Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Fotók - fotózás 2010 okt. 14 18:35 #6509

Máshol viszont egyáltalán nem lehet megállni. Legalábbis autóval. Ezekben a kanyarokban életveszélyes is lenne. Max biciklivel vagy gyalog... :wink:

Én is szóltam a páromnak mikor kijöttünk a kolostorból hogy dobjon ki a kocsiből a kanyarnál fotózni. Addig ők tovább hajtottak, majd visszajöttek értem. Egy percem volt csak, ott álltam a szalagkorlát mellett kattingatva. Amikor felvettek, pont jött egy autó dudált mint az őrült, pedig csak beugrottam a kocsiba. Veszélyes manőver volt, ráadásul a kolostorról készített képek közül szinte egy sem sikerült. :cry:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Fotók - fotózás 2010 okt. 14 09:52 #6507

Mintha megint ott sétáltam és bámészkodtam volna... :D Ugyanazok a képek, látványok... :futyul:

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy azért azonosak szinte mindenkinek bizonyos képei - biztos másnak is feltűnt már : a sziget körül futó út mentén vannak kiépített kilátóhelyek, ott meg lehet állni, de onnan mindenki ugyanabban a szögben tud fotózni. Máshol viszont egyáltalán nem lehet megállni. Legalábbis autóval. Ezekben a kanyarokban életveszélyes is lenne. Max biciklivel vagy gyalog... :wink: De hát azt legfeljebb a szállása körüli részen tudja megtenni az ember.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Fotók - fotózás 2010 okt. 14 07:14 #6506

Ennyi képet nem lehet egyszerre végignézni.... :)

De a linkek közé már betettem: www.thasos.hu/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=52%3Atagjaink-fotoalbumai-a-vilaghalon&Itemid=67 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=67

Azért jó, hogy rengeteg kép van, mert a hideg téli napokon is majd átmelegítenek minket :D

Re: Fotók - fotózás 2010 okt. 13 19:16 #6504

Ennyi képet nem lehet egyszerre végignézni.... :)

De a linkek közé már betettem: www.thasos.hu/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=52%3Atagjaink-fotoalbumai-a-vilaghalon&Itemid=67 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=67

Re: Fotók - fotózás 2010 okt. 13 17:29 #6501

............. Feliratozást is csináltam, azok számára akik MÉG nem jártak Thassoson.
............ thassos.melus16.fotoalbum.hu/

Hú, majd megnézem, most csak rápislogtam! Majd betesszük a linkek közé.
Hát címet adni szerintem nemcsak azért jó, hogy aki még nem járt ott, az tudja - hanem ahol jártam, ott se mindig tudom, mit látok más felvételén, azonkívül magamnak is fogódzó, hogy később is tudjam, mi van a képen.
:fotó:

Olyanok ezek a fotók, mintha én csináltam volna és mégis mások. Van közte sok olyan , amit én is pont olyan beállításból fotóztam, mert rengeteg olyan látvány van, amit egyszerűen le kell fényképezni. Jó nézni újra és újra. Köszönjük

Re: Fotók - fotózás 2010 okt. 13 15:37 #6500

............. Feliratozást is csináltam, azok számára akik MÉG nem jártak Thassoson.
............ thassos.melus16.fotoalbum.hu/

Hú, majd megnézem, most csak rápislogtam! Majd betesszük a linkek közé.
Hát címet adni szerintem nemcsak azért jó, hogy aki még nem járt ott, az tudja - hanem ahol jártam, ott se mindig tudom, mit látok más felvételén, azonkívül magamnak is fogódzó, hogy később is tudjam, mi van a képen.
:fotó:

Re: Fotók - fotózás 2010 okt. 13 12:21 #6497

Nagyjából készen vagyok a nyaralásról készült képeim rendezgetésével, készítettem neki egy albumot. Feliratozást is csináltam, azok számára akik MÉG nem jártak Thassoson.
(Ha valahol marhaságot írtam szóljatok)
Akit érdekel megnézheti, merre jártunk, berakhatjátok a linkek közé.
thassos.melus16.fotoalbum.hu/

Re: Fotók - fotózás 2010 jan. 27 19:26 #4794

[Rendben, meggyőztél. Nem kötözködésből írtam, elhiheted. Nem vagyok kicsinyes, így nem hozom fel többet. :)

Én sem azért írtam. :)

Re: Fotók - fotózás 2010 jan. 27 18:33 #4790

Ehhez a témához eddig nem sok közöm volt, hátmég, hogy én indítottam volna!!
Ezzel ellentétben a zenéhez annál inkább, ott viszont nem engem írtatok be téma indítónak. Nem mintha sok vizet zavarna, de nem kellene kiigazítani? :roll: :roll:

Nézd meg az első hozzászólást!
Mindig az indítja, aki elkezd egy témát. Ha emlékeim nem csalnak a fotóalbumba való képek miatt indult az egész.
A Zenét pedig azért nem Te indítottad a kiírás szerint, mert már a legrégebbi fórumon is volt ilyen, és onnét én hoztam át a hozzászólásokat. Egyébként meg Te indítottad még amarandos néven.

Rendben, meggyőztél. Nem kötözködésből írtam, elhiheted. Nem vagyok kicsinyes, így nem hozom fel többet. :)

Re: Fotók - fotózás 2010 jan. 27 10:26 #4786

Ezzel ellentétben a zenéhez annál inkább, ott viszont nem engem írtatok be téma indítónak. Nem mintha sok vizet zavarna, de nem kellene kiigazítani? :roll: :roll:

Nézd meg az első hozzászólást!
Mindig az indítja, aki elkezd egy témát. Ha emlékeim nem csalnak a fotóalbumba való képek miatt indult az egész.
A Zenét pedig azért nem Te indítottad a kiírás szerint, mert már a legrégebbi fórumon is volt ilyen, és onnét én hoztam át a hozzászólásokat. Egyébként meg Te indítottad még amarandos néven.

Re: Fotók - fotózás 2010 jan. 26 20:57 #4782

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 17 05:21 #3772

Babuék toloi képei az alábbi linken:
picasaweb.google.com/szekalmix/BabuekToloban2009# - picasaweb.google.com/szekalmix/B ... loban2009#

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 12 21:45 #3754

Köszi :dohányzós:

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 12 20:27 #3753

Fent van egy másikkal együtt, de a hozzászólás kezelővel van valami bibi. :(

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 12 19:47 #3752

balazsh:

Küldtem a levelet 8)

Már jön is le, és hamarosan megy fel. :)

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 12 19:14 #3751

balazsh:

Küldtem a levelet 8)

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 11 11:34 #3741

Sziasztok!

Nem találtam erre topikot ezért ide szeretném linkelni a képsorozatból összeállított videót amit a szigeten készítettünk idén nyáron! Kis kedvcsinálónak aki mostanában fontolgatja hogy ellátogat erre a csodaszép helyre! 8)

A fotók elkészültéért köszönet természetesen Áginak

Íme:

Köszönjük!
Ha elküldöd az eredetit nekem, akkor felteszem a letöltések közé is.

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 11 11:26 #3739

................. amit a szigeten készítettünk idén nyáron! ................

Isten fizesse meg ! :!: :!: :!:
Nagyszerű! Nagyon tetszik! :lol:
Aki ismeri a szigetet, annak szinte érzéki gyönyört okoz minden szép felvétel róla!
:Thassos-fan:

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 11 10:45 #3738

Sziasztok!

Nem találtam erre topikot ezért ide szeretném linkelni a képsorozatból összeállított videót amit a szigeten készítettünk idén nyáron! Kis kedvcsinálónak aki mostanában fontolgatja hogy ellátogat erre a csodaszép helyre! 8)

A fotók elkészültéért köszönet természetesen Áginak

Íme:

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 05 05:00 #3653

..Hát, bármilyen gépek is voltak, jó kezekbe kerültek...

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 04 22:25 #3652

A válasz :
...A fotók nagy része egy kompakt géppel készült (Canon SX110 IS). .......+ egy Minolta A2-vel lőttem. Ezen kívül a szárazföldi képek egy Canon 350D-vel készültek, Sigma 17-70-es obival ...
....utólag megvágtam egy jópárat ACDSee-vel, ill. a legtöbbet az átméretezés után kicsit élesítettem. ...

Nekem nagyon tetszenek!
:vigyorog:

háhá én mondtam, hogy tükörös :) de nem sokat kell rajtuk szerkeszteni - javítani :D
Köszi pamag az infót :)
tényleg nagyon jók a képek

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 04 22:18 #3651

A válasz :
...A fotók nagy része egy kompakt géppel készült (Canon SX110 IS). .......+ egy Minolta A2-vel lőttem. Ezen kívül a szárazföldi képek egy Canon 350D-vel készültek, Sigma 17-70-es obival ...
....utólag megvágtam egy jópárat ACDSee-vel, ill. a legtöbbet az átméretezés után kicsit élesítettem. ...

Nekem nagyon tetszenek!

Ugye hogy szerkesztve vannak. :)
De ettől függetlenül nekem is tetszenek!
:D

Esetleg arra is kérhetnél engedélyt, hogy egyet kettőt betegyünk a helyi fotóalbumba. (Halászok, Theologo, .....)

Re: Fotók - fotózás 2009 aug. 04 22:10 #3650

A válasz :

Nekem nagyon tetszenek!

Re: Általános 2009 aug. 04 08:56 #3644

Rendben, megkérdezem! :)
Tegyük a linkek közé? Jó! :)

Re: Általános 2009 aug. 04 08:53 #3643

A képek csakugyan nagyon szuperek. Szerintem nem kellett hozzá csúcs gép. Csak jó meglátás, és a trükk a polárszűrő lehet. Attól lesznek ilyen mélyek a színek, és az szűri ki a párát is a távoli képeknél. Kár hogy az exif-adatok nincsenek rajta, ott a drasztikus fényerőcsökkenés lebuktatná a szűrőt. Szoftveresen szerintem hozzá se kellet nyúlni...
Na, hátha kiderül a titok...
Ezért az egyért haragszom az én gépemre... Nincs rajta színszűrőmenet.. pedig én is ki akartam próbálni

A mi gépünkön is van polár és uv szűrő meg minden egyéb nyalánkság :), (de az nem hoz ki magából ilyet) de ez tuti hogy tükrös gép :)
Pamag - megkérdezed lszi, hogy milyen géppel lett készítve? :) kíváncsi vok rá most már :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.227 másodperc