1. Az emberek nem szeretik, ha sűrűn változik valami, és idén a fórum-honlap változásból azért több jutott.
De úgy gondolom, hogy a kezelhetőségen, áttekinthetőségen azért javítottak a változások. A jót csak könnyebb megszokni, mint a rosszat.
Egyébként én meg inkább azt hiszem, hogy az emberek nem szeretnek segíteni másokon. Az információért mindenki jön, de hogy megossza azt amije van, azt már nem.

És ez az interneten általában mindenütt így van.

Tisztelet a kivételnek!
2. Pangás van, mert ilyenkor senkit nem érdekel információ olyan mélységben, mint indulás előtt két héttel. (De akik jó előre tervezgetnek jövőre, azok nézegetik télen is.)
Ez igaz. De a hírlevél kiment több mint 400 címre. Akkor meg is ugrott a látogatottság, de ennek ellenére szinte senki nem regisztrált. Lehet, hogy mindenki csak egyszer megy Thassosra? Bár nem tudom, a hírlevélről meg nem iratkoznak le. Ha nem érdekli őket, akkor minek fogadják a leveleket.
Van valami jelentősége annak - a lélektani hatáson túl - , hogy hányan regisztráltak? Van annak valami következménye a tárhelyet biztosító szolgáltatónál például?
A szolgáltató felé nincs semmi, hisz nem reklámozunk semmit. Az ár így is, úgy is annyi, amennyit kifizettem.
Az oldal alján lévő szolgáltató reklám is csak azért van ott, mert én rengeteget keresgéltem megfelelő szolgáltató után, és ezt egy megfeleő ár/érték arányú szolgáltatónak gondoltam. Ráadásul korrektek is. Eddig mindíg minden kérdésre szinte azonnal reagáltak. Ezért gondoltam a kis ingyenreklámra.