Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2014 dec. 31 14:32 #15330

Buék mindenkinek! !

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10636121_861671823884974_3662606612387634691_n.jpg?oh=716795c55ea93c2b8a99c7eeb3c2ce09&oe=5540A7B4&__gda__=1430339550_0d19f8097d9fe56c48cbd20b14c2cf49

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 dec. 31 14:25 #15329

BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!
<!-- ia0 -->honey.jpg<!-- ia0 -->

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2014 dec. 31 12:55 #15328

Én a következő évre Mindenkinek ilyen panorámát kivánok - legalább egy hétig! :)

Úgy legyen!

:martinis: :pezsgő: :piálós: :koccintás: :drink :martinis: :pezsgő: :piálós: :koccintás: :drink :martinis: :pezsgő: :piálós: :koccintás: :drink

Én azt kívánom, hogy mindenkinek olyan legyen jövő éve, mint amilyet szeretne!!!

Re: Általános 2014 dec. 31 11:30 #15327

Melus, ez az egy-két nap ide vagy oda mit számit, köszönöm! :) És valóban, ez a szülinap sokkal jobb volt minden eddiginél. :)

Én a következő évre Mindenkinek ilyen panorámát kivánok - legalább egy hétig! :)
Boldog új évet Nektek!

Re: Általános 2014 dec. 31 11:27 #15326

Boldog, szerencsés, élményekben, kalandokban, utazásban gazdag új eszetndőt kívánok!
És persze szeretetben is legyen gazdag!

melléklet nem található

<!-- ia0 -->buék2.gif<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 dec. 31 10:19 #15325

Kívánunk Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!

Thassos jövünk!

Re: Általános 2014 dec. 31 09:27 #15324

Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindannyiunknak, és hogy teljesülhessenek kitűzött céljaink, vágyaink!
Nem is pezsgős üdvözletet hoztam, hanem olyasmit, amin rajta van a lényeg. Kívánom, hogy mindenki lubickolhasson - meg minden egyéb - a jövő évben..... is! :P BUÉK!
<!-- ia0 -->boldog új jav 2.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2014 dec. 31 09:21 #15323

Ó, szánom-bánom, de lemaradtam Messinia köszöntéséről. Ezúton kívánok neki boldogságos szülinapot, Azt gondolom, ez lehetett a legszebb, mind közül. :wink: Puszi nektek! :)

Re: Általános 2014 dec. 30 17:53 #15320

.................................. Hites Uramnak is egy hete volt a szülinapja, így össznépileg ünnepeltünk! Hajajjj...
.................................

Akartam reagálni mindjárt, de valahogy elmaradt...
Ugyebár ő nincs regisztrálva, tehát a rendszer itt nem jelzi
Boldog születésnapot neki is!

:Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos :Mythos

Re: Általános 2014 dec. 30 09:21 #15319

Jó ötlet Zsuzsa, köszi. :örül:

Re: Általános 2014 dec. 29 13:58 #15318

Egy másik webkamera:http://hotel-angelica.gr/thassos-hotel-angelica-live-streaming/

Re: Általános 2014 dec. 29 11:47 #15317

Nagyon köszönöm a felköszöntéseket! Igazán nagyon jó nap volt! Nálunk egy szemernyi hó sem esett, sőt , 7 ágra sütött a nap. A szél az erősen fújt az este, de azt a nagy vígadalmat nem zavarta, ami a nappalinkban folyt! Hites Uramnak is egy hete volt a szülinapja, így össznépileg ünnepeltünk! Hajajjj...
Volt minden: pezsgő... torta...ajándék... stb...stb....
Most szedjük össze magunkat! :-)

Re: Általános 2014 dec. 29 11:23 #15315

Köszi Mindenkinek, ez a nap igy úgy telt el, mint a többi... :)

Ágikám, de jó lenne, ha az a lovacska eljönne idáig jól megpakolva görög péksüteményekkel! :)

Re: Általános 2014 dec. 29 08:51 #15313

Honey és Messinia! Sok boldogságot kívánok születés napotok alkalmából.
A tortát nem akárhogy adom felétek.
A pékségünkből lóháton.
Ő is kapott egy friss kenyeret, anélkül nem indult volna meg.

Re: Általános 2014 dec. 28 19:52 #15311

Honey,Isten éltessen még egyszer :D /már odaát is kivántam :)/

Messi,Neked is nagyon Boldog Születésnapot! :)

Re: Általános 2014 dec. 28 18:02 #15310

Születésnap év végén, ez az igazi. :D /nem januárban/

Boldog Születésnapot mindkettőtőknek! :futyul:

Re: Általános 2014 dec. 28 14:18 #15308

Ó köszönöm! :)
Én ilyenkor mindent letudok egy héten belül, szóval utána egy évig nem ünneplek semmit... :)
Azért ez a 37-es szám már olyan furcsa. :)

Honey, Téged is Isten éltessen!

Re: Általános 2014 dec. 28 13:37 #15307

Két születésnaposunk is van. :)

Honey és Messinia én is Boldog születésnapot kívánok!

Mivel esett a hó, ezért havas virággal tudlak felköszönteni benneteket. :)

Re: Általános 2014 dec. 28 13:15 #15306

................................................

..........................................HONEY és MESSINIA !

...........................

................................

Re: Általános 2014 dec. 27 19:09 #15305

www.lonelyplanet.com/greece/kavala/transport/transportation-travel-services/kavala-bus-station - www.lonelyplanet.com/greece/kava ... us-station
Felröppent egy jó hír.
Kavala-Stutgart_Kavala nemzetközi járat érintve Budapestet is.
A pletyka szerint kettő hete működik.
Hiába kerestem, erről hivatalos infót, írva nem vagyon az...
Hívtam őket.
Nem még nem működik. terv van erre az útvonalra heti kettő alkalommal.
Év végére derül ki, indítják vagy sem 2015-ben.
Fogom mondani a hírt...

Re: Általános 2014 dec. 26 09:46 #15300

ISTVÁNoknak, JÁNOSoknak boldog névnapot !

Re: Általános 2014 dec. 24 19:40 #15296

Karácsonyi szokás a kalandázás. A gyermekek mennek házról házra karácsony előestéjének délelőttjén.
Kezükben egy fém háromszög, mit ütögetve fémes hangon cseng, mihez karácsonyi énekeket énekelnek.
Hozzátok most Kinirából az Agorasztó hármas ikrek jöttek kalandázni.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Re: Általános 2014 dec. 24 12:11 #15295

Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak és családjának!

:karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa: :karácsonyfa:

Éváknak, Ádámoknak pedig boldog névnapot!
Én szomorkodom mindig, hogy a névnapom és születésnapom milyen közel van egymáshoz. Nekik pedig pont karácsonykor....

Re: Általános 2014 dec. 24 11:28 #15294

Boldog névnapot az Éváknak és Ádámoknak!

Kismanónk képével kivánunk Áldott,Békés Karácsonyt Mindenkinek!

Re: Általános 2014 dec. 24 09:06 #15293

Éváknak és Ádámoknak boldog névnapot!
:legjobbakat: :szeret:

Mindenkinek áldott, békés Karácsonyt!

...

Oldalmegjelenítési idő: 0.210 másodperc