Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 26 11:53 #12617

Szia Kissgj!

Én még vinnék egy éles kést és konyharuhát is.Efiék a legkedvesebb házigazdák,akikkel csak találkoztunk.A földzsinten lesztek vagy az emeleten?Mi a földszinti 2 kis studioban voltunk,minden reggel a fügefa alatt reggeliztünk és bámultuk a tengert.De jó lesz nektek! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 26 09:50 #12616

Szia Kissgj!
... minden megvan az Ifigéniában, ami az alapfelszereltséghez szükséges, evőeszközök, tányérok, poharak, főzőedények is. Idén is oda megyünk. :)

Szia Messinia!

Köszönöm a gyors választ, Efiék kedvességéről már sokat hallottam, remélem velünk is kölcsönös jó tapasztalat alakul ki. Eddigi években a Rainbowban voltunk - az tényleg fullos felszereltségű -, de idén már csak hárman megyünk, ezért csökken a hely igényünk. Az elmondottak alapján csak palacsinta sütőt és habverőt viszek, ezek mindenhova jönnek velünk :) .

Köszönöm az infókat:
KissG

ps.: Még három nap. Hű de be vagyok sózva!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 25 19:43 #12613

Szia Kissgj!
Itt válaszolok az Ifigéniával kapcsolatban, mert ide való. :)

Szóval: minden megvan az Ifigéniában, ami az alapfelszereltséghez szükséges, evőeszközök, tányérok, poharak, főzőedények is. Mi csak szemeteszsákot wc-papirt illetve papirtörlőt vittünk.
Efi (a tulajdonos) mindent nagyon tisztán tart,és mindenben segitségetekre lesz. Semmire nem volt panaszunk, szuper a szállás, na és persze Efiék és tündériek! :) Idén is oda megyünk. :)

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 02 20:49 #12410

Tényleg nagyon-nagyon szépen köszönöm Balázs. Igazán ügyes vagy, hogy ilyen pontosan megcsináltad a térképet. Szerintem ezt mások nagyra értékelik majd.
Nagyon szép estét kívánok! :)

Üdv:
Klára

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 02 13:17 #12408

Megvan az összes irodás szállás a térképen!
Azért Ágival még lektoráltatom. :D

Válaszolt Ági!

Bravó!!!!
TÖKÉLETES MIND!
HAJSZÁL PONTOSAN!!!!!

Szóval használható a térkép. :idea:
:Thassos-fan:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 18:24 #12406

Hűha, nagyon szuper! Köszönöm szépen :)

A clara79 maradjon, ha nem gond.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget! :)

Nagyon szép napot kívánok!

Üdv:
Klára

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 18:03 #12405

Megvan az összes irodás szállás a térképen!
Hála google barátunknak és a helyismeretnek. Azt a vacak spanyol szállást volt a legnehezebb megtalálni. Mikor rátaláltam egy cseh oldalra, ahol több kép volt, mint az Aeolusnál, akkor már sejtettem a helyét. De végül a saját oldalára is rátaláltam. :)
Azért Ágival még lektoráltatom. :D

Klára! Akkor most larik, vagy clara79 maradjon?
Hozzászólásaid nem fognak elveszni, mert átírom a megmaradó névhez.

Az oldalra csak a főoldalon keresztül lehet belépni. A fórum bejelentkező részén nem!
Már ígéretet tettem arra, hogy az opciókat is leveszem, de még nem került rá sor. Ha egyszer sok időm lesz otthon, akkor megoldom. Most melóhelyen vagyok, és itt korlátoltak a lehetőségek....

Szállás ügyben, ha engem kérdezel, akkor nekem mindenképpen Susie, de ezt csakis a térképes elhelyezkedése alapján mondom.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 17:36 #12404

Igen, a larik is én vagyok, de azért kellett a másik regisztráció, mert a larikkal nem engedett belépni. :( Nyugodtan lehet törölni. Egyébként most is csak a főoldalról tudok belépni, ha a fórumon próbálok, akkor beléptet, majd pár másodperc és kiléptet a rendszer, pedig beklikkelem az automatikus belépés-t.
A lényeg, hogy most már be tudok lépni. :)
Akkor szerinted is jobb a Susie, mint a Fedra?
Köszönöm szépen a térképet is :)
Igen én ezt a fórumot és a másikat is használom. Mindig találok érdekes infókat. Tavaly például sajnos nem jött össze Thassos, így Sartin kötöttünk ki. Az is nagyon szuper volt, főleg, hogy akkor jött velünk először a gyerek. Viszont most elhatároztuk, hogy tűzön-vízen keresztül, de Thassosra megyünk, mert nekünk az a nagy szerelem és szeretnénk, ha a gyerek is láthatná. :) Egyébként voltunk már Korfun, Rodoszon, Kefalonián, Krétán, Paralián és Sartin, (Olaszország - Bibione, Horvátország - Baska), de mindegyik közül Thassos lett a befutó :D

Üdv!

Klára

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 17:21 #12403

Először is larik=clara79?
Ha igen, nem szeretnéd, hogy csak egyik regisztráció éljen?
Látom odaát is feltetted a kérdést. :)

A Fedra nekem is oda rémlik a fő útra a központ környékére, de nem találom. Pedig Ágival tuti beszéltünk róla.....
Ági lerendezi a mai érkezőket, és remélem válaszol. :)

Ha a Susie-nál sétáltok le egyenest a partra, az még nem az igazi. El kell egy kicsit sétálni északra.
Az a part, ahova az Aetrionból értetek le 700 m-ra van a háztól.<!-- ia0 -->nana.jpg<!-- ia0 -->
Az igazán jó part ott kezdődik ahol kiszélesedik a part. Ott ahol a térképen lekanyarodtok a part felé. Ez 500 m.
Szóval nincs az olyan messze.

A térképen Fedra ia bejelölve, megtaláltam. :)
Ezen fórum 2011.01.27. napi hozzászólásom: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=2&p=5313-viewtopic.php?f=2&t=2&p=5313

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 16:19 #12402

Nagyon szépen köszönöm a segítséget Balázs! :)
Ahogy én emlékszem a Fedra a Nama és az Ilion környékén volt a főút mellett, vagy ami abból ágazik le és a centrumba visz, de lehet már rosszul emlékszem. Nagyon sokat sétálgattunk arra, és néztük, hogy ezek az Aeolus apartmanjai. Mi akkor az Apollonnal voltunk az Aetrionban, de ez már két éve volt, így az emlékek kicsit homályosak. Az óriási segítség, hogy látom a Susie hol van, mert azzal egyáltalán nem voltam képbe. Szerintem még a Susie van a legjobb helyen, mert nincs messze a tengertől, viszont az van legközelebb a nagystrandhoz. :) Sajnos a központnál lévő strandon soha nem fürödtünk, így azt nem tudom, hogy milyen. Ami az Aetrionhoz volt közel az nagyon szuper finom homokos, lassan mélyülő volt. Gyerekkel ideális. :) Szerinted ami a Nama közelében van az is van olyan jó fürdés szempontjából, vagy jobb a nagystrand szakasz.
Tényleg nagyon hálás vagyok a segítségedért.

Üdvözlettel:
Klára

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 14:47 #12399

Írtam Áginak, hogy segítsen beazonosítani a helyeket.
Párat én is tudtam, ezért elkezdtem a térképet.

Itt megnézhető:
maps.google.com/maps/ms?msid=211114794676515540558.0004de1690adac303bd99&msa=0&ll=40.714997,24.756145&spn=0.023193,0.038581-https://maps.google.com/maps/ms?msid=21 ... 3,0.038581

Linken jobb klikk és Megnyitás új ablakban.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 13:27 #12396

Egyébként az is nagyon nagy segítség lenne, ha esetleg a térképen tudnám, hogy hol van körülbelül a Fedra és a Suzie studió. Köszönet még egyszer! :)

Üdv:
Klára

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jún. 01 13:18 #12395

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek , hogy segíteni próbált. :)

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 31 19:36 #12389

Itt az oldalon külön van az Aelous-os szállásoknak egy összefoglalója, de valamiért nem jön be az oldal..errort ir ki. :)

Nem jött be, mert az utazási iroda megváltoztatta a linket tavaly óta. De már javítottam.
Viszont továbbra sem mutat máshova, csak az utazási iroda oldalára...... Azt meg egyébként is meg lehet találni.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 31 19:18 #12388

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 31 18:35 #12387

Volt-e valaki Potámia-Fédra stúdióban? Mi oda megyünk.
Üdv:Bné Ági.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 31 16:42 #12386

Szia Clara!
Próbáltam Neked keresgetni, de az általános utazási irodás képeken, leírásokon kívül semmit nem találtam, azokat meg már gondolom láttad.
Itt az oldalon külön van az Aelous-os szállásoknak egy összefoglalója, de valamiért nem jön be az oldal..errort ir ki. :)

Hátha lesz valaki, aki már járt ott. :)

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 31 14:04 #12385

Sziasztok!

Van esetleg valakinek információja az Aeolusos szállásokról? (Fedra, Estrella, Suzie)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv:
Klara

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 21:12 #12253

Azt a betyár, mennyit tudtok írni.
De hogy lehet valaki ilyen igényes, mint Robi? :D :oops:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 19:42 #12251

[..................
Ezt nekem senki nem fogja garanrálni,hogy 2014 szept elsején mehetek egy baromi jó apartmanba,stúdió áron. :(
...................

Hát ha Ági azt mondja Neked, hogy X euró az ára, akkor szerintem garantálni is fogja...

Én megértem a lelked! Nekem is kell a vizet néznem ! :D

Sorban a parton:
Dimitris
Athanasios vagy Nontas (sose tudom, melyik a parti) - de azt mondtad, a partszakasz nem tetszik - mi először mellette az Annában voltunk, de az a kisöregek másik gyerekének jutott, azzal meg nem tartja Ági a kapcsolatot
Viki parti - igaz, ez két nagyobb apartman, de hátha
van még egy-kettő, amelyik kicsit beljebb áll

Vagy kérdezd ki Ágit az új, nyugati parti szállásokról, hogy milyen a kilátás
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/egyeb-helyek-a-szigeten

Egy biztos: Ági meg fogja keresni Neked azt a bizonyos szobát :D :D :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 18:29 #12249

Én imádom biztosan hozzá tesz Az Efiék személyes varázsa.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 18:18 #12247

Robi!!!
Akkor irány az Ifigénia.

Az neked bejön? Hmmmm

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 18:16 #12246

Robi!!!
Akkor irány az Ifigénia.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 18:15 #12245

Dimitris Malyula Apartman *****

Srácok!
Ezzel csak az a gondom,de Ági remélem válaszolni fog nekem.
A szakmámból adódóan Én vagy is Mi legkésőbb februárba foglalunk szállást.
Ezt nekem senki nem fogja garanrálni,hogy 2014 szept elsején mehetek egy baromi jó apartmanba,stúdió áron. :(
Ezzel sajnos Én is tisztába vagyok,hiszen ebbe dolgozok . ( sajnos ) :(

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:58 #12242

Sziasztok!
Robi, 100 %, hogy fogsz találni az igényeidnek megfelelő apartmant, annyi parti szállás van, szeptemberben meg még könnyebb lesz a dolgod, ezen ne rágódj, Ági fogadok, hogy fog sorolni jó párat! :)

Bocsika, Kiflic, én is Ifigénia párti vagyok, idén is oda megyünk, nem is keresgettem mást, nagyon bejött! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.181 másodperc