Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 aug. 10 17:11 #14768

:)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 aug. 10 08:08 #14767

Zerik, örülök, hogy Nektek is tetszett az Aginoras. :D Mi is azt láttuk az előző nyaralásunkhoz képest sokkal többen vannak a szigeten. Az utolsó két nap alatt meg mintha meglepték volna az öblöt a túristák. Pont jókor jöttünk el.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 aug. 09 23:23 #14766

...................

Csatlakoznék Noriga véleményéhez,
...........................

Isten hozott körünkben!
Még! még!
légyszi írjál még! másról is! :D
:irkálós:

Igazából eddig is itt voltam a körötökben,csak olyan csendes szemlélőként. 3 éve voltunk először a szigeten és akkor megfogadtuk barátainkkal, hogy ide mindenképp visszajövünk. Az idén sikerült is, most már kicsit nagyobb társasággal jöttünk. Most is a szívünk csücske Thasos,bár 3 évvel ezelőtti nyaralásunkhoz képest sokkal tobb a túrista. Picit zsúfoltabb minden. Néha kirándulgattunk, rengeteget pihentünk, strandoltunk.Teljes kikapcsolódás volt az a 10 nap. Az idő, tenger,szállás tökéletes. Ágiról nem is beszélve. :D

Re: Általános 2014 aug. 09 22:34 #14765

...................

Csatlakoznék Noriga véleményéhez,
...........................

Isten hozott körünkben!
Még! még!
légyszi írjál még! másról is! :D
:irkálós:

Re: Általános 2014 aug. 09 22:13 #14764

Örömmel látom milyen sokan készülődtök a szigetre és irigykedem. :oops:
Szeretném megosztani Veletek a idei legkedvesebb helyünket, ahol nagyon finom gyrost ettünk.
A nyitó ünnepi vacsorát a Captain-ben költöttük el, lévén a szomszédunkban volt és mert az előzőekben nagyon szerettük.
Hát... csalódtam. A kihagyhatatlan tintahal karikákat rendeltük néhányan. Iszonyú rágós volt és nagy karikákra volt vágva. A köretet (sültkrumpli) egy közös tányéron kaptuk ami kevés is volt. Iszonyú sokan vannak, sokkal több asztalt raktak ki. Nekem elveszítette eddigi báját, igazi nagyüzem lett. Ne legyek igazságtalan, lehet mindenki másnak tetszett. :wink:
Viszont, az ifjúságunk felfedezett egy nagyon édes ki helyet!
A centrumban a parttól felfelé vezető utcában, nagyjából a Mama's grillel átellenben. (Tehát, ha felfelé megyünk a bal oldalon.)
A neve Aginoras. Könnyű megismerni, minden hófehér és ízléses. Általában görögök ülnek be, ők pedig tudják jól mi a jó hely.
Olyan gyrosokat nem ettünk sehol. A búcsú vacsoránkat ott ettük! Hatalmas adagokat adnak, mi nők nem bírtunk az egésszel. Az ára 6,5 €, ha jól emlékszem. Mennyei a Crepa gyros, a Kebab és még sorolhatnám.

Csatlakoznék Noriga véleményéhez, mi július közepén voltunk Thasoson. Nyaralásunk utolsó napjain fedezte fel egyik barátunk Aginorast. Nagyon-nagyon finom a Crepa gyros, Club gyros. Hatalmas adag, kedves kiszolgálás. Már első nap ott kellett volna kezdenünk :D

Re: Általános 2014 aug. 09 19:40 #14763

apa5!
Péntekhez képest nagyon jó időt futottatok!

Most akkor jöhet a pihenés!!!!!!
Na és persze holnap a tali. :)

Re: Általános 2014 aug. 09 18:24 #14762

Sziasztok!
Szerencsésen megérkeztünk.
Szerb határ Ásothalom 0 perc,Szerb kapuk max 5 perc,Szerb-Mac határ 10 perc,Mac.kapuk 2perc,Mac-Görög határ 0perc
Útközben semmi gáz,teljesen sima.
Péntek 3 órakkor indultunk.
Király az idő meleg a tenger :örül:

Re: Általános 2014 aug. 08 21:56 #14761

Mi van cserrobi? Nem mennek az oldalaid, hogy ide jársz megint?

Emlékeztetnélek egy hozzászólásodra:

Tudod Balázs!
Én Úriember vagyok és tudom mikor kell elköszönni.
Úgy is erre ment ki a játék.
Ám legyen.
Maradok olvasótok!

Kérlek ehhez tarts magad!!
Köszönöm!

Már az első július 8-i visszatérésed is gusztustalannak tartottam, de szó nélkül hagytam.
Tudod mi volt? Gondolom nem. De segítek, ez:

lmgtfy.com/?q=kr%C3%A9tai+krokodilok

Hidd el nem te vagy a legjobb, legügyesebb, legokosabb ember a világon. Kérlek ereszkedj le a földre! Akkor talán elvisellek.
Ha nem végleg is kitilthatlak. :(

Re: Általános 2014 aug. 08 19:04 #14760

Hoppá,tudok írni. :)

Zsuzsikám boldog születésnapot kívánunk neked!

Re: Általános 2014 aug. 08 18:27 #14759

BOLDOG SZŰLINAPOT, és még 70 továbbit, sok-sok puszival, öleléssel:B-né U. Ági és Zsuzsi.

Re: Általános 2014 aug. 08 15:28 #14758

Kedves Köszöntők!
Köszönöm a jó kívánságokat!

Re: Általános 2014 aug. 08 14:00 #14754

Zsuzsa!

Boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2014 aug. 08 13:50 #14753

Én tortával jöttem. :)
Zsuzsa, Isten éltessen!

Re: Általános 2014 aug. 08 11:17 #14751

<!-- ia0 -->lovaszsuzsa.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 aug. 07 19:01 #14750

A többieknek mi is jó utat kívánunk! Várjuk a találkozást, igyekszünk ott lenni!! :örül: :örül: :D

Re: Általános 2014 aug. 07 17:54 #14749

Szkájp címem: lovas.zsuzsa1

Re: Általános 2014 aug. 07 17:52 #14748

Jó utat mindenkinek! A találkozón meleg ölelést minden résztvevőnek!

Re: Általános 2014 aug. 07 17:36 #14747

Kicsit azért irigy vagyok,Sok új ember akit nem ismerek,de talán itthon is sikerül a találkozó!! Kívánok nektek vidám perceket vagy inkább órákat!! Itthon maradóknak meg sok sok képet és beszámolót! :wink:
Jó utat szép időt és balesetmentes visszatérést!! :Thassos-fan:

Re: Általános 2014 aug. 07 11:45 #14746

Köszönjük!!!! A többieknek én is kellemes utat és jó nyaralást kívánok! :D

Re: Általános 2014 aug. 07 09:56 #14745

Jó utat és jó nyaralást mindenkinek!:D

:Mythos :fotó: :úszógumi: :matróz: :drink :wink2: :igen: :Mythos

Re: Általános 2014 aug. 07 07:44 #14744

Mi pedig a beszámolót és a csoportképet várjuk!!!! ;)

Remélem, hogy lesz miről írni és a képen is lesznek emberek!- ha eljönnek biztos :D

Re: Általános 2014 aug. 06 12:08 #14743

Mi pedig a beszámolót és a csoportképet várjuk!!!! ;)

Re: Általános 2014 aug. 06 12:03 #14742

Kitettem a címlatra!! Hátha látja még valaki.

NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!
Természetesen az összejövetel nyitott és mindenkit nagy-nagy szeretetel várunk!!!!!!

A találka a görög idő szerint 19 óra ugye???

Igeeennn!!!!

Re: Általános 2014 aug. 06 11:55 #14741

Kitettem a címlatra!! Hátha látja még valaki.
(Csak nehogy zártkörű rendezvény legyen kiírva a végén. :D)

Viszont egy kérdés jutott eszembe. Ki milyen idő szerint él Görögországban??? Én megmondom őszintén a határon előreállítom az autó óráját +1 órával. A többi óra meg automatikusan átáll, tehát a helyi időt használom.
De tudom, hogy vannak emberek, akik maradnak az itthoni időszámításon.

A találka a görög idő szerint 19 óra ugye???

Re: Általános 2014 aug. 06 11:50 #14740

Gondolom Ági is csatlakozna hozzánk, akkor pedig a dátumot Ő is tudja majd.

Igen, ő külön is meg lesz invitálva!!! :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.689 másodperc