Ha bennünket is érint, ill. az ideutazó vendégeket, akkor természetesen. De ha általában a népies il. riporterekáltal saját szájízük szerint tálalt rémhírek kitárgyalását, hogy mi történik innen 700 km távolságra abba tényleg nem szeretnék.
részt venni. Mint ősszel írtam, negativ élményemet az otthoni riport készítőkkel. Nem engedik azt mondani, amit valóban látunk és érzünk.
Minden kérdésükkel oda akarták csavarni a témát hogy a görögök 50% -a öngyilkos jelölt lett a válságtól.
Így szerettek volna egy általános képet adni egy teljes országról egy másik ország minden népének.
A hírekben sem az igaz hallatszik, és java esetben a kormány ill. kormányok által provokált infók jönnek napvilágra.
Azokat tovább fújni és egy negativ hangulatot kelteni?
A szokásos sztrájk programok a nyugdíjasok, a diákok, a szakszervezetek , az agrárok részéről e szezontól kezdődnek. PROGRAMSZERŰEN.
Kezdődik majd a mezőgazdászokkal és végződnek a május elsejei heves tüntetésekkel. Akik évről évre követik a görög híreket, azok ezt tudják, még a gazdasági válság előtti időszakból. Mivel akkor is voltak. A pesszimista hangulat egész Európára jellemző. Ahogy otthon a parlament előtt tüntetnek, és itt a Tv-ben hallgatom az általános egész országra átvitt riporterek Vész Jankója fars nyilatkozatait, logikusan végig gondolom és tudom, hogy mindannyian jól vagytok, és nem próbálok még negativ híreket kelteni.
TEHÁT:
Ha bennünket a szigetet is érintenek a politikai események, ill. az ideutazó vendégeket, akkor természetesen én jelzem legelőször. Ez a saját érdekem is. Hisz ha nem érnétek ide, akkor szólnom kell. Ha viszont csak az évek óta kötelező jellegű fővárost érintő zavargások vannak, arról különösebben témát nyitni nem szeretnék.
Ma van ciknó pempti.
Fersang csütörtök! Minden bár, és esti szórakozó hely megtelik kicsikkel és nagyokkal, ki egymással mókáznak, mulatnak majd. mindenki kötelezően jelmezbe öltözve! A faluba már egy hete érkezett egy teherautónyi 2012-es évi farsangi jelmez. 3 Euró/nap a jelmez kölcsönzés. Megtelt a faluközösség kaszája. Tegnap estére minden ruha kiadatott.
Én is korán keltem, hogy időben végezzek minden munkával. Elő kell keresnem a raktárunk sarkából a két hatalmas zsák régi jelmezt is, hogy legyen elég kiegészítőnk. A délutáni szieszta után indul majd a készülődés a beöltözésekhez.
Gondolatban elviszlek benneteket is magammal! Jó mulatunk majd!

: