Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 aug. 06 11:30 #14739

Szia Anna! Ha egy picit lejjebb is olvasod, akkor meglátod, hogy a következő héten is lesz egy találka. Mi kint leszünk 23-ig, mjudittáék is 16-tól lesznek kint és latildiék is ott lesznek akkor még! A második talinak még nincs meg a dátuma, de helynek annak is Mamma's grillt beszéltük Judittal. Légyszi írjatok dátumot, hogy Nektek mikor lenne jó! Még itthon kellene megbeszélni, mert kintről nem biztos, hogy könnyen tudunk kapcsolatot tartani.

Tényleg nem néztem a régebbi hozzászólásokat. Megmondom őszintén, sokat nézek fel a honlapra, csak általában átugrom a webkamerára!

Nekünk mindegy mikor. Két napon nem érünk rá, 23. és 26. Akkor lesz az első házassági évfordulónk. De ezek a napok már úgy is a következő héten vannak. Azt nem tudom még, hogy mikorra tudunk jeep-et bérelni, mert ettől is függ. De úgyis ránézek a honlapra, ha kint is leszünk, és csatlakoznánk akkor mi is. Gondolom Ági is csatlakozna hozzánk, akkor pedig a dátumot Ő is tudja majd.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 aug. 06 10:46 #14738

Akkor a javított változat: 19 órára változott az időpont!!!!!

FIGYELEM!!!!!!!! Thassos találkozó Thassoson!!!!!!!!!!

2014. aug. 10-én vasárnap 19 órakor a Mamma's grillnél taláka! A hely pontos térképes megjelölését és ide a fórumra való belinkelését lentebb láthatjátok!!!
Légy szíves gyertek el, akik akkor kint lesztek a szigeten: apa5, Magdi64, latildi, kiflic, balázsh barátai:Janiék!!!!!!!!!!!!! És a többiek is, akik nem írnak ide a fórumra, de olvasnak bennünket és a hétvégén szigetlakókká válnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 aug. 06 10:40 #14737

Üdv Mindenkinek!

Most nézem micsoda találkozó lesz Thassoson. Sajnálom, de nem tudunk ott lenni, mi 16-tól leszünk kint 30-ig. Jó találkozót Nektek! Hagyjatok gyrost Nekünk is!
Jó nyaralást Mindenkinek
Anna

Szia Anna! Ha egy picit lejjebb is olvasod, akkor meglátod, hogy a következő héten is lesz egy találka. Mi kint leszünk 23-ig, mjudittáék is 16-tól lesznek kint és latildiék is ott lesznek akkor még! A második talinak még nincs meg a dátuma, de helynek annak is Mamma's grillt beszéltük Judittal. Légyszi írjatok dátumot, hogy Nektek mikor lenne jó! Még itthon kellene megbeszélni, mert kintről nem biztos, hogy könnyen tudunk kapcsolatot tartani.

Re: Általános 2014 aug. 06 10:22 #14736

Mi is aug. 9-23-ig leszünk kint :D Nem tudom, hogy a találkán ott tudunk-e lenni...4 gyermekkel megyünk, közülük a legkisebb 14 hónapos, szerintem kidől este 8-ra :D

Tehetjük egy órával korábbra is, ha az úgy jobb Nektek. Azon már nem múlik :-) Légyszi írd meg, mert akkor módosítjuk a kiírást! Kiflicék is picikével jönnek. Azt írta, nagyon eleven a baba. Vagy a következő hétre is szervezünk találkát, ha az jobb nektek, mert akkorra pedig mjudittáék is kiérnek és velük is összejövünk!
GYERTEK ...........GYERTEK ............ minél többen!!!!!!!

Pamag! Köszi a háttérmunkát!!! :Köszi:

Nagyon aranyosak vagytok! A mienk is eleven és szerintem kicsit meg is lesz zavarodva az alvással, mert új környék, új emberek...stb. De ez nem baj, majd átáll. Ha másnak is megfelel a korábbi időpont, akkor jó lenne egy órával hamarabb, mert örülnénk, ha ott tudnánk lenni a találkozónk!!

Re: Általános 2014 aug. 06 10:19 #14735

Üdv Mindenkinek!

Most nézem micsoda találkozó lesz Thassoson. Sajnálom, de nem tudunk ott lenni, mi 16-tól leszünk kint 30-ig. Jó találkozót Nektek! Hagyjatok gyrost Nekünk is!

Jó nyaralást Mindenkinek

Anna

Re: Általános 2014 aug. 06 07:38 #14734

Mi is aug. 9-23-ig leszünk kint :D Nem tudom, hogy a találkán ott tudunk-e lenni...4 gyermekkel megyünk, közülük a legkisebb 14 hónapos, szerintem kidől este 8-ra :D

Tehetjük egy órával korábbra is, ha az úgy jobb Nektek. Azon már nem múlik :-) Légyszi írd meg, mert akkor módosítjuk a kiírást! Kiflicék is picikével jönnek. Azt írta, nagyon eleven a baba. Vagy a következő hétre is szervezünk találkát, ha az jobb nektek, mert akkorra pedig mjudittáék is kiérnek és velük is összejövünk!
GYERTEK ...........GYERTEK ............ minél többen!!!!!!!

Pamag! Köszi a háttérmunkát!!! :Köszi:

Re: Általános 2014 aug. 06 07:35 #14733

2014. aug. 10-én vasárnap 20 órakor a Mamma's grillnél taláka! A hely pontos térképes megjelölésére és ide a fórumra való berakására megkérem balázsh-t, ha ráér !!! ;-) Ha nem ér rá , megpróbálom én. Így azok is könnyen megtalálják a helyet, akik először járnak arra :-)
Légy szíves gyertek el, akik akkor kint lesztek a szigeten: apa5, Magdi64, latildi, kiflic, balázsh barátai:Janiék!!!!!!!!!!!!! És a többiek is, akik nem írnak ide a fórumra, de olvasnak bennünket és a hétvégén szigetlakókká válnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi szombat délután indulunk, vasárnap fogunk érkezni Thassosra. Ha nem lesz fáradt a család a hosszú úttól, mindenképp ott leszünk!! Jelszó?!? Vagy csak menjünk a magyar hang után...? :D

Re: Általános 2014 aug. 06 06:07 #14732

2014. aug. 10-én vasárnap 20 órakor a Mamma's grillnél taláka! A hely pontos térképes megjelölésére és ide a fórumra való berakására megkérem balázsh-t, ha ráér !!! ;-) Ha nem ér rá , megpróbálom én. Így azok is könnyen megtalálják a helyet, akik először járnak arra :-)

Köszönjük a meghívást, mi is ott leszünk. :D Már alig várjuk.
Már szedem elő a bőröndöket. :D

Re: Általános 2014 aug. 06 01:16 #14731

............... A hely pontos térképes megjelölésére és ide a fórumra való berakására megkérem balázsh-t, ha ráér !!! ;-) ................................

Van egy térkép a honlapon - Információk / Jól jön, ha már megérkeztünk / Térképes segítség
www.thasos.hu/index.php/informaciok-a-szigetrol/jol-jon-ha-mar-megerkeztunk/55-google-maps - www.thasos.hu/index.php/informac ... oogle-maps

de egy kicsit el vannak rajta csúszva a jelölések valamiért... :( :( (majd egyszer megpróbálom megigazítani)

Viszont volt saját térképem, most picit kiegészítettem:
maps.google.com/maps/ms?msid=209553487693462088128.00048be414a392d9cda00&msa=0&ll=40.709021,24.759431&spn=0.001688,0.002411-https://maps.google.com/maps/ms?msid=20 ... 8,0.002411

A Mama's Grill pontosan a kis kápolnával szemben található.
picasaweb.google.com/pamag0716/20124ThassosATortenelemOrszagutjan#5752920887586087650-https://picasaweb.google.com/pamag0716/ ... 7586087650
picasaweb.google.com/pamag0716/2010ThassosEsAmiUtkozbenTortent#5522350071365778162-https://picasaweb.google.com/pamag0716/ ... 1365778162
A kép baloldalán látható asztalok a Mama's-hoz tartoznak.

Re: Általános 2014 aug. 05 22:11 #14730

Re: Általános 2014 aug. 05 21:52 #14728

Re: Általános 2014 aug. 05 20:51 #14727

Mi idén is meg voltun elégedve a Captain Tavernával.
3* is ettünk ott. Eszter szülinapi vacsija is ott volt. A tulaj felesége olyan érdekesen énekelte a happy birthday-t, mikor a tortát hozta. :)
Szóval nekünk bejött. Olyan puha volt a polip, amilyen eddig még sehol. Pedig mindenhol megkostolom. :D

Gyrost a Mamma's-ba ettünk, illetve feljebb a sarkon a Klikk-be (itt idén a Gathos Taverna egyik volt pincére szolgál fel).
A Mamma's-sal szemközti gyros-os kivülről nekünk nem volt szimpi, ezért nem próbáltuk. Ezek szerint hiba volt....

Viszont sajnálattal tapasztaltuk, hogy a gyrost már mindenhol no kechup, no mustar kiegészítéssel kell kérni. Sőt a Paradisos Beach-en még felárat is számoltak a belevaló tzatzikiért. :(

Re: Általános 2014 aug. 05 16:47 #14726

A Kapitányba úgy vettük észre az előszezonba adnak nagy adagot, júniusba nagy volt az adag, szeptemberbe meg jóval kisebb, az Aginorosba tényleg nagyon jó volt a girosz, akkor mentünk oda amikor a Mamas nyitás előtt állt,nem tudtunk enni, és oda mentünk, ott is maradtunk.

Re: Általános 2014 aug. 05 15:58 #14725

Szóval, aki akar jönni , szóljon, még lehet ám csatlakozni!!!!!!!!!!!!!! :D
2 találkozót kell szervezni, egyet valamikor aug. 09-10-én, hogy kiflicék is ott tudjanak lenni, egyet meg az aug. 18-i hétre.

Noriga, a Captain tavernától mi sem voltunk elájulva 2 éve, de sokaknak meg nagyon bejön. Vagy az is lehet, hogy éppen mi is egy rossz estét fogtunk ki, mert azelőtt én is csak jókat hallottam róluk. Nekünk a Koralliban nagyon ízlett a kaja és a vendégszeretetre sem lehetett panasz.
Gíroszozni sokszor a Lénába jártunk.

Lehet egyezményesen abban kellene maradnunk, hogy a Mama's grillt mindenki ismeri és tudja hol van, ha nem akkor pedig könnyen megtalálja a főutcán. Legyenek ott a találkák. Megpróbálom kifliccel fölvenni a kapcsolatot a facen (brrr..., már megint a face), hogy nekik mikor lenne alkalmasabb.

Re: Általános 2014 aug. 05 14:28 #14724

Bocsánat még tanulok! :lol:

apa5!
Javítottam az elsőt illetve töröltem a felesleges hozzászólást.

Egyébként semmi baj. Senki nem úgy kezdte, hogy mindent tudott....
Ha próbálgatni szeretnél, van egy teszt fórum is. ;)

Re: Általános 2014 aug. 05 13:32 #14723

Na na na na na....
Héé! :lol: ... Figyeljetek má' ! :lol:

Nagyon jó találkát odakint!
De aztán hazaérkezés után tessék jelentkezni az itthoni találkozóra is ! :D :ölel: :D :wink2: :igen:

Pamag, mindenképpen jelentkezünk az itthonira is, csak most még a kinti miatt vagyunk lázban! :P

Re: Általános 2014 aug. 05 13:29 #14722

Majd megvárunk Benneteket :lol:

Szuper lesz, 16-án délután érkezünk, ha a határokon is úgy akarják! 8)

Re: Általános 2014 aug. 05 13:12 #14721

Bocsánat még tanulok! :lol:

Re: Általános 2014 aug. 05 13:04 #14720

Ó de kár, pont váltjuk egymást, mi leszünk utánatok az Anna hegyi lakban.

Majd megvárunk Benneteket :lol:

Re: Általános 2014 aug. 05 12:25 #14719

Örömmel látom milyen sokan készülődtök a szigetre és irigykedem. :oops:
Szeretném megosztani Veletek a idei legkedvesebb helyünket, ahol nagyon finom gyrost ettünk.
A nyitó ünnepi vacsorát a Captain-ben költöttük el, lévén a szomszédunkban volt és mert az előzőekben nagyon szerettük.
Hát... csalódtam. A kihagyhatatlan tintahal karikákat rendeltük néhányan. Iszonyú rágós volt és nagy karikákra volt vágva. A köretet (sültkrumpli) egy közös tányéron kaptuk ami kevés is volt. Iszonyú sokan vannak, sokkal több asztalt raktak ki. Nekem elveszítette eddigi báját, igazi nagyüzem lett. Ne legyek igazságtalan, lehet mindenki másnak tetszett. :wink:
Viszont, az ifjúságunk felfedezett egy nagyon édes ki helyet!
A centrumban a parttól felfelé vezető utcában, nagyjából a Mama's grillel átellenben. (Tehát, ha felfelé megyünk a bal oldalon.)
A neve Aginoras. Könnyű megismerni, minden hófehér és ízléses. Általában görögök ülnek be, ők pedig tudják jól mi a jó hely.
Olyan gyrosokat nem ettünk sehol. A búcsú vacsoránkat ott ettük! Hatalmas adagokat adnak, mi nők nem bírtunk az egésszel. Az ára 6,5 €, ha jól emlékszem. Mennyei a Crepa gyros, a Kebab és még sorolhatnám.

Re: Általános 2014 aug. 05 11:36 #14718

Na na na na na....
Héé! :lol: ... Figyeljetek má' ! :lol:

Nagyon jó találkát odakint!
De aztán hazaérkezés után tessék jelentkezni az itthoni találkozóra is ! :D :ölel: :D :wink2: :igen:

Re: Általános 2014 aug. 05 11:01 #14717

Úgy látom, mi leszünk a biztos pont. Az állandóság : aug. 09-től 23-ig. :lol: Mi mindenkivel tudunk találkozni!!!!!!!!!!!!
Vagyis majdnem, mert vikso és pamag így is kimarad:-( , de ők szeptemberi madárkák.

Re: Általános 2014 aug. 05 10:49 #14716

Üdv mindenkinek!
A mai napig csak a háttérből olvasgattam a fórumot,igaz már egy éve regisztráltam.
Láttam,hogy a jövő héten elég sok tag lesz kint a szigeten közületek.
A mi kis csapatunk pénteken indul első alkalommal a szigetre.
Három család apraja-nagyja az Anna-hegyi lakba,már mindenki izgatottan várja.

Ó de kár, pont váltjuk egymást, mi leszünk utánatok az Anna hegyi lakban.

Nem tudom ki jön még aug. közepétől, de mi is szívesen találkoznánk veletek. :)
Honeyékkal már szervezzük és már vágjuk a centit!!!! :örül:

Re: Általános 2014 aug. 05 10:13 #14715

Üdv mindenkinek!
A mai napig csak a háttérből olvasgattam a fórumot,igaz már egy éve regisztráltam.
Láttam,hogy a jövő héten elég sok tag lesz kint a szigeten közületek.
A mi kis csapatunk pénteken indul első alkalommal a szigetre.
Három család apraja-nagyja az Anna-hegyi lakba,már mindenki izgatottan várja.

Üdv a fórumon apa5!
Ugye, hogy nem olyan rossz dolog írni sem. ;)
Reméljük ezután többször olvashatunk Tőled is egy-egy jó tanácsot.
A beszámolódra pedig feltétlenül számítunk!

Jó pihenést és élményekkel teli napokat kívánok Nektek és a többi családnak is!

Re: Általános 2014 aug. 05 10:08 #14714

Azt a mindenit! Én nem férek be valahova??? :) Elalszok a parton is....

Honey! Itt megvannak a képen: www.thasos.hu/index.php/elmenybeszamolo/87-thassos-rajongok-barati-talalkozoja/402-i-thassos-fan-talalkozo - www.thasos.hu/index.php/elmenybe ... -talalkozo
A csoportkép jobb szélén a család.
Ha látjátok a Nontas-ból este sétálni (egy másik családdal) Őket, nyugodtan kiabáljatok rájuk, hogy tintahal és polip maradjon ám!!. :D
Mindkét család szülők és egy kis lány. A lányokat megismeritek a vállaikról, mindketten versenyszerűen úsznak.

Jó pihenést mindenkinek!!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc