Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 jún. 22 18:35 #14424

Mi reggel 1/4-ed 7-re épségbe-egészségbe hazaértünk. Ház, kert, állatok, rendben várt.Gyerekemet most hoztam haza, vele sem volt semmi baj. Megkezdődnek a dolgos hétköznapok, sajnos.Az idő lehetett volna csütörtökön és pénteken jobb,de a sziget még mindig gyönyörű. Még mindig vannak felfedezésre váró részei, remélem jövőre visszajutok. Ha lehetne már holnap visszamennék. A Pontiosban a házigazdák még mindig rém rendesek , a szállás mint a patyolat. Suvimártának üzenem, Jövőre ugyanitt, ugyanebben az időben, legalább 2 héten át találkozunk, ha az égiek is úgy akarják. Addig is emal-ezhetünk.
Üdv:B-né U. Ági.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jún. 22 10:58 #14423

.................
Szerencsésen megérkeztünk tegnap éjszaka Thassosról.
..................................

Isten hozott itthon! :ölel:
Pár mondatnyi beszámolóra ugye számíthatunk ? :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 jún. 22 09:07 #14422

Sziasztok!
Szerencsésen megérkeztünk tegnap éjszaka Thassosról.
A szépsége nem kopott jelentem :D
Találkoztam szerencsémre uÁgiékkal, hálás vagyok az égieknek, hogy megismertem!
Hirtelen ennyi, még kába vagyok kicsit reggel 9-kor indultunk és fél 12-re lakásban voltunk. Magyar határ katasztrófa, a többi egy pillanat volt.

Re: Általános 2014 jún. 21 21:47 #14421

Honey, szivesen. Semmi dolgom, ráérek keresgetni. :)
A pénzváltással még úgyis ráértek, bár nagy mozgások szerintem nem lesznek euro viszonylatban. De addig még hátha kifogjátok. :)

Re: Általános 2014 jún. 21 21:29 #14420

Köszi Messi!
Képzeljétek, nemrég jöttünk haza. Gondoltunk, veszünk eurót. Aztán nem vettünk: 312 Ft az Excl...Ch-nél :-( Remélem, lesz olcsóbb!!

Re: Általános 2014 jún. 21 15:49 #14418

Honey, ha jól keresgéltem, akkor mindkét beach Potos környékén/mellett van valahol.
Az egyikről találtam is külön videot:

Re: Általános 2014 jún. 21 10:46 #14416

A videon látható Rosso Gremos beach és a Notos beach hol van helyileg Thassoson?

Re: Általános 2014 jún. 21 10:45 #14415

Bocsikáék már nyaralnak! Jó nekik. Nekünk még a készülődés marad.

(verustól kaptam)

Re: Általános 2014 jún. 18 09:29 #14411

Bocsika,köszi,megnézem!Pont ilyen helyet keresünk :)

Re: Általános 2014 jún. 17 21:41 #14409

Andriska!

Boldog Születésnapot :futyul:

Re: Általános 2014 jún. 17 20:53 #14408

Andriska!
Boldog születésnapot!

Bocsika!
Jó utat!
De vigyáz! Tudod, Rodoszon csíp a polip. ;)

Ha mégsem tudnád, itt van:

:D

Re: Általános 2014 jún. 17 18:06 #14407

Pénteken reggel indulunk.Addig is nagyon jók legyetek.Az utánunk indulóknak jó készülődést,jó utat és jó pihenést!! :örül:

Re: Általános 2014 jún. 17 18:04 #14406

Kiflic!
Jó lehet egy megállóra Stavros is.Ott a távolabbi platános strandon van hűs hely szunyókálni és van tusoló és,játszótér is .

Re: Általános 2014 jún. 17 12:04 #14405

Andriska,Boldog Születésnapot! :D

Köszi az infót,ezen még gondolkodok,ha gyorsan mélyül a viz,akkor a másfélévesnek nem lesz jó :( zuhanyra emlékszel a parton?valahol a sót is jó lenne lemosni fürdés után a hazaut elött.

???????????? ???? ???? ????, köszönöm mindenkinek :D

részletekre már nem emlékeszem, de nem rémlik, hogy part menti tusoló lett volna
Mi konkrtétan Nea Vrasna településen voltunk, ez gyalog 10 perc Asprovaltatól, lényegében együtt van a két település.
Asprovalta tengerpartjáról nem tudok nyilatkozni érdemben, mert oda csak tavernázni mentünk át, de megnéztem egy-két leírást és abból az jött le, hogy ott is: sarti-info.hu/gorogorszagi-beszamolok/asprovalta-elmenybeszamolo-lady-blue88-2012.php - sarti-info.hu/gorogorszagi-besza ... 8-2012.php
A só lemosására lenne egy élelmes javaslatom: általában az apartmanok előtt szokott lenni kis csap, hogy ne vigyük be a homokot a házba, és a lefolyókba. Na erre szerintem tökéletes lenne, már ha nem veszik rossz néven, vagy épp nem látja senki :lol:

Re: Általános 2014 jún. 17 11:45 #14404

Andriska,Boldog Születésnapot! :D

Köszi az infót,ezen még gondolkodok,ha gyorsan mélyül a viz,akkor a másfélévesnek nem lesz jó :( zuhanyra emlékszel a parton?valahol a sót is jó lenne lemosni fürdés után a hazaut elött.

Re: Általános 2014 jún. 17 11:18 #14403

Andriska, Isten éltessen! :)

Re: Általános 2014 jún. 17 10:56 #14402

http://www.ecobike.hu/images/catalog/sz%C3%BClet%C3%A9snap%20vesz%C3%A9ly.bmp

ANDRISKA !

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=1&pv=3333541&path=83542 - www.jacquielawson.com/preview.as ... path=83542

Re: Általános 2014 jún. 17 10:49 #14401

Asprovaltat néztem ki,volt ott már valamelyikötök?vagy eseteleg még hazafelé valami nyugis megállóhelyet tud valaki?bajban leszünk ezzel a nappali utazással,mindenre fel kell készülnünk.

Szia,

2010-ben thassos-i feledhetetlen egy hetünk után, egy hetet töltöttünk ott, Asprovalta - Nea Vrasna.
Ági és Thassos nagyon magasra tette a mércét és hiába kerestem semmi olyat nem találtam ott ami a közelébe is érhetett volna (sem a környék, sem az idegenvezetés: kirakott egy telefonszámot, ha baj van hívjuk...no comment).
A tenger ott gyorsan mélyül, az a partszakasz ahol voltunk inkább sóderhez hasonlított nekem, mint homokra.
Az autóúthoz kövel van, napközbeni megállásra, evésre, játszóterezésre gyermekfárasztásra szerintem alkalmas lehet.

Re: Általános 2014 jún. 17 10:04 #14400

Nekünk még 44 nap.Eurót pár hete 304ért sikerült venni :)
a kicsi miatt most máshogy lesz az indulás és az utazás.Az a terv,hogy reggel elindulunk itthonról,Szegeden megállunk valami parkban,ahol van játszótér,ott fárasztom a törpét,apa szundit 1-2 órát a kocsiban.Aztán ameddig birja,megyünk,de szerintem a szerbeknél megnézünk utközben néhány játszóteret a kutakon.Visszafelé pedig reggeli komppal indulunk,majd megállunk még valahol fürdeni,törpe fáraszt,apa szunyál a napágyon.Asprovaltat néztem ki,volt ott már valamelyikötök?vagy eseteleg még hazafelé valami nyugis megállóhelyet tud valaki?bajban leszünk ezzel a nappali utazással,mindenre fel kell készülnünk.

Re: Általános 2014 jún. 16 20:58 #14399

Szia Balázs,
na most már csak-csak megvan itt mindenki lassacskán. :)
De jó Nektek, hogy már mindjárt indulhattok!
Én a görög honvágy miatt nézegetem folyton ezeket a videókat, igyekszem sokat pihenni, de hát nem megy az mindig.. :) Nálam a fizikai megnyilvánulások most a babának való vásárlásból állnak, és semmi több. :)
Én max. a tévére tudom kitenni jó minőségben a videót (össze van dugva a géppel a tv), most hogy mondod, ott fogom nézegetni ezeket, tuti szebb lesz, mint a gépen.
Az euroval szerintem most hiába is vársz/nem vársz, lutri. :?

Zsuzsa, jó utat nektek Erdélybe, így ha visszajössz, már két beszámolót várunk Tőled! :D

Re: Általános 2014 jún. 16 20:44 #14398

Nézegettem a youtube-on a videókat, és találtam egy frisset a szigetről (illetve úgy van írva a címben, hogy Kavala-Thassos). Hogy lehet ilyen fantasztikusan kék a tenger?

Nagy a csönd errefelé, merre jártok? :)

Szép ez a videó, főleg HD-ben full HD monitoron, a munkahelyin különösen.....
Bár Thassos közelről valóban nem sokszor tűnik fel. Nekem Aliki megvolt (3 percnél).
Az egyik sziget ahol járnak ez: goo.gl/maps/koiGx - goo.gl/maps/koiGx

Jöhetnek a videók, néha esténként én is el-el merülök a sok-sok feltöltött filmben. Jó a jobb oldali ajánló sáv. :)

Hol járunk?
Dolgozunk, Gergő pénteken ballagott, szóval volt mit intézni....
De már nincs két hét.Igaz a készülődéssel sehogy nem állunk.
Az Euró vételt is halogattam, most meg megint fent van 308 Ft-nál. :(

Szóval egyenlőre rohanunk, de 2 hét múlva ilyenkorra már remélem erősen lassítunk és szépen lassan felvesszük a görög ritmust!

Zsuzsa!
Kíváncsi vagyok a véleményedre Lefkadával kapcsolatban.
De egyenlőre jó utat Erdélybe!

12

Re: Általános 2014 jún. 16 19:05 #14396

Sziasztok! :)
Örülök, hogy jó kis videót sikerült feltennem Nektek, bevallom, annyira megfogott a tenger színe, hogy én nem is figyeltem, hogy vannak-e rajta felismerhető helyek. De most megnézem mindjárt még egyszer, hátha legalább Alykit észreveszem. :)
Szoktam nézegetni, hátha felkerült valami új - túlzottan ráérek. :D

Re: Általános 2014 jún. 16 15:34 #14395

Igen hazajöttünk, sajnos csak egy hetet tudtunk ott lenni, kevés volt, most készülünk Erdélybe és utána feltétlen írok és csatolok képeket.

Re: Általános 2014 jún. 16 09:20 #14393

...Hát most Lefkadán kaptunk egy kis ízelittőt.

Már haza is jöttetek? Írhatnál róla Zsuzsi pár sort!

Re: Általános 2014 jún. 16 09:09 #14392

Gyönyörű volt, köszi Messi! Na mi ezekért a partokért cipeljük,hetethét országon keresztül, a kajakot, elmondani sem lehet hány ezer színben kék a tenger, ahány kicsi öböl annyi szín.
Hát most Lefkadán kaptunk egy kis ízelittőt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.567 másodperc