Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA:

Re: Vélemények, Javaslatok! 2013 szept. 24 21:35 #13430

Egy kicsit nagyobb lett. Azt hiszem , hogy ezzel megelégszem :-) egyenlőre.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Vélemények, Javaslatok! 2013 szept. 24 10:07 #13424

Balázs, Igazából nem ide tartozik, de nem találtam jobb helyet, hiszen nem hiba, amiről írok: Megváltoztattam az avatar képemet, de sokkal kisebb lett, mint azelőtt. Viszont nagyobb képet nem engedett feltölteni. Csak egy kicsit kéne megnövelni....Hogy lehetne???

Honey!
Az avatar maximális mérete 80*80 pixel és 10 kB volt, most feljebb tettem 20 kb-ra.

Ha nem tudod ilyen méretre kicsinyíteni, akkor nyugodtan küld el nagyobba és én megoldom.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Vélemények, Javaslatok! 2013 szept. 24 08:21 #13423

Balázs, Igazából nem ide tartozik, de nem találtam jobb helyet, hiszen nem hiba, amiről írok: Megváltoztattam az avatar képemet, de sokkal kisebb lett, mint azelőtt. Viszont nagyobb képet nem engedett feltölteni. Csak egy kicsit kéne megnövelni....Hogy lehetne???

Re: Vélemények, Javaslatok! 2012 jan. 10 16:37 #8913

köszi tényleg nyár van,legalább is a lelkünkben.Nem is árt ebben a cudar időben!!! :wink:

Re: Vélemények, Javaslatok! 2012 jan. 10 15:29 #8909

Balázs!
Nem tudom jó helyre írom-e a kérdésem,de biztos itt is megleled.Miért van a honlapon 1órával több mint itthol ???Ez eddig is így volt vagy csak most.Tudom ez görög idő,eddig én ezt nem láttam.Ha így volt Bocsika! :oops:

Mert eddig nem szólt senki, én meg elfelejtettem átállítani a téli/nyári időszámítást. :(
A fórum még nyári időszámítás szerint ment. :) De most már jó lesz. :)
Ja, persze, mert itt mindig nyár van. :örül:

Re: Vélemények, Javaslatok! 2012 jan. 10 15:05 #8905

Balázs!
Nem tudom jó helyre írom-e a kérdésem,de biztos itt is megleled.Miért van a honlapon 1órával több mint itthol ???Ez eddig is így volt vagy csak most.Tudom ez görög idő,eddig én ezt nem láttam.Ha így volt Bocsika! :oops:

Re: Vélemények, Javaslatok! 2011 okt. 19 18:21 #8644

Így jó lesz???

Remek! :örül:

Re: Vélemények, Javaslatok! 2011 okt. 19 18:06 #8642

Hmmmm!
Lehet hogy ide kellett volna írnom: Az újdonságokkal kapcsolatos kérdések - válaszok - vélemények
Ha gondolod tegyed át!

Semmi baj!
Így jó lesz???

Re: Vélemények, Javaslatok! 2011 okt. 19 18:04 #8641

Hmmmm!
Lehet hogy ide kellett volna írnom: Az újdonságokkal kapcsolatos kérdések - válaszok - vélemények
Ha gondolod tegyed át!

Vélemények, Javaslatok! 2011 okt. 19 17:57 #8640

Bazsi!
Miért nem csinálsz egy THASOS.HU TALÁLKOZÓK főmenüt és alá tennéd a
1. THASOS.HU TALÁLKOZÓ
2. THASOS.HU TALÁLKOZÓ

• Oldal:
  • 1
Oldalmegjelenítési idő: 0.089 másodperc