Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 aug. 05 09:49 #14713

Szerintem biztos megoldható,megbeszélünk egy helyet,időpontot ,mi meg majd megkeressük

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 aug. 05 09:43 #14712

Láttam,hogy a jövő héten elég sok tag lesz kint a szigeten közületek.
A mi kis csapatunk pénteken indul első alkalommal a szigetre.
...........

Sziaaaaaa!!!! Nahát! De jó! Most már aztán csak össze kellene jönnünk!!!!!Mi a Nontas házban leszünk a parton :-)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 aug. 05 09:39 #14711

Üdv mindenkinek!
A mai napig csak a háttérből olvasgattam a fórumot,igaz már egy éve regisztráltam.
Láttam,hogy a jövő héten elég sok tag lesz kint a szigeten közületek.
A mi kis csapatunk pénteken indul első alkalommal a szigetre.
Három család apraja-nagyja az Anna-hegyi lakba,már mindenki izgatottan várja.

Re: Általános 2014 aug. 05 09:20 #14710

Nagyon irigykedem! Jó volna ott lenni Veletek! Az Ági tudja a szkájp címem, ha együtt a banda hívjatok!

Hááát.... ehhez az kellene , hogy egy kicsit a többiek is aktívabbak legyenek. Bár némi eltolódás van a kint-tartózkodásokban, ezért mindenki-mindenkivel nem tud találkozni. Magdi64-gyel biztos találkozunk, mivel egy busszal utazunk, meg tudjuk beszélni a későbbieket. Kiflicnek nem tudom a számát, de ő tudja az enyémet, beszéltünk a kinti találkáról. Ők 11-én jönnek haza. mjudittáék picit később érnek ki, velük tervezzük a talit, valahol biztos összejövünk. De ők már pl. kiflicékkel nem tudnak találkozni. A többiekkel nem tudom, hogy tudunk összejönni ...

balázsh, Jani barátodékat már lehet, hogy nem ismerném meg. Majd előszedem a fényképeket :oops:
Még 3 nap!!!!!!!!!!!! :Thassos-fan:

Re: Általános 2014 aug. 05 08:35 #14709

Nagyon irigykedem! Jó volna ott lenni Veletek! Az Ági tudja a szkájp címem, ha együtt a banda hívjatok!

Re: Általános 2014 aug. 05 07:04 #14708

... És még Magdi64-et kihagytam az előző felsorolásból. Szóval tényleg összejövünk a szigeten néhányan ... ;-)

...és ma érkeznek Jani barátomék egy másik családdal, mindketten 6. alkalommal a szigetre. ;)

Honey! Ti ismeritek, mert az 1. talin ott voltak.....

Re: Általános 2014 aug. 05 06:03 #14707

... És még Magdi64-et kihagytam az előző felsorolásból. Szóval tényleg összejövünk a szigeten néhányan ... ;-)

Re: Általános 2014 aug. 04 07:43 #14703

Csak a tudat..... olyan jó tudni....
Jó visszaszámlálást !

Igen, valóban csak a tudat, mert összegszerűen ez már nem olyan jelentős. (Szombaton azért 318 fölé ment az egyik pénzváltónál, ahol szoktunk váltani. Ehhez képest, mi nagyon jól váltottunk)

Mi szombaton indulunk

A végén még tényleg tarthatunk egy mini Thassos találkozót: Kiflicék már kint vannak, mi szombatra kiérünk, jönnek latildiék, aztán meg mjudittáék!!!!!!!

Re: Általános 2014 aug. 03 13:21 #14701

kiflic!
Érezzétek jól magatokat!!!
Kiránduljatok sokat!

Re: Általános 2014 aug. 03 12:24 #14699

Sziasztok!
Szerda reggel ota Thassoson vagyunk :-) Lassu a net,m?r egyszer irtam,de nem sikerült elküldenem.Röszk?n?l jöttünk,15 perc alatt ?tjutottunk,a többi hatar is 10 perc volt :-) Voltunk m?r Kastroban kir?ndulni szem?lykocsival,meg Panagiaban többször is.3 napig esök?rö ünnepeket tartottak,a panagiai olyan jol sikerült,hogy rögtön szakadni kezdett ?s esett eg?sz ?jjel.Negyedj?re vagyok a szigeten,most l?ttam esöt elöször.A kicsi az utat jól viselte,csak 2 szerb j?tsz?teret kellett megn?znünk :-) Tavernaban egyenlöre nem voltunk,nem tud egy helyben annyit ülni,ink?bb fözök gyorsan valamit meg a girost az nagyon megy :-) L?ttam viszont a föut mellett 2 tavern?t,ahol van j?tsz?r?sz,lehet,megn?zzük :-) Holnap Prinos,Kazaviti es körny?ke ?s a M?rv?nypart van betervezve :-)

Re: Általános 2014 aug. 03 06:26 #14697

Mi szombaton indulunk :örül: és az Euro árfolyam minket is elkeserített... :( Bíztunk benne, hogy majd lefelé indul, de mostmár váltunk, amennyiért lehet.

Re: Általános 2014 aug. 02 22:04 #14695

Honey!
Az Euróval én is így jártam. Volt viszonylag jó áron, de ment lefele. Gondoltam várok még egy kicsit. Nem kellett volna.......
Venni pedig kellett, így vettem amennyiért volt.
Egyébként nem nagyon érdemes várni, mert kiszámíthatatlan. Böffent valamit valamelyik majom és már gyengült is a forint....
Ja, és az összeget nézve nem olyan nagy a különbség. 1000 Eurónál 310.000 vagy 311.000 esetleg 313.000 Ft.
Csak a tudat..... olyan jó tudni....

Jó visszaszámlálást !

Re: Általános 2014 aug. 02 21:46 #14694

Magdi! Nagyon szépen köszönöm. Egy evvel ezelőtt azért ezt többen tették meg,de benned azért nem csalódtam.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Cserrobi

Van ez így..... :( De elég lassan vetted észre.
Addig végigolvastad a fórumot, vagy csak erre kerestél rá? :oops: :shock: :?
De nem értelek. A saját oldalaidon senki nem köszöntött fel, ott miért nem reklamálsz? ;)

Egyébként pedig 06.29-én pont úton voltam Thassosra, ne haragudj, hogy nem köszöntöttelek fel.

Re: Általános 2014 aug. 02 21:40 #14693

Ha Robi erre jár (meg ha nem, akkor is), az Isten éltesse!

:Mythos

Magdi! Nagyon szépen köszönöm. Egy evvel ezelőtt azért ezt többen tették meg,de benned azért nem csalódtam.

Hát jó sokára jártál erre :D
Akkor még egy :Mythos ... meg egy frappé :drink

Re: Általános 2014 aug. 02 16:36 #14692

Ha Robi erre jár (meg ha nem, akkor is), az Isten éltesse!

:Mythos

Re: Általános 2014 aug. 01 15:05 #14688

Egyik előrejelzés szerint 313 - nál megáll az €/Ft. Gondolom felétek kevesen dolgoznak külföldön, mert az is megoldás, ha tőlük vennél. (mint én :D )

Nem állt meg! De már mindegy. Az volt a baj, hogy sokáig vártunk. Kb. 4 hete tudtunk volna venni ismerős ismerősétől 310-ért, de azt még akkor sokallottuk. Akkor a kp. árfolyam 308 volt. Gondoltuk, még van idő, várunk. Utólag visszatekintve persze kár volt. De ha előre tudom, hogy el fogok esni, leülök .....
Már ezen nem bánkódunk. Holnap mézvásár Jászberényben , aztán már erős visszaszámlálás kezdődik.
Ja! Kiflicék kiértek. Jól vannak. Azt írta, hogy jó az idő, de tegnapra ott is vihart jósoltak. ( Azt nem tudom, hogy beteljesült-e.)

Re: Általános 2014 júl. 31 17:37 #14684

Szia Balázs!

Köszönöm :roll:

Olyan szőke vagyok ebben a melegben

Re: Általános 2014 júl. 31 17:33 #14683

Én itt vagyok...de hol a talákozós topik :Keres:

Fórum kezdőlap.
5. mező: THASOS.HU TALÁLKOZÓK
Itt pedig: THASOS.HU találkozó 2014 ősz

Link: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/phpbb3/viewtopic.php?f=15&t=119-viewtopic.php?f=15&t=119

Re: Általános 2014 júl. 31 17:25 #14682

Én itt vagyok...de hol a talákozós topik :Keres:

Re: Általános 2014 júl. 31 16:37 #14681

Megismétlem:

Kedveseim! Nem kéne egy őszi találkozóról gondolkodnunk?
Menjünk át a találkozós topikba.

Re: Általános 2014 júl. 31 15:00 #14680

Sírva fakadok! Még nem vettünk eurót, az árak meg az egekben!!!!!!!!!!!!! :shock: Mi lesz itt? Ma elmegyünk és veszünk, mert az árfolyam emelkedni fog az előrejelzések szerint!

Egyik előrejelzés szerint 313 - nál megáll az €/Ft. Gondolom felétek kevesen dolgoznak külföldön, mert az is megoldás, ha tőlük vennél. (mint én :D )

Re: Általános 2014 júl. 31 12:02 #14679

noriga, köszönjük. Írhatsz ám még bővebben is, ha lesz időd! :D Fotók lesznek?

Re: Általános 2014 júl. 31 11:52 #14678

Sírva fakadok! Még nem vettünk eurót, az árak meg az egekben!!!!!!!!!!!!! :shock: Mi lesz itt? Ma elmegyünk és veszünk, mert az árfolyam emelkedni fog az előrejelzések szerint!

Re: Általános 2014 júl. 30 18:01 #14677

Juditunk is van :D

Valóban! Boldog névnapot JUDIT!!!

Re: Általános 2014 júl. 30 16:02 #14676

Szóval, pénteken este indultunk, Röszkéhez érve iszonyú hosszú sor állt. Volt ott valaki, aki azt mondta Tompával sem jártunk volna jobban, ott is volt, hogy 4 órát kellett várni azon a héten. Ezen már nem akartam mérgelődni jókat nevetgélve tologattuk az autóinkat a célba, hiszen az utazás is a nyaralás része. :D Bő három ! óra elteltével végre átértünk. Röviden, minden határon sokat vártunk a fizetőkapuknál úgyszintén, de mégis haladtunk a cél felé. Aztán egyszer csak elindult velünk a komp!!! A nap már elbújt a hegyek mögött, de is így szívtuk magunkba a látványt. (Az út egyébként 24 órásra sikeredett.)
Egy telefon Áginak, s mire a szállásra értünk már fogadott minket a tulajdonos. Kisvártatva Ági is befutott. Beszélgettünk egyet, aztán rohant is tovább.
A napok édes pihenéssel, fürdéssel, csodás helyek látogatásával, finom étkek elfogyasztásával teltek.
Aztán nagyon hamar eljött a visszaút ideje.
Itteni idő szerint 9.30-as komppal jöttünk el. Igazán jó tempóban jöttünk -szerintem- (átlagban 120 km/óra), időnként megálltunk kisebb ügyekért, tankolásért, de csak kb. 10-15 perceket. Most nem kellett sokat várni sem a határokon, sem a fizetőkapuknál.
Egyenlőre nem is tudom szavakba önteni az élményeimet, ez a nyaralás annyira csodálatosra sikerült.

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc