Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA:

Kereslek.... 2016 júl. 22 11:57 #17482

Eszter és anyukája, akikkel júli 14.-én autós kiránduláson voltunk, jelentkezzetek!! Eszter, a kirándulás emlékére készítettem Neked egy életfa bizsut-medált, ha eljuttatod a címed, elküldöm.Puszival:Blahóné Ungár Ágnes 62/630-392 (uagi)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Kereslek... 2015 aug. 02 17:11 #16254

TIBI és Tünde!! Írjatok emailt,vagy telefonáljatok, nagyon hiányoztok, meséljetek, mi van veletek?Sok-sok puszi, ölelés:Blahóné U. Ági.(Aug 10-15-ig megyek a barátnőmmel Erdélybe!)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Kereslek... 2015 aug. 02 16:55 #16253

Kereslek,ZOKNICSKA, aki szintén Szegedi vagy, voltatok-e már nyaralni, mikor mentek, merre, szeretnék szép fotókat nézegetni. Üdv:B-né Ungár Ági.

Re: Kereslek... 2015 jún. 05 13:35 #15939

Fekete Nándi
Nem tudom ezt átadni.
Hiányozni fogsz...

Re: Kereslek... 2015 jan. 28 19:57 #15467

Ági!
Nagyon szívesen! És nagy nagy ölelést küldök Nekted és Panosnak is!

Kedves Márti és Ági!

Nagyon szépen köszönöm. Megfogom keresni.

Üdv. Zoli

Írta nekünk, nekem Zoli. Hiába milyen szép és ötletes a magyar nyelv. És mi már csak ilyenek vagyunk. A legnagyobb thassosi kör internetet nem arra használja, hogy itt is olvasson. De megértem őt is. MEGKÖSZÖNTE ZOLI!
Ölelés Mártinak! :D

Re: Kereslek... 2015 jan. 25 08:54 #15453

Ági!
Nagyon szívesen! És nagy nagy ölelést küldök Nekted és Panosnak is!

Re: Kereslek... 2015 jan. 25 08:43 #15452

Szerintem akire ZOli gondol az Molnár Eszter, aki valóban kint él Lefkadán, de profi fotós- mondjuk szerintem inkább művész- és szívességből segített aki megkérte erre.
Facebookon Lefkada az ezerarcú sziget
És van egy blogja: naszriporter.hu

Márti, nagyon szépen köszönjük!
Puszi Ági

Re: Kereslek... 2015 jan. 24 20:13 #15451

Szerintem akire ZOli gondol az Molnár Eszter, aki valóban kint él Lefkadán, de profi fotós- mondjuk szerintem inkább művész- és szívességből segített aki megkérte erre.
Facebookon Lefkada az ezerarcú sziget
És van egy blogja: naszriporter.hu

Re: Kereslek... 2015 jan. 24 19:45 #15450

Kedves Zoli!
Nem nem tudom a hölgyet. Próbáld meg keresőbe feltenni. Meg én a fórumra felteszem kérdésnek, hátha valaki tudja.
De majd nézz rá.
Sok szeretettel üdvözöl: Ági

2015-01-18 18:23 időpontban Stangl Zoltán ezt írta:
> Kedves Ági!
>
> Zoli vagyok Kaposvárról, tavaly a te segítségeddel a Dimitris
> apartmanban nyaraltunk 11 gyönyörű napot. Nagyon jól éreztük
> magunkat Görögországban,ezért az idén is ott szeretnénk
> nyaralni. A thasos.hu-n olvastam egy élménybeszámolót
> Lefkadáról, nagyon megtettszett. Ott olvastam egy Eszter nevű
> hölgyről aki turizmussal foglalkozik a szigeten. Azt szeretném
> tőled megkérdezni,hogy ismered-e őt, és ha igen akkor egy e-mail
> címet vagy egy telefonszámot meg tudnál-e adni nekem. Válaszodat
> előre is köszönöm. Remélem még találkozunk Thassoson.
>
> Üdv: Stangl Zoltán

Re: Kereslek... 2013 aug. 21 08:24 #13312

Keresem azokat akikkel júni.22-töl-júli. 4-ig a Fédra szálláson voltunk együtt,valamint azt a 2 gyermekes családot akikkel a kompon ismerkedtünk meg. Üdv:B-né U. Ági.

Re: Kereslek... 2010 szept. 05 16:46 #6322

Helloka!

Kereslek Gábor és Timi!

Aug 27-től egy hétig voltunk az Etrionban!Ti voltatok a felettünk lévő szobában!

Írjatok ide: <!-- e --><a href="mailto:edoo@vipmail.hu-edoo@vipmail.hu

iwiw,facebook:Mohácsi Edó

Edó és Máté

Re: Kereslek... 2010 júl. 06 08:46 #5744

Ugyan a kérdés nem hozzám jött,de láttam a tapasztalatok a szállásokról címü részben.

Re: Kereslek... 2010 júl. 05 20:39 #5742

szia ági.Pecznyik Lajos vagyok a melida apartmanból.Amikor volt az a grill party mondtad,hogy fölrakod a képeket erre a honlapra.Én nem találom azokat a képeket.Lécives írj vissza hol találom a képeinket.Előre is köszönöm. AZ e-mail címem: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.luijdzsi@citromail.hu-

Re: Kereslek... 2010 máj. 17 07:12 #5387

Szekalmiról tud valaki ,valamit ?
Tavaly ilyentájt volt Thassoson és utána olyan sokat segített az információival
Tudom,hogy pár hónapja írt néhány sort,de azóta semmi ? :(

Kálmi olvas bennünket, - bár egyre kevesebben írtok.
Egyenlőre egészségi állapota még nem engedi, hogy írjon is.

Re: Kereslek... 2010 máj. 16 19:27 #5385

Szekalmiról tud valaki ,valamit ?
Tavaly ilyentájt volt Thassoson és utána olyan sokat segített az információival
Tudom,hogy pár hónapja írt néhány sort,de azóta semmi ? :(

Re: Kereslek... 2009 ápr. 04 11:37 #2204

Bocsi, szétoffoljuk a lapot. A debreceni Szécsényi-féle Vító májusban, megy, szükség esetén másnak is vállal. Antinak emil ment.
Bocsi az offért, de ha a kérdés is ide jött...
szekalmi

Re: Kereslek... 2009 ápr. 04 09:07 #2203

Hello! Augusztus elejen szeretnenk eljutni a barataimal Thassosra.8-10 forol lenne szo es szeretnenk buszal menni.Egyenlore meg keresem a megfelelo buszt amivel oda tudnank jutni, ebben szeretnek segitseget kerni ,hogy hol lehet megfelelo aron egy 9 szemelyes buszt berelni kb10 napra. Elore is Koszonom!
<!-- e --><a href="mailto:szulyoantal@gmail.com-szulyoantal@gmail.com

Kereslek... 2009 febr. 01 18:49 #1904

Polip halászaim, hol vagytok?!
Még az ősszel ígéretet adtam felétek, hogy segítelek benneteket Krétai elhatározásotokban.
Olíva szüret idején írtatok is, de akkor nagyon elfoglalt voltam, meg még nem is volt időszerű, hogy akkor akcióba kezdjünk.
Most viszont, ha még fenn áll szándékotok, van időm is, ill. most kell indítanunk a keresést.

Az idén másodszorra, a szezon végén, az Apollon által érkeztetek és a Máriában laktatok.

Azért itt kereslek benneteket, mert hiába böngészgetem a meglévő címeket, nem jövök rá melyik a tiétek.
Várom, hogy hívjatok, vagy írjatok.

• Oldal:
  • 1
Oldalmegjelenítési idő: 0.106 másodperc