Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA:

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2013 júl. 17 15:26 #12856

Szép napot! Szeretnék érdeklődni a Pontios apartmanban van WIFI? Lehet Internetezni? Előre is köszönöm a választ! Üdv. Csaba :Thassos-fan: :Thassos-fan:

Szia mi 2013.06.08 tól voltunk a Pontiosban van VIFI kódot OTT tudsz kérni hozzá ,nekünk a 2. emeleten az ablak mellett működött rendesen.
:számítógépes:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2013 jún. 16 12:40 #12482

www.thasos.hu/index.php/utazasi-irodas-vendegeknek/407-pontios-apartman-hotel-leiras - www.thasos.hu/index.php/utazasi- ... tel-leiras

Itt Ági azt írja, hogy nincs. Persze lehet, hogy azóta van....
Majd jön és megmondja.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2013 jún. 16 08:00 #12479

Szép napot! Szeretnék érdeklődni a Pontios apartmanban van WIFI? Lehet Internetezni? Előre is köszönöm a választ! Üdv. Csaba :Thassos-fan: :Thassos-fan:

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2011 júl. 11 06:04 #8082

Szia, Ági!

Változott valami az internet elérhetőséget tekintve az elmúlt évekhez képest?

Mi a Aiolos ban fogunk megszállni.

A szomszéd Barbarába fogsz Wifizni! Hozd a laptopod.

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2011 júl. 10 13:54 #8079

Szia, Ági!

Változott valami az internet elérhetőséget tekintve az elmúlt évekhez képest?

Mi a Aiolos ban fogunk megszállni.

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 máj. 08 06:46 #5339

Új hírekkel szeretnék szolgálni azon vendégeim felé, akik itt tartozkodásuk ideje alatt szeretnének internetezni.

Végigjártam szállásaimat, a szállásokon való vezeték nélkül használatos internet bevezetésének kérésével.
Több helyen technikai akadályba ütközött kérésem, de volt ahol sikerrel jártam.
Ahol az idén a vendégeim tudnak internetezni a szállásukon.

TRATA TAVERNA

IFIGÉNIA HEGYI
DIMITRIS APARTMAN
HOTEL OSTRIA
JOTA APARTMAN
ANASSA STÚDIÓ

AZON VENDÉGEIM, AKIK NEM ITT LAKNAK, DE SZERETNÉK EZT A SZOLGÁLTATÁST INGYEN IGÉNYBE VENNI:
AMIKOR ERRE A SZOLGÁLTATÁSRA IGÉNYÜK LENNE, TELEFONON ÉRTESÍTENEK, ÉN JELZEM A SZÁLLÁS FELÉ AZ ÉRKEZÉSÜKET. EZUTÁN ELSÉTÁLHAT A VENDÉG A SZÁLLÁS KERTJÉBE, AHOL KÉNYELMESEN ASZTALHOZ ÜLVE, KEDVÉRE HASZNÁLHATJA LAPTOPPJÁT.

NINCS BEJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉG A TRATA TAVERNA FELÉ.
Ugyan ez vonatkozik az Anassa Stúdióra is. Az Anassa stúdiót külön kiemelném az internet használok részére. A szállás elegáns kertjében egy kis bár is van üdítők, koktélok fogyasztására, ill. egy kis gyermekek számára szolgáló játszó park. Tehát az egész család teljes kényelmét tudja szolgálni az az idő, míg valamelyik tagja a billentyűket nyomogatja.
Új szállásunkon, a Kastellia Apartmannál is van lehetőség az internettezésre.

KIVÉTELT KÉPEZ A JOTA APARTMAN A KÖZÖS HASZNÁLAT ALÓL, ITT A HÁLÓZATRA CSATLAKOZÁS KÁBELESEN TÖRTÉNIK.

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 febr. 02 14:54 #4823

prisoft!

Csak neked. :D

Ez a beszéd! Hálám örökké kergetni fog! :)

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 febr. 02 12:59 #4819

prisoft!

Csak neked. :D
:Mythos

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 febr. 02 09:43 #4816

Egy Mytos sörrel melletted, hogy irigykedjenek. :)

Jóóóóóóóhogy!
Mythos az egyik kezemben, laptop webkamerával a másikban, derékig a hullámzó kék vízben és fejem búbjáig a forró napsütésben. Napszemüvegben és fülig vigyorral :Nevet:
(Csinálhatnál valami Mythos-os emotikont! Hogy lehet képet beszúrni a hozzászólás végére? Az Img gomb nekem csak http kezdetűt hajlandó elfogadni)

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 febr. 01 15:26 #4808

Namindegy, ha ott lenne a net ingyen és bérmentve, a haveroknak csak-csak küldözgetném a videoüdvözleteket :)

Egy Mythos sörrel melletted, hogy irigykedjenek. :)

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 febr. 01 09:11 #4802

Ez így oké. Még szerencse, hogy akikkel mi beszélünk nyaralás alatt, azoknak nincs skype-juk. :D

Az is igaz :)
A mi szüleinknek sincs. Namindegy, ha ott lenne a net ingyen és bérmentve, a haveroknak csak-csak küldözgetném a videoüdvözleteket :)

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 jan. 30 20:38 #4800

Egyetlen célra használnám, hogy az itthoniakkal váltanánk pár beszélgetést (skype, stb). Üdvözletküldésre, mobiltelefonálás helyett, hogy minden rendben van ott velünk is és itthon is. Szép hátteret adna a tenger a videobeszélgetésnek :)

Ez így oké. Még szerencse, hogy akikkel mi beszélünk nyaralás alatt, azoknak nincs skype-juk. :D

Re: Internet lehetőségek az öbölben 2010 jan. 30 15:19 #4798

A netezés tényleg teljesen felesleges a nyaralás alatt.
Egyetlen célra használnám, hogy az itthoniakkal váltanánk pár beszélgetést (skype, stb). Üdvözletküldésre, mobiltelefonálás helyett, hogy minden rendben van ott velünk is és itthon is. Szép hátteret adna a tenger a videobeszélgetésnek :)

Internet lehetőségek az öbölben 2010 jan. 29 18:05 #4797

Amit én tudok, mint hivatalos hely:
A szállások közül 2010-ben: Hotel Ostria, Jota apartman , Golden Alexander Hotel, Joannis Hotel
A kikötői kávézó esti órákban, és a Trata Tavernával szomszédos Net Kafe szintén esti órákban.

Bazsi az én véleményem sokszorosan az mint a tied! Hogy visszasírom azokat az időket, mikor nem a tecnikai dolgok nélkül nyugodt napjaink lehettek.
Viszont el kell fogadnom, hogy sokan kérdezik de igazából pontos választ nem tudok adni erre a kérdésre.
A fiaimat megkérdezve csak egy nevetve választ kaptam: Anya, hol élsz? Mindannyian kódot törünk!
Erről ennyit.
Kérésem az, hogy ki ki mondja el erről a témáról a tapasztalatát.
Jotától egy távolit, de annak is nagyon gyenge volt a jele. EZ AZ ALEXANDRÁTÓL LEHETETT.

Bazsi vélemény.
Van az öbölben több wifi lehetőség is.
Akik tavaly előttünk voltak, azok használtak is a Jotától egy távolit, de annak is nagyon gyenge volt a jele.
Az, hogy általában kódolt, vagy nyílt, azt nem tudom. De gondolom ott is található nem egy nyitott is. :) (Persze ezek az illegális lehetőségek.)
A legálisakról nem tudok. Olyan nyílt HOTSPOT-ok, mint nálunk 1-2 bevásárlóközpontnál, gondolom nincsenek.
Megmondom őszintén, hogy én lusta voltam autóba szállni és a parton próbálkozni a laptoppal. Annyit nem ért nekem.
A kis PDA-mal séta közbe meg csak azt néztem, hogy van-e. Azt biztosan állíthatom, hogy rengeteg volt.

Véleményem szerint mindenki kibír 1-2 hetet internet és üzlet nélkül. Aki meg nem az ne menjen nyaralni. Én, aki naponta több órát ülök a gép előtt, nekem sem ártott meg a két hét net nélkül.

• Oldal:
  • 1
Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc