Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA:

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 aug. 12 19:36 #13227

Sziasztok

Valaki tudja esetleg, hogy Quad-ot odaadnak B-s jogsira? (vagy is igazából minden kategória meg van csak A nincs...)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 júl. 22 22:57 #12945

Köszönöm szépen! A Párom nagyon szeretné, ha előre lefoglalnánk egy mocit, ( és nem elégszik meg a robogóval). Még egy kölcsönző sem válaszolt az emailemre. Nem maradt más választásom, meggyőzöm a Párom, hogy sokkal jobb lesz, ha ott megnézi, hogy mit is kölcsönzünk ki.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 júl. 22 22:15 #12941

Sziasztok! Néhány hét múlva indulunk Thassosra. Szeretnénk egy nagyobb motort (endurot) bérelni. Visszaolvasva a fórumot, másnak is voltak ilyen tervei, de senki nem írt arról, hogy sikerült-e bérelni, valamint milyen állapotban volt a moci. 1 kölcsönzőt találtam a neten, ők nem írtak vissza. Sajnos Ági sem tud ebben segíteni.
Nektek van ebben valami tapasztalatotok?

A Centrum Beach nél a Rönkös nél rengeteg quad van ,kicsi, nagy, széles a választék.Ha ott leszel biztos tudsz választani.Cross motor is van.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 júl. 22 21:43 #12934

Sehol senki és semmi...? :(

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 júl. 18 16:34 #12873

Sziasztok! Néhány hét múlva indulunk Thassosra. Szeretnénk egy nagyobb motort (endurot) bérelni. Visszaolvasva a fórumot, másnak is voltak ilyen tervei, de senki nem írt arról, hogy sikerült-e bérelni, valamint milyen állapotban volt a moci. 1 kölcsönzőt találtam a neten, ők nem írtak vissza. Sajnos Ági sem tud ebben segíteni.
Nektek van ebben valami tapasztalatotok?

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 jún. 01 10:12 #12394

Köszönöm a segítséget, akkor majd ott fglalkozunk az autóval de van még egy kérdésem , az hogy kártya formátumú 24 éves B_C kat . jogsi elég -e a bérléshez? :kutyasétáltató:

Nem!
De úgy is van nálad személyi, vagy útlevél. Azzal már elég lesz. :) :twisted:
Legalábbis nekünk eddig mind a 3* elég volt.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 máj. 31 20:21 #12390

Köszönöm a segítséget, akkor majd ott fglalkozunk az autóval de van még egy kérdésem , az hogy kártya formátumú 24 éves B_C kat . jogsi elég -e a bérléshez? :kutyasétáltató:

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 máj. 28 21:18 #12368

Szerintem bőven ráérsz ott is!
Előszezon lesz, bőven lesz autó.
Ár ügyileg nézz körül, és akkor tudod hova kell menni.
Ha tudsz, próbálj alkudni is.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 máj. 28 14:50 #12367

Mi is akkor megyünk.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2013 máj. 28 11:40 #12366

Kedves Ági!
A Jún. 08.-án érkező turnussal érlezünk a szigetre, szeretnénk autót bérelni,ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy előre le kell,érdemes-e foglalni az autót, vagy ráérünk majd a szigeten foglalkozni vele.

Köszönettel:Krapulax :autóvezető:

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2012 jún. 28 17:18 #10232

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
További szép napot! :)

Üdv:Klára :D

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2012 jún. 28 17:12 #10231

Itt nézz körül: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=417:auto-motorberlesi-lehetsegek&catid=31:altalanos&Itemid=46 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=46
www.rentacarpotos.gr/ - www.rentacarpotos.gr/
www.thassosrentacar.com/ - www.thassosrentacar.com/

Az árak irányárak, szerintem ha nem viszik lehet náluk alkudni.....
Gyerek ülést biztosan tudnak adni, mert én láttam náluk, mikor Jimnyt béreltünk.
Sőt, ha végig nézed a Potos oldalát, és elkezdesz foglalni, akkor választhatsz is, hogy kell-e és hány kilós.
De ne foglalj online, alkudj! :)

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2012 jún. 28 15:05 #10228

Sziasztok!

Esetleg Valaki tud idei árakat autó kölcsönzéssel kapcsolatban (2-3 napra kis kategóriás autó), valamint az is érdekelne, hogy adnak-e gyerekülést az autóhoz, ha kérem? A 3 éves gyerekünket is vinnénk, és nyugodtabb lennék, ha autós ülésben ülne.
Köszönöm szépen a segítséget!

Üdv:
Larik

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 okt. 16 17:22 #8611

Igen láttam, csak kicsit benéztem a dátumokat, és így azt hittem az a topik nyitó hsz-e és lefelé haladva vannak az újabbak. :oops:

Ha úgy jobban szereted, hogy alul van az utolsó hsz., akkor átállíthatod a Felhasználói vezérlőpult / Fórumbeállítások / Megjelenítési beállítások szerkesztése alatt!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 okt. 14 16:59 #8582

Sziasztok.
A fórumot olvasva láttam olyat ,hogy nem adnaki ki robogót B-s jogsira. Ez mennyire igaz manapság?

Pont az előtted lévő hozzászólásban ír Honey erről!
Ennél frissebb infó nincs, sőt szerintem lassan a kölcsönzők is téli álmot fognak aludni.
Azt, hogy jövőre mi lesz, meg senki nem tudja.

Igen láttam, csak kicsit benéztem a dátumokat, és így azt hittem az a topik nyitó hsz-e és lefelé haladva vannak az újabbak. :oops:

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 okt. 14 13:37 #8580

Sziasztok.
A fórumot olvasva láttam olyat ,hogy nem adnaki ki robogót B-s jogsira. Ez mennyire igaz manapság?

Pont az előtted lévő hozzászólásban ír Honey erről!
Ennél frissebb infó nincs, sőt szerintem lassan a kölcsönzők is téli álmot fognak aludni.
Azt, hogy jövőre mi lesz, meg senki nem tudja.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 okt. 14 11:03 #8579

Sziasztok.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 aug. 28 20:27 #8379

B-s jogsira soha nem adtak itt robogót!
Tudjátok én Sakisnak úgy magyarázom meg, hogy ameddig a pecsét van addig érvényes a jogsi. Hiszi is, nem is, de ő ad. A Herc biztos nem ad. Az 5 Euró nem a foul biztosítás volt???? Bár azt 3 Eurónak tudom. Melyik társaság kérte az 5 Eurót?

A motorkölcsönző: a Moto Rent Panos volt. Tudod, a parti úttal párhuzamos utcában van. A +5 eurot akkor kérte, amikor megnézte a jogsikat. Mondta, hogy csak így adhatja oda a motorokat B-s jogosítványra. 2 éve ugyaninnen kölcsönöztük (most az egyik robogó ugyan az volt, ami 2009-ben is nálam volt) akkor 12 eu/nap volt az ára és nem kért + pénzt. A jogsink nem változott. Végül is most is 12 eu volt a robogó, csak a végösszeghez jött még az a ráadás 5. (Sakisnál nem voltak túl jó állapotú robogók :-( )

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 aug. 27 06:55 #8375

Sziasztok!
Valaki tud nekem segiteni abban, hogy szeretnénk néhány napra autót bérelni a szigeten, és a magyar ujfajta kártya jogositványt elfogadják-e, vagy pedig ki kell váltani a nemzetközit: Ebben az esetben ez hogy intéződik?

Nem kell nemzetközi jogosítvány. Legalábbis tőlem az eddig 3 alkalommal egyszer sem kértek. Ja, és kártyajogsim van.

Azóta nem kell nemzetközi, mióta Unios tagok vagyunk. Akkor is csak a tartós külföldön tartózkodokra vonatkozott az a rendelet.
Most azoknak honosítani kell a jogsiját. De a nyaralóknál fogadják a normál kártyásat.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 aug. 27 06:52 #8374

Most olvastam, hogy állítólag változtak a jogszabályok és B-s jogsira nem adnak robogót.
Nekünk adtak, de plusz 5 eurot kellett fizetnünk. Eddig még senkitől sem hallottam ezt, mi is csak csodálkoztunk, amikor mondta a kölcsönzős, hogy plusz 5 euro!

B-s jogsira soha nem adtak itt robogót!
Tudjátok én Sakisnak úgy magyarázom meg, hogy ameddig a pecsét van addig érvényes a jogsi. Hiszi is, nem is, de ő ad. A Herc biztos nem ad. Az 5 Euró nem a foul biztosítás volt???? Bár azt 3 Eurónak tudom. Melyik társaság kérte az 5 Eurót?

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 aug. 22 12:48 #8359

Most olvastam, hogy állítólag változtak a jogszabályok és B-s jogsira nem adnak robogót.
Nekünk adtak, de plusz 5 eurot kellett fizetnünk. Eddig még senkitől sem hallottam ezt, mi is csak csodálkoztunk, amikor mondta a kölcsönzős, hogy plusz 5 euro!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 aug. 22 11:16 #8358

Köszönöm a segitséget. Megtaláltam a neten is, van valami nemzetközi egyezmény az országok között a jogositvány elfogadásával kapcsolatban és ebben Görögo. is benne van. :D

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 aug. 21 17:43 #8350

Sziasztok!
Valaki tud nekem segiteni abban, hogy szeretnénk néhány napra autót bérelni a szigeten, és a magyar ujfajta kártya jogositványt elfogadják-e, vagy pedig ki kell váltani a nemzetközit: Ebben az esetben ez hogy intéződik?

Nem kell nemzetközi jogosítvány. Legalábbis tőlem az eddig 3 alkalommal egyszer sem kértek. Ja, és kártyajogsim van.

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 aug. 21 17:20 #8348

Sziasztok!

Re: Motor illetve autó kölcsönzés a szigeten 2011 júl. 22 08:58 #8196

A Potos-nál igen, én is azzal fizettem.

No ez igazán jó hír.... :Thassos-fan: Köszönöm!! :D

• Oldal:
  • 1
  • 2
  • 3
Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc