Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:55 #12240

Azt hiszem Robinak ez a távolság megerőltető lenne.

Látom vigyázol a térdemre,ez megtiszteltető. :D

De ha odamegyünk,akkor megint elgyalogolok az aranypartra azt megígérem.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:50 #12238

Kiflic!
Azt hiszem Robinak ez a távolság megerőltető lenne.Én csak az Ifigéniába mennék,úgy a szivemhez nőtt.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:36 #12235

Azt hiszem ahogy öregszem úgy leszek igényesebb hogy a fene egye meg.
Mostanába hozzászoktam ahoz,ha fekszem az ágyba,akkor lássam a tengert.
Lehet hogy valakinek ez nem fontos,de ha már elmegyek nyaralni ,akkor az igényeimnek megfelelő bánásmódot választok.
Egész évbe Én ny....om másiknak a s....ét,tehát kicsit kényeztetem magam és az oldalbordámat.
Most már jó pár éve tengerre néző szobákat és apartmanokat keresek és azt már nem fogom feladni.
Tehát csak is panorámás apartmant keresek. !

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:27 #12234

Az ifigénia udvaráról is szép kilátás van,esténként meg föleg..van studiója,igaz,nem parti.Tavaly ott voltunk :D lehet,hogy hasonló az izlésünk Robi? :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:25 #12233

Szombaton kivesézzük a dolgot.De szerintem szeptemberben minden megoldható már.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:22 #12231

A szigeten képbe is vagyok,de ami tetszik ott nincs stúdió ahogy olvasod.
De abba bízok Ági farzsebébe van valami meglepi felém és nem kell keresnem másik nyaraló várost. ;)

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 17:19 #12230

Robi!
Bocsika,de azt hittem képbe vagy szállás ügyileg. Az Ifigénia emelet része is a tengerre néz,de a távolságban nem tudom mit gondolsz.Ági ha jön ö a te embered tudja az igényeidet.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:56 #12228

Amikor mi voltunk, igaz szeptember közepétől, az első házban csak az egyik lakásban voltak, pár napig.
Sokat vaciláltunk, de mi végül nem a partiban,hanem a mögötte lévőben voltunk. És a hegyi panorámát néztük az egyik teraszról, a tengerit a másikról. Őszinte leszek, ott, akkor a hegytől jobban leesett az állam. :wink:
Mindig más, és más volt, hol felhőben, hol nem. Naplementekor pedig valami csoda volt a látvány, főleg ha úszott pár felhő az égen.

Azért azt jó tisztázni Ágival, hogy a mellette lévő bár mikor húzza le a rolót, mert közel van hozzá, és volt aki szezonban, hangosnak találta. Amikor mi ott voltunk, már bezárt, arra a szezonra. :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:55 #12227

De jó!!! :D Jövöre már remélem mi is tudunk menni :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:46 #12226

Remélem Ági is olvasni fogja és ír rá valami frappáns és jó választ nekem.
Ha jó választ fog írni,akkor jövőre irány a SZIGET. :örül: :örül:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:41 #12223

Na tessék,Melus megtalálta a megoldást :D amugy ez a szállás belülröl is gyönyörü,a kilátás pedig pazar :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:33 #12221

Ha ez szeptember, akkor Ági segítségével meg tudtok velük egyezni, jó árban, szerintem. Abból meg mi bajotok lehet, hogy van egy nagyobb konyha, és egy terasz? :D

Abból nagyon semmi,csak megoldható legyen. :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:31 #12220

Azzal meg csak az a gondom,pedig a kategória nekem való,hogy csak ketten megyünk a nejemmel.
És nekik nincs stúdiójuk. :(

Ha ez szeptember, akkor Ági segítségével meg tudtok velük egyezni, jó árban, szerintem. Abból meg mi bajotok lehet, hogy van egy nagyobb konyha, és egy terasz? :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:16 #12218

Azzal meg csak az a gondom,pedig a kategória nekem való,hogy csak ketten megyünk a nejemmel.
És nekik nincs stúdiójuk. :(

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 16:07 #12215

Mi a Dimitrisben voltunk 2 éve..közvetlen parti :D

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 15:51 #12213

Zsuzsa!

Ezt meg is néztem,meg tudom is hogy hol van.
Vagy is láttam mikor a szigeten voltunk,de nekem nem nagyon tetszik.
És a partszakasz sem jön be előtte. :(

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 15:16 #12212

Robi!
Thassoson kell a full tengere néző akkor az Alexandert ajánlom! Kicsit puritán de totál tengerre néz! /vicc volt/

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 15:06 #12210

Robi!
Ez a kérdés komoly???

Különbem nem írtam volna ide.
De nekem full panorámás kell!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 21 13:58 #12207

Robi!
Ez a kérdés komoly???

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 máj. 20 18:03 #12201

Tudtok ajánlani a szigeten tengerre néző apartmant?

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 febr. 10 20:21 #11390

Idézek egy levélből.
M. Ági levélrészlet
Akkor még a középső részen nem is voltak nyaralók, csak a szuper , pampás, vadregényes hosszú, homokos part.
Ezt ők nem írták, csak annyit, hogy 250 m-re a tengertől és a központtól. Ez amiről te írsz, a Pontios apartman ? Mert most oda hirdetnek utat.
A másik kérdésem, hogy esetleg tudod-e merre található a Nama, Fedra illetve Ilion ház. Mert még ezek a lehetőségek vannak más irodáknál. De sajnos részletesen nem határolják be őket.

Nagyon köszönöm , hogy segítetek tanácsot adni Áginak a szállás kiválasztásban. Tudjátok, az én kezem, ill. szám megvan kötve. Valamint jogos, hogy más kívülről látva, minta hogy én ismerem a szállásokat. És más ott lakva.
Ági gondolkozik hol lenne legjobb helyen. mostanában találhatott rá honlapunkra. Sok kérdésére választ kap majd maga is utána olvasgatva a különféle írásokat. de szállások közül talán ti jobban tudtok véleményt mondani. Kértem folytassa itt a beszélgetést a kiválasztás céljából.

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jan. 29 16:27 #11243

Szerintem álmok, remény és hit nélkül semmi az élet....Ha nem hinnék, nem álmodnék, nem remélnék eltűnnének a színek az életemből....
és tényleg olyan vagyok, hogy ha földbe döngölnek is felállok, megrázom magam és akkor is megyek tovább, ha az ég a földdel összeér!! :)

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jan. 28 20:36 #11241

Drága vagy! Te tudod a legjobban, hogy mindenhez a közös kisugárzás kell. Te is, és én is.
Tehát a kapcsolat csak akkor él, ha mindkettő fél szeretné. Meg ez esetben kellenek az irodák is hozzá.
Aj, nem tudom milyen nyarunk lesz... Most nagyon tél van, és minden egy kicsit nyomott...
Olyankor gondolok arra, hogy sok minden megtörténik az emberel, és oly töretlenül bizakodva kell maga elé nézni, mint ahogy ti is teszitek. Tudjunk olyanok lenni mint ti vagytok...

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jan. 28 17:36 #11240

Annyit áradoztam a Pontiosról a kolléganőméknek, hogy oda mennek szeptemberben.
Ági Rólad is meséltem nekik, mondtam téged KÖTELEZŐ hallgatni:-) (remélem ebben is hatottam rájuk)

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2013 jan. 27 17:51 #11239

Pontios
Ami a gyenge, mint sok szállásnak, a főzési lehetőség. Ha ezt letudjátok, ill, otthonról készültök, akkor super. Emeleten modernebb lakások, földszinten van minimális főzési lehetőség, és amit én ott szeretek a lugas alatt üldögélni.Azok régebbi stílusuak ugyan, de tágasabbak, és ott nem érzem a hotel hangulatot.
A partszakasz ellátottságáról olvasd át a centrum partszakasz leírását.
uÁgi...Kérlek írj már pár szót milyen ott lakni...Az emeleten voltatok ha jól emlékszem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.611 másodperc