Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Re: 2008 nov. 11 09:00 #1678

Melyiken kisebb a tömeg /Tripiri v. Paradiso/?
Esetleg láttad a honlapon lévő Faros studiót, hogy milyen helyen van?
Egy nyugisabb környéket keresek, de így a neten keresztül kicsit nehéz eldönteni.

Kedves Prisoft!
Van a Kohili apartmantól gyalogosan elérhető sziklás part szakasz, ahol tengeri herkentyűket lehet nézegetni?

Üdv. a fedélzeten!

Bár nem éngem kérdeztél, de azért válaszolok.
Az egész öbölre nem jellemző a sziklás rész. Talán csak az öböl északi részén találhatsz ilyet. De én arról sem tudok tapasztalatokkal szolgálni. :(
Ha sokat tudtok sétálni (bár a gyerekekkel nem hiszem) akkor a Márvány part elérhető lehet. Ott láthattok szépeket.
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=61:marvanypart&catid=37:latnivalok&Itemid=64 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=64

És a Paradiso Beach szélén lévő szikláknál is érdemes búvárkodni. Valamint Tripiti Beach-nél.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 nov. 04 17:49 #1654

Szia Balázsh!
Köszönöm a gyors válaszodat:a mama azért kicsit mozgáskorlátozott mert műtötték a két csípőjét,és egy kicsit biceg,de amúgy Görögországért mindenre képes mutatja ezt,hogy 25-ször volt már kint,de még Thassoson nem járt csak fakultatív programban.Úgy,hogy lépcső is lehet,csak az a lényeg,hogy külön szoba legyen.Ja és két hetet tervezek.Köszönöm

A külön szobának mind a kettő megfelel.
Az Ostria-ban a legfelső emeletieket ajánlom, onnét a kilátás is jobb. Ott is van külön háló, és a kinti légtérben egy kihúzhatós ágy, ami tulajdon képpen két külön ágy is lehet (mi is így használtuk, nem közvetlenül egymás mellett).
A Jota, az szinvonal szempontjából jobb, hisz újabb, de drágább is. Ott az emeleten van a hálószoba és a fürdőszoba. A földszinten a konyhasarok és a kihúzhatós ágy.

Mi ezeket teszteltük eddig, plusz még egyet, de az már nincs az ajánlatok között.

Ha két hétre mentek, és a Jotát választanátok, akkor a július első két hetét nem ajánlom, mert esetleg már foglalt lesz belőlük pár lakás. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 nov. 04 17:09 #1653

Szia Balázsh!
Köszönöm a gyors válaszodat:a mama azért kicsit mozgáskorlátozott mert műtötték a két csípőjét,és egy kicsit biceg,de amúgy Görögországért mindenre képes mutatja ezt,hogy 25-ször volt már kint,de még Thassoson nem járt csak fakultatív programban.Úgy,hogy lépcső is lehet,csak az a lényeg,hogy külön szoba legyen.Ja és két hetet tervezek.Köszönöm

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 nov. 04 14:59 #1652

Sziasztok!
Jövő nyári pihenésünket tervezem/még a család nem tudja/ egy gyermek egy kicsit mozgás korlátozott mama ,apa és én.Egyénileg tervezem az utazást,valam olyan helyre ahol jó kis homokos part van,van kirándulási lehetőség,és nem messze van az aprtman a tengertől.Legalább két légterüt szeretnénk.Minden segítséget szivesen veszek
Köszönöm.

Üdv Nálunk!

Hát így elég nehéz lesz segíteni. Mit jelent az, hogy egy kicsit mozgás korlátozott?
Lépcső ne legyen?
Ha lehet lépcső, akkor ajánlom az Ostria-t. Azt Ági is biztosan ajánlja. Mi 2007-ben voltunk ott. Idénre már lemaradtunk róla.
Idén a Jota-ban voltunk (ott kevesebb a lépcső), annak az ára egy kicsit húzósabb, és messzebb van a part valamint a központ. De az nagyon tetszett. Valószínűleg legközelebb is oda megyünk. :)

Ha tudod, hogy mit és mikor szeretnél, akkor időben (jan.-febr.) érdemes lefoglalni, mert a jobbak hamar elfogynak.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 nov. 04 13:28 #1651

Sziasztok!
Jövő nyári pihenésünket tervezem/még a család nem tudja/ egy gyermek egy kicsit mozgás korlátozott mama ,apa és én.Egyénileg tervezem az utazást,valam olyan helyre ahol jó kis homokos part van,van kirándulási lehetőség,és nem messze van az aprtman a tengertől.Legalább két légterüt szeretnénk.Minden segítséget szivesen veszek
Köszönöm.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 okt. 30 17:05 #1626

Ezért kerestem először Limenaria - Tripiti környékén szállást, egyenlőre nem sokat találtam a honlapon. 6-8 család a kis csapatunk, akik szeretnek együtt kotyvasztani, sütögetni, így nem túl könnyű.

Áginak elsősorban a saját falujával van szoros kapcsolata, a sziget túlsó részén esetleges az ismeretsége.
De ha a neten keresőben direkt a helységnévre keresel rá, fogsz találni egyéb szállásokat, egyéb jó honlapokat is, németül is, angolul is.
:csuzli:

Próbálkozom. Csak jó lenne valaki, akinek van arra helyi ismerete, aki megmondja, melyik faluban keressek, hogy gyalog is szép és nem zsúfolt öblöt találjunk.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 okt. 29 22:28 #1619

Ezért kerestem először Limenaria - Tripiti környékén szállást, egyenlőre nem sokat találtam a honlapon. 6-8 család a kis csapatunk, akik szeretnek együtt kotyvasztani, sütögetni, így nem túl könnyű.

Áginak elsősorban a saját falujával van szoros kapcsolata, a sziget túlsó részén esetleges az ismeretsége.
De ha a neten keresőben direkt a helységnévre keresel rá, fogsz találni egyéb szállásokat, egyéb jó honlapokat is, németül is, angolul is.
:csuzli:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 okt. 28 21:07 #1612

Re: Re: 2008 okt. 28 15:45 #1608

Kedves Prisoft!
Van a Kohili apartmantól gyalogosan elérhető sziklás part szakasz, ahol tengeri herkentyűket lehet nézegetni?

Üdv. a fedélzeten!

Bár nem éngem kérdeztél, de azért válaszolok.
Az egész öbölre nem jellemző a sziklás rész. Talán csak az öböl északi részén találhatsz ilyet. De én arról sem tudok tapasztalatokkal szolgálni. :(
Ha sokat tudtok sétálni (bár a gyerekekkel nem hiszem) akkor a Márvány part elérhető lehet. Ott láthattok szépeket.
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=61:marvanypart&catid=37:latnivalok&Itemid=64 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=64

És a Paradiso Beach szélén lévő szikláknál is érdemes búvárkodni. Valamint Tripiti Beach-nél.

Re: 2008 okt. 28 14:54 #1606

A Kohili apartmanban volt szerencsénk eltölteni egy hetet.
Remek helyen van, közvetlen vízparti, mégis csendes. Pihenésre, nyugalomra vágyóknak nagyon ajánlom.
Supermarket szinte közvetlenül mellette, tavernák a szomszédban. A tengervíz remek, homokos, tiszta, lassan mélyülő, és gyönyörű kék. A két nagy strand közötti részen van, ezért itt nincs nagy tömeg.
A házigazda Eleni asszony nagyon kedves, barátságos, segítőkész, mindig volt egy-két kedves gesztusa hozzánk. Mézzel, jégkrémmel, szőlővel kedveskedett. A hátsó konyha jól felszerelt, aki főzni akar, itt mindent megtalál hozzá. Mi a frappé-habosító kézikészüléket használtuk legtöbbször :)
Közönségi elbírálás: COOL 8)

Kedves Prisoft!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 okt. 27 17:21 #1596

Kedves Ágnes és kedves Érdeklődők!

Restanciámnak eleget téve ezúton szeretném megosztani mindenkivel, hogy idén nyáron felejthetetlen napokat töltöttem családommal Thassos szigetén, azon belül is Panagiában! Ide egyszer mindenkinek el kell mennie az életben! De ne 5 napra, ne egy hétre, hanem legalább 10 napra menjetek!! A víz fantasztikus, a hely gyönyörű, a görög ételek nagyon finomak, s valóban igazi kikapcsolódásban lehet részetek!
Feltétetlen el szeretném mondani, hogy a szállásunk is tökéletes volt! A VILLA ANNA-t gyönyörű panorámájával, tisztaságával, ellátottságával nagyon a szívünkbe zártuk! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Szállásadónk, Anna asszony mindig varázslatos módon teremtett rendet és tisztaságot, s ezért mi nagyon hálásak voltunk! Jó volt ott lenni, jó volt üldögélni a teraszon és a ház előtt ....

Bízom benne, hogy egyszer még visszatérhetünk, s újra felfedezhetjük magunknak ezt a csodás szigetet! Szeretettel üdvözöljük innen Magyarországról Ágnest és Anna asszonyt is,

Krisztina és családja

Szia Krisztina! Üdv a fórumon! Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a kellemes tapasztalatodat! Csak néhány hónap, és máris újra jön a dilemma, hol legyen a szállásunk? Bízom benne, hogy segítettél másoknak is ezzel a pozitív tapasztalattal!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2008 okt. 27 16:19 #1595

Kedves Ágnes és kedves Érdeklődők!

Restanciámnak eleget téve ezúton szeretném megosztani mindenkivel, hogy idén nyáron felejthetetlen napokat töltöttem családommal Thassos szigetén, azon belül is Panagiában! Ide egyszer mindenkinek el kell mennie az életben! De ne 5 napra, ne egy hétre, hanem legalább 10 napra menjetek!! A víz fantasztikus, a hely gyönyörű, a görög ételek nagyon finomak, s valóban igazi kikapcsolódásban lehet részetek!
Feltétetlen el szeretném mondani, hogy a szállásunk is tökéletes volt! A VILLA ANNA-t gyönyörű panorámájával, tisztaságával, ellátottságával nagyon a szívünkbe zártuk! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Szállásadónk, Anna asszony mindig varázslatos módon teremtett rendet és tisztaságot, s ezért mi nagyon hálásak voltunk! Jó volt ott lenni, jó volt üldögélni a teraszon és a ház előtt ....

Bízom benne, hogy egyszer még visszatérhetünk, s újra felfedezhetjük magunknak ezt a csodás szigetet! Szeretettel üdvözöljük innen Magyarországról Ágnest és Anna asszonyt is,

Krisztina és családja

2008 okt. 14 11:19 #1526

Sziasztok! Már a jövő évi nyaralást tervezzük, és úgy néz ki Thassos lesz. Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik partszakasz az, amelyik legjobban hasonlít Sarti Beachez. Olyan homokos és igazán lassan mélyül.

Golden Beach (Skala Potamia, Skala Panaggia), itt vannak szállások is.
Paradiso Beach, itt sajnos nem nagyon vannak szállások (2-3 ház).

Apollonos ajánlatok közül még jó Makrygiamos is.

2008 okt. 14 09:52 #1525

Sziasztok! Már a jövő évi nyaralást tervezzük, és úgy néz ki Thassos lesz. Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik partszakasz az, amelyik legjobban hasonlít Sarti Beachez. Olyan homokos és igazán lassan mélyül.

2008 okt. 08 08:57 #1503

Szia T.Tomi!
Az Ostriában ugyan még nem jártam, de előtte és mögötte igen. Azt hiszem bátran választhatod, minden tekintetben jó. Közel van a parthoz, jó éttermekhez és tulajdonképpen mindenhez.
Az udvarán van parkoló ez a fotókon nem látszik. A házigazdákról meg mindenki azt mindja: jó fejek.

Köszönöm noriga az infót!

2008 okt. 06 13:37 #1497

Szia T.Tomi!
Az Ostriában ugyan még nem jártam, de előtte és mögötte igen. Azt hiszem bátran választhatod, minden tekintetben jó. Közel van a parthoz, jó éttermekhez és tulajdonképpen mindenhez.
Az udvarán van parkoló ez a fotókon nem látszik. A házigazdákról meg mindenki azt mindja: jó fejek.

2008 okt. 06 11:18 #1495

Üdv Mindenkinek!

A jövő évi nyaralást tervezgetve, nagyon sokat tanulmányoztam az oldal szállásajánlatait. Sok tetszett, olyannyira, hogy nem igazán tudok döntenni melyik is lenne az igazi. Jelenleg mindent összevetve a Hotel Ostria 4 személyes apartmanja a favorit. Mindent elolvastam róla, jártam a honlapján is. Azok személyes tapasztalataira lennék kiváncsi, aki már járt ott. Apartman, udvar,parkoló, házigazdák ... egyszóval bármi!
De szivesen vennék bármi más szuper ajánlatot is. 4-en mennénk (2 felnőtt +2 gyerek)
Segítségeteket előre is köszönöm!
További Szép Napot!

2008 aug. 31 21:35 #1359

A Kohili apartmanban volt szerencsénk eltölteni egy hetet.
Remek helyen van, közvetlen vízparti, mégis csendes. Pihenésre, nyugalomra vágyóknak nagyon ajánlom.
Supermarket szinte közvetlenül mellette, tavernák a szomszédban. A tengervíz remek, homokos, tiszta, lassan mélyülő, és gyönyörű kék. A két nagy strand közötti részen van, ezért itt nincs nagy tömeg.
A házigazda Eleni asszony nagyon kedves, barátságos, segítőkész, mindig volt egy-két kedves gesztusa hozzánk. Mézzel, jégkrémmel, szőlővel kedveskedett. A hátsó konyha jól felszerelt, aki főzni akar, itt mindent megtalál hozzá. Mi a frappé-habosító kézikészüléket használtuk legtöbbször :)
Közönségi elbírálás: COOL 8)

2008 júl. 14 10:39 #924

Hozzászólás Apollonos szállásról a hellasz.hu-n :

....A Lioliosról : nagyon pozitív, hogy 2 percre van a homokos parttól. Bár ingyen van a klíma, elhelyezkedése miatt olyan jó a hőmérséklet a szobában, hogy nekünk egyszer sem kellett a klímát bekapcsolnunk. Átlagos a berendezése, tiszta. Törülközőt, szappant, mosogatószert, szivacsot, wc papírt adnak, papír kéztörlőt is. Alapedénykészlet van, de konzervnyitó dugóhúzó nincs. Tésztaszűrő, sajtreszelő viszont igen. A házigazda és a felesége elméletileg csak görögül beszél, de nagyon jól megértetik magukat mégis. Hűtött üdítővel fogadják az érkezőket. Kedvesek, barátságosak, nem laknak ott az apartmanban. A hátránya lehet a Lioliosnak, hogy a teraszai nem szeparáltak egymástól. Van elválasztó korlát, (majd teszek fel képeket, ha sikerül), de ez átlátszó. Nekünk mégsem volt zavaró, mert nagyon jól összebarátkoztunk az apartmantársainkkal és kifejezetten örültünk, ha összefutottunk velük a teraszon. .......... :vigyor:

2008 jún. 24 18:43 #729

Kikérdeztem az Ágit és az Apollonos szállásokat is bejelőlltem már a térképeken.
A piros bubik azok. A zöld házak az Ági által közvetítettek.

maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=hu&msa=0&msid=105707055527873750760.00044f17dc09d68128cb1&ll=40.751679,24.692459&spn=0.130821,0.300751&t=h&z=12

Még annyit, hogy a google-b a szállás nevet beírva csodákat találhattok.
Én videókat is találtam. :)

2008 jún. 23 17:44 #722

Tehát:
Azért nem találjuk, mert a pontos neve nem Aethrion, hanem Studios Aithrion !
A talált honlapokon több helyen Villa Aithrionként emlegetik.
De a pontos helye ebből sem derül ki.

Hivatkozások:
www.atlantic.travel/letovanja/letovanje.php?hotel_id=245 - www.atlantic.travel/letovanja/le ... tel_id=245
putovanja.aladin.info/gr%C4%8Dka/tasos/7018-letovanje-skala-potamia-golden-beach-vila-aithrion - putovanja.aladin.info/gr%C4%8Dka ... a-aithrion
www.juresicns.com/tassosatlantic.htm - www.juresicns.com/tassosatlantic.htm
www.magic.org.yu/tasos.htm - www.magic.org.yu/tasos.htm
:táncikálós:

2008 máj. 04 19:45 #381

...ja, és augusztus elején mennének.

Szerintem az Érdeklődő űrlapot töltsd ki vagy e-mailt írj!

2008 máj. 04 19:24 #380

...ja, és augusztus elején mennének.

2008 máj. 04 19:23 #379

Szia Ági!

Nekünk ugyan megvan már a szállásunk, de egy rokonunk is jönne sokad magával ők egyénileg.
Tudnál 50 -60 Eu körüli apartman árat ajánlani?
A másik variáció esetleg a camping. Olvastam, hogy a Golden beachen van, de nagyon nem találtam részletes leírást róla, vagy képet. Tudsz róla valamit? Árat? ( milyen jellegű szállás-sátor .lakókocsi, agy faház???)
Légyszi segíts! Köszi! Amarandos

2008 máj. 01 12:03 #370

Ott két olyan lakás van amiből választhattok.

Ági, most akkor ezek szerint mégis választhatunk? Értem, hogy az Apollon dönt, , csak azért kérdezem, mert ezt írtad....

Igen, tapasztaltam hogy a 2 hetesek kapnak nagyon jó szállást. Erre példa volt, a tavalyi is Zantén- hatalmas tengerre néző terasz , táncolni is lehetett volna rajta. ( táncltunk is :-) )
Most az idén csak 1 hétre telik. Minden esetre nem hinném, hogy a szállástól figg függni, hogy hogy érezzük magunkat. Azért mégsem utolsó szepont, de majd meglátjuk.
Köszi a választ Ágnes

Oldalmegjelenítési idő: 0.147 másodperc