Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 aug. 19 09:19 #1279

huu ezek a képek... basszus... már pedzegettem a zuramnak, hogy mi lenne, ha ráhúznánk pár napot Thassos után... 8)

a képhez ezt a leírást találtam: Aghia Varvara waterfall, in the tributary Arkoudorema of Nestos River (~ 20 km NE of the city of Paranesti).

www.trekearth.com - itt is igen jó fotókat lehet találni. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 aug. 17 22:52 #1277

Pamag, ezek gyönyörűek! :o

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 aug. 17 22:12 #1276

Még ezt is találtam : Dráma megye hegyei

Hát ennyire a vadonba nem fogunk bemenni.

2008 aug. 17 19:59 #1275

Szia Amarandos!
Nem másolom be az előzményeket, mert összekutyulódik.
Ha a CD-ről akartad másolni, akkor persze hogy nem megy, ide csak a netről lehet képet betenni. (A sajátunkat is előbb fel kell tenni valahova.)
De köszönöm szépen, rengeteg anyagot gyűjtöttem a netről is, meg az Utazás Kiállításról is, de nekem nem adtak CD-t. Volt, láttam, kérdeztem, azt mondta a kislány, csak idegenvezetőknek...
De a neten is akad videó. Bár a legtöbbje minimális méretű, és még úgy is homályos. De étvágygerjesztőnek alkalmas.

Először ebbe a faluba akartam menni a folyó felső szakaszán (Potami), de lehetetlen tisztességesen megközelíteni. Na nem baj, majd a következő életemben.

2008 aug. 17 14:15 #1271

Honnan vannak ezek a képek, Pamag?
Nagyon irigyellek ám, mi meg megint várhatunk egy évet, míg megint görög földre lépünk - ha minden jól megy

A GoogleEarthön találom őket. Sajnos nem mindegyik rész látszik részletesen, és eléggé rapszodikus, hogy egyes felhasználók -csak ilyen képek vannak- miről készült fényképeket tesznek fel. Sok helyről egyáltalán nincs kép.
:fotó:

Nekem meg előkerült egy CD Drama megyéről , egyik évben hoztam az utazás kiállításról. ( a Nestos folyásának nagy része ezen a területen keresztül halad )
Térkép:

[img]file:///D:/photos/01_nomos_dramas_simera/map_general.jpg[/img]

.......írásvédett lenne?!

hmmm...írásvédett, bocsánat, pedig sok szép dolog van rajta...

2008 aug. 17 09:59 #1270

Nagyon irigyellek ám, mi meg megint várhatunk egy évet, míg megint görög földre lépünk - ha minden jól megy

A GoogleEarthön találom őket. Sajnos nem mindegyik rész látszik részletesen, és eléggé rapszodikus, hogy egyes felhasználók -csak ilyen képek vannak- miről készült fényképeket tesznek fel. Sok helyről egyáltalán nincs kép.
:fotó:

2008 aug. 17 09:18 #1269

A Nesztosz
Remélem, autóval ide lehet jönni bámészkodni

De szééééééép! :shock:

2008 aug. 16 22:58 #1268

A Nesztosz
Remélem, autóval ide lehet jönni bámészkodni

2008 aug. 16 22:51 #1267

Xanthi, piac - szombatonként

2008 aug. 16 22:33 #1266

Meg Szamothrakit....

2008 aug. 16 22:28 #1265

Én már arra vágyom, hogy innen és így lássam Thassost...
még két hét....

2008 aug. 07 20:48 #1165

olyan izék vagytok ezzel a topikkal, most azért hirtelen megfordult a fejemben, hogy Thassos helyett...

(nem világlátás a cél nem világlátás a cél nem világlátás a cél... :D)

Szia Mia!
De a világlátás a cél - csak nektek pont most nem az! Ti most pihenni fogtok. És majd ha a gyerkőc(ök) kicsit nagyobb lesz, akkor megnéztek egyebeket is. Addigra már okosabb leszel az én tapasztalataimmal is.
:túra:

2008 aug. 07 07:39 #1159

olyan izék vagytok ezzel a topikkal, most azért hirtelen megfordult a fejemben, hogy Thassos helyett...

(nem világlátás a cél nem világlátás a cél nem világlátás a cél... :D)

2008 aug. 06 22:02 #1154

Kezdenek megjelenni a programok a Xanthi fesztivál honlapján
www.deax.gr/programm.php?category=43 - www.deax.gr/programm.php?category=43
Csak a kiállításokról nincs még semmi, de a többi program megvan, bár lehet, hogy addig még bővül is.
:Keres:

2008 júl. 04 13:06 #841

Xanthitól északra a hegyekben ebben a faluban foglaltunk szállást.

2008 jún. 18 21:47 #662

Ezeket a képeket látva egyáltalán nem csodálkozom!!! :matróz:

2008 jún. 18 20:58 #661

Ez a kép is ott készült - jujjjjjj de szép!!!!!
Jujj, de viszket már a talpam.

:vigyor:

2008 jún. 18 20:53 #660

Jajjjjjj, de szeretnék már ott lenni !!!!!!!
Ez uaz, mint az előző kép, csak a földszintről. (Porto Lagos)

:WC:

2008 jún. 16 23:07 #651

Most már megjelent a Xanthi őszi fesztivál időpontja : aug.30. - szept.7.
www.deax.gr/index.php?lang=en - www.deax.gr/index.php?lang=en

De a részletes programok még nincsenek meg, lehet, hogy arra is sokat kell várni. Biztosan most szervezik.
:pompomlány:

2008 máj. 31 14:01 #528

És ezt látta már valaki élőben? Porto Lagos, keskeny földnyelv van a tenger és a Vistonida-tó között.... és ott ez a templom és kolostor is talán

:túra:

2008 máj. 21 08:55 #451

[Sarti környékén a hegyek irányából néha hallatták a hangjukat, és mindig fél kilenc tájékán.
.

Jééé !!!
:hahoo:

2008 máj. 20 22:31 #447

...és ha arra felé túráztok, könnyen talűálkozhattok vele is, már ha nem bújik el előletek...[]

A komával valószínűleg nem fogunk találkozni, mi annyit nem bírunk menni, hogy őkelmét elérjük. De egy kisebb vízesést beterveztem.
:melegedő:

Sarti környékén a hegyek irányából néha hallatták a hangjukat, és mindig fél kilenc tájékán.
Takiék, akik az apartman tulajdonosok voltak, mondták, hogy igen ott vannak ...:-)
de ne aggódjunk nem találkozunk velük.

2008 máj. 20 22:07 #446

Az Evrosz felső folyásáról nem láttam képet. Csak a deltájáról, ahol gazdag a madárvilág. Pont ezen a képen kevés madár látszik.

2008 máj. 20 21:57 #445

...és ha arra felé túráztok, könnyen talűálkozhattok vele is, már ha nem bújik el előletek...[]

A komával valószínűleg nem fogunk találkozni, mi annyit nem bírunk menni, hogy őkelmét elérjük. De egy kisebb vízesést beterveztem.
:melegedő:

2008 máj. 20 21:55 #444

És vannak vizierőművek és mesterségesen felduzzasztott tavak:

Oldalmegjelenítési idő: 0.176 másodperc