Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 júl. 04 16:09 #14521

Gratulálunk! Nagyon ügyesek voltatok! Remélem beirtatok a füzetbe!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 júl. 04 15:15 #14520

Ma, mi fiúk, felmentünk az Ypsarióra.
Potamiából autóval a betonos út végéig felmentünk, ott van egy jó parkoló.
Parkolótól a távolság 4,8 km volt.
Felfele 2 óra 54 perc volt, lefele 2 óra 28. Mindkettőben volt 1-1 kb. 10-15 perces kajaszünet.
A terep nem egyszerű.
Minden tiszteletem azon kisgyermekeseké, akik felmennek. Mikor lefele jöttünk volt egy apuka, aki a nyakában vitte a kicsit.
Nekem csak 4,5 liter víz, és pár zsemle volt a hátizsákomba, ami természetesen folyamatosan fogyott. :)

<!-- ia0 -->20140704_103153_j.jpg<!-- ia0 -->

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 júl. 04 07:53 #14519

Tavaly három napra 120 € volt de nem mindegyik kölcsönző engedte a hegyi utakra, feltétlen tisztázzátok mielőtt kibérlitek.Tiltott volt az Ypsairio! Ha kibérlitek és a hegyek közé mentek mindig tele legyen a tank, mert nagyon nehéz eligazodni, még szuper térkép birtokában is,és előfordult hogy útlezárás miatt körbe kellett kerülni nagyon sokat ,és benzinkút csak a parti utakon van, és ezek az autók zabálják a benzint.

Köszönöm szépen, ez így nem rossz!
Nem akarunk egyedül csalinkázni, Ágival tervezzük a yeep-safarit, de a bérlést gondolom most is nekünk kell intézni. :)

Re: Általános 2014 júl. 04 07:44 #14518

mult-kor.hu/20140703_tobb_mint_50_ev_utan_uj_helyre_kerulnek_az_elginmarvanyok - mult-kor.hu/20140703_tobb_mint_5 ... nmarvanyok
Hiába is szeretnék, valószínű, hogy ezek a szobrok soha nem fognak visszakerülni Görögországba.

Re: Általános 2014 júl. 04 07:32 #14517

Tavaly három napra 120 € volt de nem mindegyik kölcsönző engedte a hegyi utakra, feltétlen tisztázzátok mielőtt kibérlitek.Tiltott volt az Ypsairio! Ha kibérlitek és a hegyek közé mentek mindig tele legyen a tank, mert nagyon nehéz eligazodni, még szuper térkép birtokában is,és előfordult hogy útlezárás miatt körbe kellett kerülni nagyon sokat ,és benzinkút csak a parti utakon van, és ezek az autók zabálják a benzint.

Re: Általános 2014 júl. 04 05:41 #14516

Szeretném megkérdezni, tudja-e valaki, mennyibe kerül a yeep bérlése?
Sajnos nem emlékszem az öt évvel ezelőtti árára sem. Tervezgetünk, osztunk szorzunk és nekünk ebből kettő kell. :?

Re: Általános 2014 júl. 02 21:03 #14511

Ilyenkor nem zárják le azt a partot ahol megjelenik? .........

Ez nem friss felvétel szerintem, hanem hetekkel ezelőtt volt róla szó, hogy ott volt a fóka. Ezek meg egy szálloda képei... az alján látszik...
Bár lehet, hogy a napokban kattintották... :D

Re: Általános 2014 júl. 02 20:09 #14510

Ilyenkor nem zárják le azt a partot ahol megjelenik? Az Ági mintha egyszer azt írta volna,hogy azért nem lehet nagydobra verni mert az állatvédők lezárják a területet.

Re: Általános 2014 júl. 02 19:34 #14509

Milyen édes ez a fóka! :) Szuper lehet élőben is látni egy ilyen állatkát! :)

Re: Általános 2014 júl. 02 18:17 #14508

Bocsánat, 2x kattintottam rá. Mindenkitől elnézést kérek. Most pedig nem tudom, hogyan tudom törölni a képeket... :oops:

Töröltem a fölösleget - de az alsó kettő szerintem ugyanaz, csak az első kicsit világosabb (képszerkesztővel lett piszkálva, gondolom...) :D
:matróz: :fotó: :számítógépes:

Re: Általános 2014 júl. 02 17:39 #14507

Bocsánat, 2x kattintottam rá. Mindenkitől elnézést kérek. Most pedig nem tudom, hogyan tudom törölni a képeket... :oops:

Re: Általános 2014 júl. 02 17:36 #14506

<!-- ia0 -->fóka.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 júl. 02 17:35 #14505

<!-- ia0 -->fóka 1.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 júl. 02 17:33 #14504

<!-- ia0 -->fóka 1.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 júl. 02 00:12 #14503

Mi a francot csináltam? U. Ági.

:D :D :D

Átfogalmaztad, amit először írtál, és valahogy a két rész között ütöttél egy csomó entert :D :D :D
aztán már nem láttad a másik felét :lol:
gondolom :D

ciao

(Kiszedem a fölösleges üres helyet, jó? :D )

Re: Általános 2014 júl. 01 22:34 #14502

Mi a francot csináltam? U. Ági.

Re: Általános 2014 júl. 01 22:31 #14501

Suvimártának: Az5-ből 3-at (kő) sikerült elcipelni, sőt 1-et már gyönyörű hófehérre megmunkáltam, olyan szép formája van , hogy kár lenne tovább alakítani. Jelentem, fűszernövényeim megszáradtak, még le kell morzsolni,mehet üvegbe. Ágitól kapott palánták hazaérkezés napján elültetve, a szorgos locsolásnak és az esőnek köszönhetően élnek. Kertemben a növényeim alig, a gaz sokat fejlődött, most éjjel-nappal gürizek, hogy utolérjem magam. Az időjárás elég össze-vissza, ez is nehezíti a dolgom. Azért szakítottam annyi időt, hogy megnézzem az

...............................................

Suvimártának:Kövekből 3-at sikerült hazacúbolni.Egyet már gyönyörű hófehérre megmunkáltam,olyan szép formája van, hogy kár tovább alakítani. Fűszernövényeim megszáradtak, le kell még morzsolni, mehet üvegbe, kajába.Ágitól kapott palántáim elültettem, szorgosan locsoltam, _az égiek is_ egyenlőre élnek.A gaz jól megnőtt, éjjel-nappal gürizzek, hogy utolérjem magam.Megkezdődtek a dolgos hétköznapok semmi kedvem visszarázódni.MENNYÜNK VISSZA JÁTSZANI!!!Boltodba vásárolj be, a kézműves dolgok nem romlékonyak, de a festékeknek nézd meg a szavatosságát. Más: Voltam itt Szegeden a nagy Egyiptomi kiállításon, ha nálatok is lesz feltétlenúl nézd meg, nagyon érdekes.Üdv,sok puszi: B-né U. Ági.

Re: Általános 2014 júl. 01 12:29 #14500

Szia Balázs és a Többiek! Sokat gondolunk ám rátok!!! Már nekünk is csak 38 nap van hátra az indulásig! Nagyon jó, hogy bejelentkeztél. Pihenjetek sokat és élvezzétek a Thassoson töltött idő minden pillanatát! Jó időt és jó nyaralást! :Thassos-fan:

Re: Általános 2014 júl. 01 12:08 #14499

Ó Balázs, de jó lehet már odakint! :) Pont most emlegettem, hogy már biztosan fürdőztök ezerrel. :)
Jó pihenést, fürdést, tavernázást, kirándulást és miegymást. :)
Áginak meg nagy puszi. :)

Re: Általános 2014 júl. 01 11:49 #14498

Balázs,de jó Nektek!! :) 30 nap mulva megyünk mi is/de ha a mezögazdaság és a férjem fönöke is ugy akarja,akkor 29 nap mulva :)/
Jó pihenést! :)

Re: Általános 2014 júl. 01 11:42 #14497

Halihóóóó!

Itt Thassos!
Szerencsésen megérkeztünk. Nem volt semmi extra. Tompa fele jöttünk, nem volt senki a határon. A Szerb-Macedón határra sikerült 6:58-ra odaérni (pont váltásra), kb. 10. lehettem a sorba, de kb. 25 percig nem történt semmi. :( A görög határ macedón oldala 10 perc volt, a görög csak azért volt 2 perc, mert előttünk szerb volt, és elállta a két sávos utat.

A szállás szuper, csak a net nagyon-nagyon lassú. Most nincs senki a házban, ezért sikerült csatlakozni. Ha többen vannak, akkor se a telefon, se a win8-as gépem nem csatlakozik. A régebbi telók és a régebbi windowsok gond nélkül mennek a lassú nettel is...... (Ennyit a technikáról...:( )

Ágival egyszer találkoztunk. Szerdára ígérte a következő randit, mikor már Pánost is hozza.....

Jók legyetek!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2014 júl. 01 10:53 #14494

Hogy elment az év első fele... :roll: már a második felében vagyunk...

Re: Általános 2014 júl. 01 07:00 #14492

Hátha valaki felismeri :?:

Görög szigeten, népszerű szinészekkel, idegeket nem borzoló kalandfilm :D

Re: Általános 2014 jún. 29 09:26 #14484

Ha Robi erre jár (meg ha nem, akkor is), az Isten éltesse!

:Mythos

Re: Általános 2014 jún. 29 07:46 #14483

Nézem a vegkamerát...vágyakozom vissza kicsit...
A Babistól-kinti házigazda- kapott Thassosos pólóra, az uram rátette a kezét és hét lakat alatt őrzi...
Most indulunk Balatonra, nehogy dehidráltak legyünk :lol:
Ja és majd elfelejtettem mondani, hogy az utazás előtt sikeresen levizsgáztam, úgyhogy munkavédelmi technikus is lettem...végre :)

uÁgi!

Sikerült haza hoznotok azokat a hatalma köveket, meg a rengeteg fűszernövényt?
és itt nálunk képzeld bezár sajnos a kedvenc hobbiboltom és 60 -90 %-os kedvezményekkel lehet vásárolni mindenféle kreativ hobbihoz való kelléket.....

Oldalmegjelenítési idő: 0.184 másodperc