Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 26 18:50 #5683

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Tervek szerint holnap délben indulunk. Már lehet, hogy nem nézek be ide.
Ha találok netet kint, akkor jelentkezem, ha nem, akkor majd csak bő 2 hét múlva.

Addig legyetek jók, és tervezzétek a nyaralást!
Hisz nem múlhat el nyár Görörgország nélkül! ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 26 16:23 #5682

csajok! Gyönyörűek a képek!
Sheidi! üdv itthon. Röppentesz egy hosszabb-rövidebb beszámolót ide? (ugye igen!!??)
Verus és Balázs! Nagyon jó utat nektek Kefalóniára! Biztos szuper lesz!

Ma egyezkedtünk a hites urammal, hogy csak nem kéne kihagyni az idén se Görögországot. Még az is lehet, hogy szeptember tartogat valami meglepit ebből a szempontból! 8)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 26 13:21 #5681

Értem én Verus, hogy mit mondasz, de nekem mégis az első igazi görög élmény Thassosra szól.
Nekünk ilyen is volt a kék Zakynthoson:

Úszni viszont a Jón tengerben tudtam legjobban, mert nem hirtelen mélyült és ez volt a legmelegebb tenger.

Gyönyörűűű! :örül: :örül:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 26 10:28 #5680

Értem én Verus, hogy mit mondasz, de nekem mégis az első igazi görög élmény Thassosra szól.
Nekünk ilyen is volt a kék Zakynthoson:

Úszni viszont a Jón tengerben tudtam legjobban, mert nem hirtelen mélyült és ez volt a legmelegebb tenger.

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 26 08:09 #5679

<!-- ia0 -->zaki.jpg<!-- ia0 -->

Az idén a Myrthos öböl, és Platia Ammos minden képpen kihagyhatatlan, na és persze Assos. Ha legalább ennyi belefér abba a szűk kis egy hétbe, amennyi az idén jutott, már örülni fogok.

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 26 07:46 #5678

Kedves Balázs!

Nagyon jó utat, jó időt és nyaralást kívánok nektek!

Mi vasárnap jöttünk meg, hát meg kell mondjam Zakynthos gyönyörű, de már ért olyan meglepetés, mert Thassoson láttam meg először a szépséget és kékséget. Erre mondják azt, hogy az első szerelem a legszebb? :lol: :Thassos-fan:

Szia Sheidi!
Hogy gyönyörű Zakynthos, ehhez kétség sem fér. De én nem pont így vagyok ezzel, ahogy írtad. Mikor mi ott voltunk, már sokadszorra látogattunk Gr-o-ba, mégis ért meglepetés: méghozzá, amikor lenéztünk a kilátóból a Navajjo öbölbe!!! Szó szerint elállt a lélgezetem. Mert OLYAN kékséget, én még sehol nem látam (egyedül Lefkada nyugati oldalán- Egremny, Porto Katziki partjainál) de ott :lol: az a látvány együttesen, hát megtapasztaltam a lélegzetelállító kifejezést fizikailag is .
Számomra még valami egyedülálló Zakynthoson: Ha hajóval utazol a nyugati partvonal mentén, az páratlan élmény!! - Biztos ti is hajóztatok arra - Azok a vakító fehér, függőleges sziklafalak, alatta a valószínűtlenül világoskék víz !!! (én csak Jón-kéknek nevezem, mivel a Jón tengeren kívül eddig sehol nem tapasztaltam) azzal a rengeteg barlanggal, és sziklák által körbezárt öblökkel! Nem csoda, hogy szeretnek ott megbújni, horgonyozni a jahtok. És mennyire félelmetes , de egyben csodálatos is volt beúszni ezekbe a barlangokba !!! Istenem, Zantéra vissza kell térni! Most Kefaloniára készülünk, akárcsak Balázsék, biztos gyönyörű lesz, hiszen az is Jón sziget.

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 25 21:56 #5675

Köszönjük!

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 25 12:30 #5673

Kedves Balázs!

Nagyon jó utat, jó időt és nyaralást kívánok nektek!

Mi vasárnap jöttünk meg, hát meg kell mondjam Zakynthos gyönyörű, de már ért olyan meglepetés, mert Thassoson láttam meg először a szépséget és kékséget. Erre mondják azt, hogy az első szerelem a legszebb? :lol: :Thassos-fan:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 25 12:24 #5672

Balázs! Holnapután indultok ugye? Nagy már a készülődés???? Gyerkőcök be vanank sózva?

Igen! Vasárnap délben indulunk!
A készülődés az megy. Talán egy kicsit jobban állunk, mint eddig (csak el ne kiabáljam), de kell is, mert mínusz fél napunk van, hisz eddig mindig este 9-10 körül indultunk.
A Gergő még úszótáborba van a Margit-szigeten, ma van az utolsó napja. Eszter meg készülődik. De természetesen minden nap téma a nyaralás.
Csak egyet nem tehetek. Nem mondhatom ki, hogy kicsivel több, mint 1400 km a kompkikötő. :) Nem tudom miért olyan nagy baj, hiszen nincs 200 km amennyivel több, mint Thassos. :)

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 25 09:01 #5671

Balázs! Holnapután indultok ugye? Nagy már a készülődés???? Gyerkőcök be vanank sózva?

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 19 09:00 #5633

Így már igeeen! Megvan a Reineri!!! Hogy csináltad!? De mindegy is , köszi!! :örül: :örül: :örül:

Nem én csináltam, hanem Kristi a Hellasz-ról, én csak idemásoltam Neked. :)

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 17 19:42 #5625

Tőkjóóó a kép! Skalaról is van ilyen kép, de nem tudom merre lehet a mi apartmanunk. Én ilyet nem tudok csinálni !!! :repülős:
A linket ismerem, köszi :

Ezt láttad?
static.fotoalbum.hu/picturezoom/2010/06-15/kristi/skala_205321.JPG - static.fotoalbum.hu/picturezoom/ ... 205321.JPG
Így sem tudod beazonosítani?

Így már igeeen! Megvan a Reineri!!! Hogy csináltad!? De mindegy is , köszi!! :örül: :örül: :örül:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 17 10:48 #5618

Tőkjóóó a kép! Skalaról is van ilyen kép, de nem tudom merre lehet a mi apartmanunk. Én ilyet nem tudok csinálni !!! :repülős:

Ezt láttad?
static.fotoalbum.hu/picturezoom/2010/06-15/kristi/skala_205321.JPG - static.fotoalbum.hu/picturezoom/ ... 205321.JPG
Így sem tudod beazonosítani?

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 17 08:39 #5617

Verus!
Ezt láttad?
www.justkefalonia.co.uk/ - www.justkefalonia.co.uk/

Akit érdekel, hogy mi hova megyünk, az kattintson a Lourdas Street View... linkre.
Nem találták el az utcát, hogy hova megyünk, mert mi egy utcával a tenger felé leszünk. :)
<!-- ia0 -->kefalonia.jpg<!-- ia0 -->

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 16 09:40 #5608

Honey!

Biztos lehetsz benne ,hogy Balázs olyan beszámolót ír majd,hogy jövőre mi is Kefalóniát vesszük célba ! :wink:

Kefalónia régóta tervezett uticél. Sajnos egy évben max. 1 útra futja (kivéve az ideit, amikor egyre sem; igaz, volt ellenpélda is már 2008-ban, amikor 2 külföldi út is beütött).
De Thassos akkor is kedvenc marad, bármerre is járunk a világban! :Thassos-fan:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 15 21:46 #5605

Ági tudja,hogy Thassost már a szívünkbe zártuk . :) Aki még nem ,annak írány Thassos ! :Thassos-fan:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 15 21:37 #5603

Honey!
Biztos lehetsz benne ,hogy Balázs olyan beszámolót ír majd,hogy jövőre mi is Kefalóniát vesszük célba ! :wink:

Azt nem lehet, mert Ágitól kikapok, ha elpártolnak a vendégei. :D :oops:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 15 21:33 #5602

Honey!

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 15 18:49 #5599

Verus!
Ezt láttad?
www.justkefalonia.co.uk/ - www.justkefalonia.co.uk/

Akit érdekel, hogy mi hova megyünk, az kattintson a Lourdas Street View... linkre.
Nem találták el az utcát, hogy hova megyünk, mert mi egy utcával a tenger felé leszünk. :)
<!-- ia0 -->kefalonia.jpg<!-- ia0 -->

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 14 09:13 #5590

Szia Balázs! Köszi , hogy megkérdezted, és hogy válaszoltál !

Verus!

Ez a válasz jött a leendő idegenvezetődtől:

Szia Balázs..

A BBQ-s hajó kirándulásunkon ..és az Ithaka hajókirándulásunkon is van lehetőség az ugrálásra a hajóról...mindkét kirándulás 30€ akkor is ha a kapitánytól veszed akkor is ha nálam fizetsz be a fakultatívra:)

üdv:Marcsi

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 13 09:04 #5583

Verus!

Ez a válasz jött a leendő idegenvezetődtől:

Szia Balázs..

A BBQ-s hajó kirándulásunkon ..és az Ithaka hajókirándulásunkon is van lehetőség az ugrálásra a hajóról...mindkét kirándulás 30€ akkor is ha a kapitánytól veszed akkor is ha nálam fizetsz be a fakultatívra:)

üdv:Marcsi

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 11 20:12 #5569

Feltettem. :)

A Hellaszon írtak ilyet, de az Zakhyntosi volt.....
Azt gondolom olvastad.

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 jún. 11 19:12 #5567

Szia Balázs!
Képzeld már rég óta nem tudok belépni az indexre (már nem először) egy idő után nem fogadja el a régi nick nevemet ezért voltam már mindenféle névvel fönt, más más mail címmel.
De nem is ez a lényeg, hanem amit ott nem tudok megkérdezni: Nem tudod véletlenül van-e Skalaból, vagy Porosból hajókázási lehetőség-ilyen ugrálós pancsolós. Valószínűleg ismét sokkal olcsóbb lenne a fakultatívnál.
Megtennéd, hogy megkérdezed? :roll:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 máj. 20 20:38 #5406

............. Nézegettem a komp indulásokat, amik itt fent vannak, de nem tudtam a keresőbe beírni hogy honnan hova,
...........

Mius!
Most kerültek fel a honlapra a komp, a szárnyashajó és a szigeti busz menetrendje, árakkal. Nézd meg!
:túra:

Re: Egyéb görögországi üdülőhelyek 2010 máj. 17 22:21 #5398

Kedves Csaba, nagyon szívesen! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc