontolásból írtam le így együttesen, amit Te is észrevettél: együtt van minden fontosabb infó rólam. Szerintem, mindenki aki hozzászól egy-egy témához, mindig önmagából is ad egy darabot. Minél többször nyilatkozik, annál inkább úgy érezhetjük , hogy mind jobban ismerjük.
Talán, ha én is még az elején rábukkanok erre a témára, hamarabb írok bemutatkozást. De azért remélem, hogy még így sem késő.
:D :D :D

Re: Bemutatkozás 2009 ápr. 19 19:55 #2267

Jónéhány hónapja rendszeresen olvasója és tagja vagyok eme kis családnak, de ha hiszitek, ha nem még csak tegnap bukkantam rá erre a bemutatkozós témára. Lehet, hogy ez engem minősít, de álalában célirányosan olvasok az oldalakon, ezért könnyen előfordul(hat), hogy átsiklok egyébként érdekes témákon, hozzászólásokon. Mentségemre szóljon, hogy ez rendszerint a krónikus időhiány miatt van.
Krónikus.. nem is véletlen talán ez a szóhasználat. Mivel ez egy bemutatkozós oldal, talán már illő is lenne néhány sort írni magamról.
Tehát: Szolnoktól kb. 50 km-re lévő kisvárosban éldegélek férjemmel és 13 éves Gergő(!!!) fiunkkal. Nemrég építkeztünk, 5 éve lakunk új házunkban. Családtagnak tekintjük Suzit, a labradort. Egy közel 200 férőhelyes idősotthon szakmai munkáját irányítom. Imádom a munkám, hivatásomnak tekintem. Nem nagyon tudnám elképzelni az életemet más közegben. Alapvégzettségemet tekintve diplomás ápoló vagyok.
Szeretek olvasni és főzni. Több helyen jártam már a világban, de Görögország az a hely, ahová bármikor visszatérnék. A szívem csücske. Az idén harmadjára megyünk nyaralni a családdal göröghonba!

Köszönjük bemutatkozásodat.
Bár aki eddig olvasott, az már ezeket tudhatja, hisz erre - arra már elhangzott. De így összegyűlytve most már aki csak ide téved (és nem olvassa át az egész fórumot) is megtudhatja. :)

Re: Bemutatkozás 2009 ápr. 18 09:42 #2263

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 31 17:51 #1891

Kedves Ági!

Pont ezért tudok nehezen választani szállást, mert olyan hely van a legkevesebb, ami nyugis, de a halpiac a pék vagy zöldséges egy nagyobb sétával elérhető. No meg a felelősség, hogy a többieknek tetszik-e.../nehogy úgy járjak mint Balázs két éve a barátaival/

Pantheonnál a leírásban az áll, hogy a központi út mellett van (egy kicsit megijeszt). Ez mennyire forgalmas,mennyire zavaró út?
Még egy kérdés:Ettől a szállástól a parton, vagy valami ösvényen be lehet sétálni a városba?
Mikor dől el,hogy marad-e ez a szállás?

Nekünk egy héten belül meg lesz a végleges létszám,aztán szeretnénk valamit lefoglalni.

Most már tényleg alig várom,hogy ne csak képeken nézzek át a sziklahasadékon.
Ha nem is itt lesz a szállásunk ide biztos elmegyünk...

/lehet,ezt az egészet egy másik rovatba kellett volna írnom?!Bocs/

Semmi gond, átmegyek a válasszal a szállásokkal kapcsolatos részbe.
Nem gondoltam arra, hogy itt is tudunk szállásról beszélni.
De most jól jön, mert a szolgáltatom karbantartása miatt nem jönnek le a beérkezett levelek, csak küldeni tudok. Itt viszont működik a beérkezés is.
Tehát menj át a szállástémák fórum részre.

Re: Bemutatkozás 2009 jan. 30 21:35 #1884

Hát most jól elbizonytalanítottál!
Mert, hogy épp azon gondolkozom, már egy hónapja, hogy mit tegyek a Pantheon Apartmannal.
Azt a helyet a hajóról fedeztem fel. Kiúsztam a lyukon, és körbejártam a környék kevés szállodáját. Ősszel oda is autóztam.
Van egy két szállásom, amit azért választottam, mert én szeretnék ilyen helyen nyaralni.
Így esett a választásom a Pantheonra. Az egyetlen elfogadható áru szálloda volt a környéken, ami minőségben is és árban is tökéletes. A háziasszony precizitása pedig rendkívüli. Tehát két éve dolgoztatni próbálom. A baj azt hiszem ott van, hogy a jó ár miatt mentek oda a vendégek, és nem a hely varázsa miatt. A zsák nehezen találja meg a foltját.
Másik ilyen kedvenceim: Fáros, Villa Mária, Ifigénia hegyi, Anna hegyi lak.
A Pantheon , és a Fáros kivételével mindegyik szállás nagy siker a vendégek körébe. Kivéve az én két legkedvencebb helyem.
Olykor eszembe jut, én vagyok csak így kificamodva? De most olvasom, már ketten vagyunk.
Írod, hogy Tripitinél szerettél a szigetbe...
Bazsi, még gondolkozom maradjon a Pantheon, vagy törlődjön. Ugyan ez van a Fárossal is. Imádom ezeket a helyeket...

Kedves Ági!

Pont ezért tudok nehezen választani szállást, mert olyan hely van a legkevesebb, ami nyugis, de a halpiac a pék vagy zöldséges egy nagyobb sétával elérhető. No meg a felelőség, hogy a többieknek tetszik-e.../nehogy úgy járjak mint Balázs két éve a barátaival/

Pantheonnál a leírásban az áll, hogy a központi út mellett van (egy kicsit megijeszt). Ez mennyire forgalmas,mennyire zavaró út?
Még egy kérdés:Ettől a szállástól a parton, vagy valami ösvényen be lehet sétálni a városba?
Mikor dől el,hogy marad-e ez a szállás?

Nekünk egy héten belül meg lesz a végleges létszám,aztán szeretnénk valamit lefoglalni.

Most már tényleg alig várom,hogy ne csak képeken nézzek át a sziklahasadékon.
Ha nem is itt lesz a szállásunk ide biztos elmegyünk...

/lehet,ezt az egészet egy másik rovatba kellett volna írnom?!Bocs/

Oldalmegjelenítési idő: 0.399 másodperc