Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 06 08:02 #5055

Kedves Forumozók!
Ma foglaltuk le a Melida apartmanba a szállást, van egy közel 4 méteres gumi kajakunk, amivel szeretnénk kajakozni.Érdeklődöm, a szállástól messze van a tenger , illetve a 250 méter lélvonalba értendő vagy mire a vizre tudjuk tenni a hajót az több lesz?

Üdv nálunk!
Pamag már megválaszolta a kérdést!
Míg el nem indultok böngészd az oldalt és a fórumot! Nyugodtan kérdezz, ha valamit nem találsz!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 05 23:43 #5052

....................illetve a 250 méter lélvonalba értendő vagy mire a vizre tudjuk tenni a hajót az több lesz?

Igen, légvonalban - de az utca nyílegyenes a vízig. A háztól a víz széléig 250 m. Azt nem tudom, hogy a strandon (ez a rész ott a centrum strand) vízre lehet-e bocsátani, vagy odébb kell menni vele, ahol kevesebben vannak, ehhez nem értek.

Javaslom, hogy a honlapon nézd meg a Térképes szálláskeresőt, az utazási irodás szállások helye is fel van tüntetve.
Valamint az Információk a szigetről menüponton belül a Térképes segítség című GoogleMaps térképet, sok minden fel van tüntetve rajta.
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55:google-maps&catid=51:jol-joen-ha-mar-megerkeztuenk&Itemid=88

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 05 23:00 #5051

Kedves Forumozók!
Ma foglaltuk le a Melida apartmanba a szállást, van egy közel 4 méteres gumi kajakunk, amivel szeretnénk kajakozni.Érdeklődöm, a szállástól messze van a tenger , illetve a 250 méter lélvonalba értendő vagy mire a vizre tudjuk tenni a hajót az több lesz?

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 04 19:04 #5038

Szióka!
NE HIGGY NEKIK! MINDEGYIK LE VAN FIZETVE!!!!! :) :D

Puszi nektek. Aranyosak vagytok. És örülök, hogy így éreztétek. Tényleg úgy van, hogy rossz szállás nincs, ha kivesézzük, hogy ki milyen beállítottságú. Ha ezt tudom, akkor a megfelelő szállást is megtaláljuk. Számtalan esetben van, hogy kukacoskodunk és ez által kiderül egy ház jó és rossz oldala.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 03 22:42 #5035

Kedves fórumozók!
Köszönöm,hogy ilyen segítőkészek vagytok!
Megfogadom a tanácsotokat és szétnézek kicsit, meg megkeresem Ágit!
Majd még biztosan jelentkezem!
Üdv: Ildics

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 01 20:02 #5026

Ez bizony így van mindenki más mások az igényei.
A kulcs ÁGI,mindenben segít keresd bátran fordulj hozzá bizalommal.
Mi az Ifigéniában voltunk,két szobs apartmanba,egy 6 éves gyermekkel,teljesen megvoltunk elégedve.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 01 10:22 #5021

Na ez jó ! Máris van három apartman név. :D
Szerintem is nézz körül a szállásajánlóban, ! Utána pedig Ági segít a Ti igényeiteknek legmegfelelőbbet kiválasztani.
( Mi is így csináltuk )

Jó keresést és utána szép nyaralást!

Ildi

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 01 10:12 #5020

Szia Ildics!
Nem írtad,hogy mekkorák a gyerekek. Mi tavaly a Villa Almyrában voltunk. Közel a part,csendes,.A tulaj különösen szereti a gyerekeket és nagyon aranyos fiatal nő.
Az emeleten külön hálószoba van két személyre.Nekünk jó volt,mert a lányaink már nagyok így ők jól elvoltak fenn.
Kisebb gyerekekekekkel inkább a Rainbowot javasolnám, mert ott is van külön háló,de egy szinten és az udvara olyan ,mint egy játszótér.
Egyébként meg Ági a legmegfelelőbb személy a tanácsadásra,mert ő aztán minden szállás előnyét és hátrányát jól ismeri. Fordulj hozzá bizalommal !
Üdv. Ildi

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 márc. 01 10:07 #5018

Tudnátok nekem néhány szállást javasolni?
Előre is köszönöm!

Én elfogult vagyok, ezért JOTA. :)
De nem tudom mekkorák a gyerekek, mert ez kétszintes (mazonett).
Szerintem nézz körül a honlapon. Minden szállásról részletes leírás van (jobb mint egy utazási irodás) sok képpel.
Válassz ki párat ami nektek megfelel és kérdezz bátran Ágitól.
Szerintem minden kérdésedre fogsz választ kapni.
Szerintem mindenkinek magának a saját igényei szerint kell dönteni!
Én úgy tapasztalom, hogy mindenkinek más a jó!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 febr. 28 22:30 #5014

Segítséget szeretnék Tőletek kérni.
Idén nyáron Thasosra szeretnénk menni nyaralni, de még nem jártunk itt soha.
Nézegetem a szállásokat, de nem igazán tudok dönteni.
2 gyerekkel megyünk, szeretjük, ha a szállásunk közel van a tengerhez. Jó lenne két szobás szállás.
Szeretjük a csöndesebb helyeket. Tudnátok nekem néhány szállást javasolni?
Előre is köszönöm!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 jan. 18 13:57 #4696

Bazsi feltette a képeket is. :)
A térképen még nem a tuti látszik, de ott van a szomszédban!

Barbara: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=322:barbara-studio&catid=58:skala-potamia-centrum-partszakasz&Itemid=129 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=129

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2010 jan. 18 05:24 #4695

Azok akik olcsó, jó minőségű szálláson gondolkoznak, most sikerült megcsípnem egy új nagyon jó helyen levő, remek száéllást. A tulajdonos évekig utazási irodával dolgozott, és nincs törzsvendége. Ez miatt az idénre nagyn kedvező árat kaptam felétek.
Bazsi a napokban felteszi a fotókat, az árakat és a leírást már látjátok. Centrumrész, a csendes kertes helyen. Barbara apartman és stúdió. Szemből tőle balra fennt van az Apolonos Melinda, fentről jobbra tőle a mi Aeolosunk, alul meg az Elisabett.
Érzésem szerint nagyon felkapott góc lesz, mert nagyon kedvező feltételekkel rendelkezik nemcsak az árra vonatkozva, hanem összeségében.
Szeretettel ajánlom tehát Barbarát, az Aiolost.
Az Elisabett tulaja szintén kérte tőlem, hogy visszatér az utazási irodáktól körünkbe, de az árra vonatkozólag még nem adott infót.
Efi asszony parti Ifigénis stúdiója is mostmár teljesen rendelkezésünkre áll.
Ott a parkolást az idén az Aiolos hatalmas parkolójában oldom meg. - amely szállás a hátsó 3. szomszéd.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 aug. 05 09:01 #3655

Pár hozzászólást töröltem.

UTAZÁS IRODAI reklamációs levelek beírása itt jogilag nem engedélyezett.
BÁRMINEMŰ reklamációk intézése mindig az arra hivatott megbízott személyekkel és csak utazási iroda jogi vezetőjével, kizárólag a helyszín és a probléma ideje alatt hivatalos és jogi személyek jelenlétében történhet.
Megértésüket köszönjük!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 júl. 17 11:43 #3305

Az utóbbi két hozzászólást átmásoltam a szállásleíráshoz is, mint hozzászólás.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 júl. 05 20:29 #3113

Szia mindenki!
Ági! már írom is.
Mi az Ifigénia Aprtmanban voltunk 11 éjszakát.Nagyon de nagyon korrektek a házigazdák Efi és Makisz.Minden nap beszélgettünk,legalább annyit,hogy merre jártunk.Esténként pohár bor mellett is elvoltunk.Sőt bucsúzásul egy kis emléket is kaptunk.Jó véleménnyel voltak a magyar vendégeikről.
Az apartmannal minden rendben 3 naponta törülközőt és ágyneműt akartak cserélni!
Nekünk a fürdő szoba egy picit szűkösnek bizonyúlt de a többi apartmanban ez is korrekt volt gyönyörű udvar és az Efi rendmániás mindíg takarít,ami a Görögöknél azért szokatlan volt. :örül:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 júl. 04 09:42 #3107

Mindenkinek akik a Villa Almyrába készülnek.
Szép ,igényes apartman,nagyon kedves,aranyos tulajdonossal.
Néhány apró észrevétel:
1. Takarónak egy lepedőt kaptunk.Mivel mi fázósak vagyunk , kérésre adtak egy ágytakarót is.
2. Nincs szemetesvödör ,így a keletkező hulladékot az itthonról vitt szemeteszsákba gyűjtöttük ,ami vödör nélkül ide-oda hajladozott.
3. A ház előtti és mögötti telek üres,kétméteres gazzal borítva. Különböző állatok búvóhelye,láttunk ,békát, ( a közös hátsó teraszon ) gyíkot, siklót (kígyót ?).Körülötte nyárfák, így a tengert csak a 8-9 apartmanból látni.
4. Az edényfelszerelés egy nagy és egy kisfazékból áll.Poharak,bögrék, tányérok evőeszközök megfelelőek.
Valakinek konkrét kérdése van ,szívesen válaszolok .

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 máj. 31 08:49 #2543

A jobboldali nem Nontas gyerek, hanem Szécsényi

És merci jel lóg a nyakában. Biztosan az apja miatt. :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 máj. 30 21:21 #2542

Gratula hozzá!
:lol: :lol: :lol:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 máj. 30 18:52 #2541

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 máj. 30 18:51 #2540

Már a gyerekek...

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 máj. 30 18:29 #2539

.................... A gazda, Nontas úr igen kedves ember, miként a felesége is. .......................

A kisöregek voltak? (vagy már a gyerekeik)
:Thassos-fan:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 máj. 30 15:15 #2534

Szállásokrul... (a la Szécsényi) A lovakrul majd máshol...
Mi a Nontas (Nondas) előtti,parti Athanasiasban voltunk. 30 m a víz, és valami nemnormális a kilátás. Még senki nem volt rajtunk kívül, csak mellettünk az Annában két család, de ők is görögök, asszem. (Két Lanciával voltak, görög rendszámmal, nem bérautó-fazon. Egyszer fél éjszaka rókáztak, de azt nemzetközi nyelven.
A szoba szuper volt. Vittünk partisütőt (Hot Pan tévésen), és príma kajákat főztünk, helyi cuccból. Még halat is vettünk. Légkondi nem kellet, jó huzatot csináltunk. A gazda, Nontas úr igen kedves ember, miként a felesége is. Nem volt zavaró, ha néha feltűnt, mindig jól %elbeszélgettünk. Mindig hozott ajándékot. Ági megsúgta, hogy szeretem a cipúrót, hozott egy jó adagot a rézelejéből.
Tranzitszállást a neten foglaltunk Szalonikiben a Rex-ben. Az állomásnál.
Tudom, mielőtt mondanátok, nem a Hilton, de 68 €-ért mit akarjak? 3 személyre. A szoba oké, lcd-tévé, kényelmes ágyak. De nem volt víz, az érkezés utáni 10 perctől, még a vécét se tudtuk lenyomni. A lányom azt mondta, kutyafürdetőkád, és macsakapisilde ez, nem fürdőszoba. Hogy úgy volt... Ja, és alant épül a metró. Mármint éjjel-nappal... A görög teherautók tolatásjelzőjének csipogása keveredve a motorok bőgésével túltesz az éjjeli csecsemősíráson, pedig az is príma altató. De, mint mondom, tudtuk, mert anno Athénban is így volt. Mindegy, egy éjszakára jó volt. A Danit a tömb túlfelén, a kínai negyedben hagytuk éjszakára. Na, ez se volt húsz éve itt. De biztonságban volt, sztem a kínaiak őrzik a területet. Tiszta Chinatown...
Szóval, Thassoson a Nontas-féle szállások (Anna, Athanasias, Nondas) kitűnőek. Van ott egy idegenvezető, valamillen Ági. Na ő szuper nő, mindent megold... (Bocsi Ági, ez humor lett volna. Téged, aki nem ismer, ne menjen, vagy előbb kattanjon rá na fórumra.
Szóval ennyi. A parton, a tavernaajtóban Edda-póló, az a Trata-taverna. Magyar étlap, jó kaja. Ajánlom.
Többet, ha felébredtem...

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 máj. 21 23:16 #2467

Áthozom ide viktor78 kérdését és a válaszokat :

viktor78
Sziasztok. Mi aug.7-én megyünk thassosra, a Melida apartmanba.Ha van valakinek az apartmanról infója vagy kép róla azt szívessen megköszönöm.

pamag
Ezt írd át oda légyszíves, hogy Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban. Csak kicsit lejjebb van, mert már régen nem írt bele senki.
És vszeg találsz a Melidáról is infót benne.
:thassos-mad

Agi
Melindás 2009 friss hírek.
Kezdem a kerttel.
1.Ahol a szállás látogatást tartom, cseréptetővel befedték, tehát nem halunk meg hajnalban a melegtől! JÓ. Nagyon jó!
2. A kicsiny kert sarkában készítettek egy super flekkenezőt. Csúcs!
3. A kis parkolót lefüvesítették, eltünt a szőlő lugas, ahonnan eddig csipegethettünk. A füves kis kertbe Hrisa házi asszonnyal harcolunk Jorgos ellen, hogy egy kerti asztalt székekkel tegyen. De Jorgos ragaszkodik, hogfy marad 2 autó parkolójának. Tartom valószínűnek, hogy ő győz... :(
4.A lakások:
2db 2 ágyas stúdió a tenger felőli oldalon.
1 db 4 ágyas apartman a tenger felőli oldalon.
1 db 2 ágyas stúdió a hegy felőli oldalon.
Mind emeleti.
Ez van. Az idén e lakásokkal rendelkezünk a Melindától.

Más Apollonos szálláson nincsenek változások.

E résznek a nyitás a jó.
De ettől függetlenül várom, hogy a vendégkönyvbe feltétlen jelezzetek vissza.
A magán szállások esetén emlékeztek, alatta a vélemény adási lehetőség. Kérem, használjátok azt is. Segítség mindenkinek.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 febr. 02 11:16 #1914

Az előbb elfelejtettem válaszolni :
A kávé nagyon finom mézzel, én még azért egy kis tejet is teszek bele. Ez egyébként (mármint a kv és a méz) afrodiziákumnak számít (hm...).
A natur joghurtba is finom a méz + néhány aszaltgyümölcs még ráadásnak bele. Sajnos itthon nem lehet olyan fincsi joghurtot kapni - én legalábbis még nem találtam - mint Görögországban. :zabálás: :éhes:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2009 febr. 02 09:17 #1912

Augusztusban megyünk, tehát lehet, hogy lesz szerencsénk.
Ha nem lesz gazda, nem megyünk a kaptárak közelébe. De hát ez még olyan messze van.........!!!! :cry: Pedig már annyira várjuk ezt a nyaralást!!!!!!! 8)

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc