Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2016 aug. 06 19:20 #17522

Kalimera!
Biztosítóval kapcsolatban kérdezném; melyiket?

Efharisto. :Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2016 aug. 01 19:14 #17521

Uagi52 autóval megyünk 4-én. Parga sincs olyan vészesen messze. Ágika ne költs postára, majd az őszi találkozón adsz magokat. Köszönöm szépen addig is. Szép hetet Nektek! Sok puszi!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2016 júl. 31 11:49 #17514

mjudittának!Mivel mentek, autóval, vagy busszal? Csak ti ketten, vagy családtagokkal? Mi akkor előbb megyünk, aug29 Párga, alig várom, csak a hosszú buszozástól tartok. A juli 8.-ai utunkon avártnál gyorsabban, várakozás nélkül (határok) a 8 órás komppal értünk Thassosra. Küld címet, küldök Császárfa magot. Sok-sok puszi, ölelgetés, az őszi találkozásig,:U.Ági.

Re: Általános 2016 júl. 31 08:38 #17513

Köszönöm a köszöntéseket! :)
U. Áginak mi majd szeptember közepén megyünk Thasosra nyaralni, addig ki kell tartanunk.
A táskát, amit horgoltál imádom azt hordom mindenhova.
A függönyök és a szőnyeg átcsúszik jövőre, de előtte egyeztetünk. Sok puszi Nektek!

Re: Általános 2016 júl. 30 13:01 #17512

Mártinak, Juditnak sok boldogságot, írjatok, ki merre volt nyaralni, mikor és hova megy, kérek szép hosszú beszámolókat, sok fotót, legalább képzeletben legyek ott.Üdv:B.-néU.Ági.

Re: Általános 2016 júl. 30 11:59 #17511

Szép hónap a július :D
És telis-tele van névnapokkal :D

Ma Judit napja van!
És Juditunk is van!

MJUDITTA!

Boldog névnapot !

Re: Általános 2016 júl. 29 21:37 #17510

Boldog Márti napot! :)

Re: Általános 2016 júl. 29 16:13 #17509

Csatlakozom: Márti boldog névnapot kivánok! :)

Re: Általános 2016 júl. 29 11:01 #17508

SUVIMARTA

Márti!

Nagyon boldog névnapot!

<!-- ia0 -->százszorszép1-1.JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2016 júl. 27 14:52 #17502

Aki szeretne Császár-fa magot, küldjön címet!!!Üdv:U.Ági.

Re: Általános 2016 júl. 26 13:16 #17501

BOLDOG NÉVNAPOT !

<!-- ia0 -->rózsa fehér futó.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2016 júl. 24 10:02 #17500

Gyerekek, a horvát témát áttettem a másik topikba.
(Még egyéb helyen is lenne áthelyeznivaló, mert az utóbbi időben nagyon csapongtunk a témák között...)

Re: Általános 2016 júl. 23 17:19 #17496

Honey!
És mindenki!

A héten kaptunk egy beszámolót, végre sikerült is feltennem. :)

thasos.hu/thassos/elmenybeszamolok/thassos-i-elmenybeszamolok/426-szamotraki-es-taszosz-ahogy-mi-lattuk-2016 - thasos.hu/thassos/elmenybeszamol ... attuk-2016

:örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2016 júl. 22 18:40 #17490

Honey!
És mindenki!

A héten kaptunk egy beszámolót, végre sikerült is feltennem. :)

thasos.hu/thassos/elmenybeszamolok/thassos-i-elmenybeszamolok/426-szamotraki-es-taszosz-ahogy-mi-lattuk-2016 - thasos.hu/thassos/elmenybeszamol ... attuk-2016

Re: Általános 2016 júl. 22 16:53 #17488

Magdika! Sok-sok boldog névnapot kívánok!!!!

Re: Általános 2016 júl. 22 16:47 #17487

Pamag!!!!
Boldogsägs szep napokat kivänok! :randi:

Re: Általános 2016 júl. 22 14:21 #17486

Magdika!
Boldog névnapot kívánunk!

Re: Általános 2016 júl. 22 12:39 #17485

pamag(dolna)!
Én is boldog névnapot kívánok.

Honey!
A szokásos beszámoló meglesz Skopelosról is, csak megvárom,hogy leülepedjen.
Egyébként minden szuper volt. Szép a sziget, jók a strandok. A kis mérete ellenére van mit megnézni, nem unatkoztunk. A főváros nagyon hangulatos. Az ételek finomak. A vendéglátóink tündériek voltak.
A másik apartmanba a második hétre Belgák költöztek. Mikor bemutattak egymásnak minket, mondtam, hogy a magyarok most nem szeretik a belgákat..... (EB vereség után volt) :D

(Skopelos-Stafilos, csak 4 km, így egy kis kikötőben való kiegészítéssel a futóedzések is megvoltak a sziget két szemközti partja közt. :))

Re: Általános 2016 júl. 22 12:29 #17484

Re: Általános 2016 júl. 22 12:10 #17483

Biztos én vagyok a türelmetlen, de mivel nekünk még kicsit több, mint 3 hét a nyaralásig szivesen olvasnék a Ti élményeitekŕől addig is.

Re: Általános 2016 júl. 22 10:04 #17481

Magdikáknak boldog névnapot, sok ajándékot!! Lovas Zsuzsának: küldj címet, hogy küldhessek császár-fa magot! Sok puszi:U.Ági.

Re: Általános 2016 júl. 22 08:40 #17480

Magdi! Boldog Névnapot Kivánok Szeretettel!
vikso

Re: Általános 2016 júl. 21 23:33 #17479

.... nagyon nagyon szuper nyaralás volt, később hosszabban is mesélek.

Az jó lesz, mert mindenki csak megy meg jön, beszámolók meg sehol. Ja, Messina kivétel ;)

Én elkeztem de nagyon nehezen megy mert közben készül a házunk és nagyon ramaty az idő és hátráltatja a munkát.

Re: Általános 2016 júl. 21 21:05 #17477

Magdika, boldog születésnapot kivánok, igy utólag is! :)

Honey, bizony én beszámoltam, bárcsak csupa szépet és jót irhattam volna. :? Képeket is csináltam, bár elég keveset, de talán lesz majd benne pár, amit felrakok. (merthogy főleg a gyereket fotóztuk, ahogy sziklát mászik, meg kavicsokat gyűjt :) )

Re: Általános 2016 júl. 21 20:35 #17476

.... nagyon nagyon szuper nyaralás volt, később hosszabban is mesélek.

Az jó lesz, mert mindenki csak megy meg jön, beszámolók meg sehol. Ja, Messina kivétel ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc