Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 máj. 20 21:52 #443

Följebb meg ilyen a Nesztosz :

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 máj. 20 20:21 #442

...szóval vele...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 máj. 20 20:12 #441

...és ha arra felé túráztok, könnyen talűálkozhattok vele is, már ha nem bújik el előletek...[img]file:///E:/photos/03_fysiko_perivallon/xlorida_panida/new-5.jpg[/img]

2008 máj. 20 19:48 #440

Látta már valaki a Nesztosz kanyarjait?

Jaj de gyönyörű!! köszönjük!
Vajon az Evrosz is ilyen kanayrgós, és hegyes völgyes?
És akkor egész trákia olyan???
Gyerekek, ez egy gyönyörű érintetlen vadon!

2008 máj. 19 20:18 #435

Húúú, ez nem semmi.
Szép.

2008 máj. 19 20:16 #434

2008 máj. 18 16:30 #409

GoogleEarth - Nesztosz-delta

A háttérben Thassos

2008 máj. 01 15:28 #373

Hát a jelek szerint azért nem szabadulsz meg tőlünk. :Thassos-fan:

De tényleg : senki nem járt arra? vagy nem is készül arrafelé? olyan jó lenne ismereteket tankolni!
Lécci lécci lécci...!!!
Minden hozzászólás nyer! :éljen:

2008 máj. 01 04:42 #367

Ah, Pamag, attól tarto megválunk tőled a kirándulásotok miatt. Ha azt amit terveztek végicsináljátok, akkor vagy egy jó információ adó leírás fogunk majd kapni, vagy a bucsúvirágra gyűjtünk majd.
Ha tudnátok mi mindent tervezett, hogy megnéz?
De semmi nem lehetetlen.
Kiváncsian várom az eredményt!
Hmm. Akkor ideje utána néznem a fesztiválodnak is...

Aki úgy tervezi a nyaralását, hogy belefér Thassoson kívül más is, kultúra is - nevezetesen nem csak a szombati piacra akar Xanthiba menni :

a fesztivál saját honlapja :
www.deax.gr/index.php?lang=en

Sajnos, még mindig csak a 2007-es adatok vannak fent a honlapon, hogy idén pontosan mikor lesz, azt nem tudni. Általánosságban említik csak mindenhol, hogy szeptember első tíz napja.

2008 márc. 31 16:11 #204

Aki úgy tervezi a nyaralását, hogy belefér Thassoson kívül más is, kultúra is - nevezetesen nem csak a szombati piacra akar Xanthiba menni :

a fesztivál saját honlapja :
www.deax.gr/index.php?lang=en

Sajnos, még mindig csak a 2007-es adatok vannak fent a honlapon, hogy idén pontosan mikor lesz, azt nem tudni. Általánosságban említik csak mindenhol, hogy szeptember első tíz napja.

2008 márc. 30 08:37 #199

Thrák táncok :-)

-
... re=related

-
... re=related

-
... re=related

-
... re=related

Az első videófelvételen látható táncot, és az utolsón, a karaguna-at Mydros táncházakban is játszák. ( mi meg ropjuk hehe..)
Mondjuk itt az elsőt elég érdekesen járják- legtöbb helyen azt a vváltozatot láttam, amit a tánciba is táncolunk, de ilyen videóm csak nekem van görög estekről...( amúgy a karaguna származási helye nemtom mennyire van közel thrákiához, de én szeretem )

2008 márc. 29 22:20 #197

Köszi!

Tipikus balkáni muzsika.

2008 márc. 28 22:19 #195

Thrák táncok :-)

-
... re=related

-
... re=related

-
... re=related

-
... re=related

Re: Thassostól keletre - Trákia és Szamothraki 2008 márc. 26 22:23 #180

Már megint kidobott a válaszadásnál, újra be kellett jelentkeznem. Írhatom újra.

Hát ez gyors válasz volt!

Nem, én szeretnék információt kicsikarni másoktól. Arra kevesebb turista jár, és magyar nyelvű információt nem lehet találni a hétköznapi körülményekről.

Csak nem arra terveztek idén?
Indexen próbáltad már? Biztosan kapsz egy-két embertől jó választ (tudod kikre gondolok). :lol: :roll:

De igen, arra mennénk.
Bámészkodtunk Skala Potamián, és tiszta időben balról az Ismaros hegy meg messzebb az Alexandroupoli melletti hegy látszott, a partvonal messzebbi, alacsonyabb része már nem - jobbról Szamothraki 1700 méteres csúcsa, aminek a tetejéről nézte Poszeidon a trójai csatákat... és ha megmássza az ember, tiszta időben ma is átlát Trója vidékére az alacsony, törökökhöz tartozó kis sziget fölött... húzott-húzott-húz-húz...
Na szóval oda készülünk. Szamothraki végül mégiscsak egynapos kirándulás lesz, mert annyi látnivalót gyűjtögettem a környékről a neten, hogy annyit meg se lehet nézni. De természetesen magyar nyelvű beszámolót nem találtam.
Leginkább abban bízom, hogy elszánt Thassos-járók már jártak Xanthiban kirándulni, és ők -ha csak egy vidékről is- valamit tudnak mondani.
Index? De, gondoltam rá... de lebeszéltem magamat róla. :roll:

Re: Thassostól keletre - Trákia és Szamothraki 2008 márc. 26 19:25 #173

Már megint kidobott a válaszadásnál, újra be kellett jelentkeznem. Írhatom újra.

Nem, én szeretnék információt kicsikarni másoktól. Arra kevesebb turista jár, és magyar nyelvű információt nem lehet találni a hétköznapi körülményekről.

Csak nem arra terveztek idén?
Indexen próbáltad már? Biztosan kapsz egy-két embertől jó választ (tudod kikre gondolok). :lol: :roll:

Re: Thassostól keletre - Trákia és Szamothraki 2008 márc. 26 18:52 #172

Infók Thassostól-Kavalától keletre a török határig nyúló részről

Ezt Tőled kapjuk majd? Mert én még nem voltam arra. :( :wink:

2008 márc. 26 18:45 #171

(Azt hittem, hogy az előző pár szó a címbe kerül.)

Idén a Thassostól keletre eső területeket vettük célba útitervként. Azaz Trákia tartományt, Szamothraki szigetével együtt. Xanthi, Komotini, Alexandroupoli környékét.

Szeretnék arra kérni minden kedves erre járó fórumozót, amennyiben van erre vonatkozó élménye, ossza meg velem, velünk!
Akár Törökország felé/felől jövet, akár nyaralásként fordult meg ott, akár csak Thassosról szervezett kirándulással járt Xanthiban : minden infónak nagyon örülök!

Re: Thassostól keletre - Trákia és Szamothraki 2008 márc. 26 18:38 #170

Ezt Tőled kapjuk majd? Mert én még nem voltam arra. :( :wink:

Thassostól keletre - Trákia és Szamothraki 2008 márc. 26 18:36 #169

Oldalmegjelenítési idő: 0.124 másodperc