Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 júl. 31 14:13 #1080

Többedszerre olvastam olyan dohogást egyéb fórumokon, hogy az idegenvezető elnézte az időt egy órával.

Kezitcsókolom : Görögországban az időeltolódás Magyarországhoz képest plusz egy óra! Az órákat át kell állítani egy órával előbbre. Szerintem ez benne van az utazási iroda prospektusában is.
:kakukk:

Tisztelettel - azok olyan idegenvezetők voltak 8)

A mi Ágink bármilyen időpontról is volt szó, mindig hozzátette, hogy nagyjából Görögországban lehetünk, és hogy cirka + 1 óra az eltérés :Izzad:

Az Ágiról volt szó, hogy elnézte az időt. De szerintünk a kedves görögbe :cry: utazó honfitársunk nem tudta, hogy mely időzónában is tartozkodik valójában. :(

Más:
poker1 beszámolója képekkel együtt felkerült a honlapra.
Mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe.
www.freeweb.hu/thassos/poker1_2008-as_csaladi_nyaralasa.html

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 júl. 31 11:55 #1079

Többedszerre olvastam olyan dohogást egyéb fórumokon, hogy az idegenvezető elnézte az időt egy órával.

Kezitcsókolom : Görögországban az időeltolódás Magyarországhoz képest plusz egy óra! Az órákat át kell állítani egy órával előbbre. Szerintem ez benne van az utazási iroda prospektusában is.

Tisztelettel - azok olyan idegenvezetők voltak 8)

A mi Ágink bármilyen időpontról is volt szó, mindig hozzátette, hogy nagyjából Görögországban lehetünk, és hogy cirka + 1 óra az eltérés :Izzad:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 júl. 31 10:40 #1078

2008 júl. 30 19:30 #1077

Sziasztok, itt vagyok ám, csak sűrű napjaim voltak, izgultunk a lányom miatt a főiskolai felvételi miatt stb.
Na de a nyaralásról! Jaj haza se akartam jönni. Ez a sziget gyönyörű, a legjobb nyaralásunk volt. Az odaút kicsit hosszúra sikerült 18 óra alatt értünk le, ismeretlen táj éjszaka, szabályok betartása. A szállásunk nagyon jó volt, kedves házigazdákkal. Sokat kirándultunk, bár nagyon meleg volt. Körbejártuk az egész szigetet. Sétáltunk Panagiában, ahol a platános étteremben meg is vacsoráztunk. Jártunk Kavalában, bár a nyüzsgő nagyváros kicsit riasztó volt. A kolostorból egyszerűen festői a kilátás. Egyszóval jól sikerült minden. Nagyon a szívembe zártam a szigetet!! Ahogy már írtam olyan mint egy ékszerdoboz. Remélem még lesz alkalmam visszamenni, mert sokminden kimaradt.

A most indulóknak szívből kívánok jó utat, szép nyaralást, amilyen a mienk volt.
Anikusz

2008 júl. 30 18:00 #1076

Pamag, Póker1, Noriga!

Drágák vagytok!!! Nagyon köszönöm a jókívánságokat, igyekszem meghálálni képekkel, beszámolóval!

Jó utat /esemény menteset/ ,meleg időt és kellemes pihenést nektek!
Vigyázzatok magatokra! Érezzétek magatokat nagyon jól, használjátok jól ki az ídőt! :túra:

Köszönöm Neked is Vandaba!

2008 júl. 30 17:49 #1074

Pamag, Póker1, Noriga!

Drágák vagytok!!! Nagyon köszönöm a jókívánságokat, igyekszem meghálálni képekkel, beszámolóval!

Jó utat /esemény menteset/ ,meleg időt és kellemes pihenést nektek!
Vigyázzatok magatokra! Érezzétek magatokat nagyon jól, használjátok jól ki az ídőt! :túra:

2008 júl. 30 13:33 #1073

Ja, és képzeljétek csütörtök este még előbb a fogorvos megnyúz...:-(

2008 júl. 30 13:19 #1072

Amarandos!

Érezzétek jól magatokat és sok-sok élménnyel térjetek vissza!

Balazsh! Köszönöm Neked is, és igyexeeeem!

2008 júl. 30 13:17 #1071

Hahó!

Már pü-ben is kérdezték, úgyhogy kiírom ide is.

Lefordulsz a főútról Skala Potamiába, és egyenesen a tengerpart felé. Az út végén ahogy odaérsz a tengerparthoz, pont szemben lesz a part menti szabadtéri kiülős kis valami. Az úton ahogy haladsz Skala Potámiába, bal kéz felől Mamas Snack bar, majd egy Mini market, mellette egy még ki nem nyitott valami, ami egy madzaggal van lekerítve, és vége. Itt már szemben 50m-re ott a platz.

Sajna nem tom', hogy fizus-e, mert én nem használtam ki a dolgot.
Ha nem jelszavas a net, akkor tartok tőle, hogy legalább 50m-es körzetben lopható.

Köszi :D

2008 júl. 30 13:15 #1070

Amarandos!

Érezzétek jól magatokat és sok-sok élménnyel térjetek vissza!

2008 júl. 30 13:14 #1069

Pamag, Póker1, Noriga!

2008 júl. 30 12:43 #1068

Hahó!

Már pü-ben is kérdezték, úgyhogy kiírom ide is.

Lefordulsz a főútról Skala Potamiába, és egyenesen a tengerpart felé. Az út végén ahogy odaérsz a tengerparthoz, pont szemben lesz a part menti szabadtéri kiülős kis valami. Az úton ahogy haladsz Skala Potámiába, bal kéz felől Mamas Snack bar, majd egy Mini market, mellette egy még ki nem nyitott valami, ami egy madzaggal van lekerítve, és vége. Itt már szemben 50m-re ott a platz.

Sajna nem tom', hogy fizus-e, mert én nem használtam ki a dolgot.
Ha nem jelszavas a net, akkor tartok tőle, hogy legalább 50m-es körzetben lopható.

2008 júl. 30 12:23 #1066

Nem tudom, mennyire új infó, de ma voltunk Skala Potamia-ban, és a parton van egy kávézó, és kifejezetten wifi internet hozzáférést biztosít.

Szia Poker!

Meg tudnád mondani, a parton merre keressük ezt a kávézót? Külön kell fizetni a netért, vagy elég, ha iszunk ott valamit?

Köszi, Monic

2008 júl. 30 09:46 #1065

Amarandos!

Csöndes, jó utat, és kalandos, emlékezetes nyaralást!

:ébresztő: :ébresztő:
:ördögűző: :úszógumi: :matróz: :éhes:

2008 júl. 30 07:49 #1064

Hello Amarandos!

Én is szeretnék csatlakozni Norigához. és napsütéses vidám nyaralást kívánok Nektek!

2008 júl. 30 05:52 #1063

Szia Amarandos!

Ti mindjárt indultok, nagyon jó utat és csodás nyaralást kívánok!

2008 júl. 28 19:27 #1050

pamag!
Ha póker is beleegyezik, akkor átnyálazhatnád magad a szövegen, mert van benne pár elírásos betűhiba, meg lehet, hogy helyesírási is.
poker1 mehet?

Ne viccelj, hát persze!
Sajna lézergyorsasággal kellett begépelnem, mert közben 95 emil jött a cégtől, és először mindenképpen ezt akartam befejezni.

Köszi, hogy ilyen gyorsan feltetted Balázs!

A Picasara nemsokára öntöm fel a képeket .... :lol:

2008 júl. 28 15:31 #1048

O.K!
Látom már :lol:
Az említett linket kicsit lehagytam:
picasaweb.google.com/putnokizoltan3/PutnokiFamilyThassos2008 - picasaweb.google.com/putnokizolt ... hassos2008

Nagyszerű !!!
Há Te aztán nem tétlenkedtél, se a nyaralás alatt, se most!
A szöveg mitől lenne uncsi? Mindannyian szeretjük a szigetet meg a magyar gazdáját .
:Thassos-fan:

poker1!
Fent van a honlapon a leírás.

pamag!
Ha póker is beleegyezik, akkor átnyálazhatnád magad a szövegen, mert van benne pár elírásos betűhiba, meg lehet, hogy helyesírási is.
poker1 mehet?

2008 júl. 28 15:27 #1047

O.K!
picasaweb.google.com/putnokizoltan3/PutnokiFamilyThassos2008 - picasaweb.google.com/putnokizolt ... hassos2008

Nagyszerű !!!
Há Te aztán nem tétlenkedtél, se a nyaralás alatt, se most!
A szöveg mitől lenne uncsi? Mindannyian szeretjük a szigetet meg a magyar gazdáját .
:Thassos-fan:

2008 júl. 28 14:48 #1046

Köszi Balázs!

Bocsi, hogy így külön küldtem, de gőzöm nem volt, hogy hogyan tudnám megszerkesztve elküldeni Neked :számítógépes:

Így a jó, úgysem tudnám egy az egyben beilleszteni.
Esetleg, ha a képeket megküldöd e-mailben, akkor azokat nem kell egyenként leszedegetnem. Méretezd át nyugodtan 800*600-ra őket.

2008 júl. 28 14:27 #1045

Én már el is olvastam.
Nemsokára Ti is olvashatjátok, de még dolgozni fogok rajta, mert a leírásba beteszem a képeket.

Köszi Balázs!

Bocsi, hogy így külön küldtem, de gőzöm nem volt, hogy hogyan tudnám megszerkesztve elküldeni Neked :számítógépes:

2008 júl. 28 14:19 #1044

O.K!

Én már el is olvastam.
Nemsokára Ti is olvashatjátok, de még dolgozni fogok rajta, mert a leírásba beteszem a képeket.

2008 júl. 28 13:57 #1043

O.K!

2008 júl. 28 13:55 #1042

Ez nagyszerű!
Igen, igen! Legyetek szívesek a képeket (legalább néhányat!) megosztani velünk! Lécci lécci lécci !
:fotó:[/quote]

Kedves Pamag!

Erre a linkre tettem fel egy pár képet. Ezek a beszámolómhoz kapcsolódnak,
amit már elküldtem Balázsnak. Ha lesz kicsi ideje, és nem túl uncsi, biztosan
felteszi majd. Szerintem a kettőt együtt érdemes olvasni(mármint a képeket, és a leírást)

A beszámolót próbáltam úgy megírni, hogy ne legyen túl személyes, de mégiscsak családi nyaralás volt :) .
Majd meglátjátok....

2008 júl. 28 06:32 #1041

Sajnos a honlap tárhely a vége felé közeledik, ezért készült egy ilyen: picasaweb.google.com/Thassos.sziget

Tehát, akinek olyan fotói vannak, amiket megosztana a közösséggel, azok jelezzék, és megbeszéljük a részleteket.
Úgy gondolom, hogy ide nick névvel fel tudom tölteni.
Lehet, hogy idővel a fotóalbumokból is kerül át ide pár téma.

Ez nagyszerű!
Igen, igen! Legyetek szívesek a képeket (legalább néhányat!) megosztani velünk! Lécci lécci lécci !
:fotó:

Mindig mondom, hogy nem lepődöm meg már semmin, és újra sikerül meglepned.
Nagyon jó, és fontos képek.

A jövőbeni helyi útbaigazíton is javítani kell majd, mert Skála Potámiába levetető úton a szálloda szövetség egyes emberi kitettek mindenféle táblát téves helyekre.
pl. Hotel Korina elágazásnál Tábla:Skála Potámia centrum. Pont az Anastásia apartman és stúdiónál. Ez nem így van
Skála Potámia üdvözlőtáblát a Hálkás Super marketthez kellett volna tenni. De ott éppen semmi nincs.
Az Anastasia elé egy nyíllal ellátott tábla kellene, miszerint mutat lefelé Beach, vagy paralia.
Látjátok itt is van fejetlenség.

Oldalmegjelenítési idő: 0.203 másodperc