Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

2008 márc. 26 20:21 #178

Balázs! Kísérlet volt, ez is mehet a kukába...de tényleg!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 márc. 26 20:11 #177

Na végre , nekem is sikerült...ez sem Thassos, de szép. Tavaly itt voltunk...
Köszi Balázs!

A próbálkozásokat töröltem. De ez nagyon OFF kép. :evil:
De azért tényleg szép. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

2008 márc. 26 19:35 #176

Na végre , nekem is sikerült...ez sem Thassos, de szép. Tavaly itt voltunk...
Köszi Balázs!

2008 márc. 26 19:34 #175

2008 márc. 25 22:48 #163

Miután az előbb kipróbáltam a képberakást (csak nem ebben a topikban), most itt is megpróbálom, megy-e újra.

Tavasz Görögországban

:lol: :D :lol:

2008 márc. 20 17:31 #123

amarandos! Látom sikerült a saját kép. :D

..igen, bár ez köztes megoldás...a kicsinyítés már kész volt :-)

2008 márc. 20 16:45 #118

amarandos! Látom sikerült a saját kép. :D

2008 márc. 17 19:10 #95

pamag: Persze, hogy neked is köszönöm! :)

2008 márc. 17 19:09 #94

Sziasztok!
Szeretnék én is fényképet feltenni, de nem tudok, pedig szerintem elég kicsi képekkel is próbálkoztam.
Mielőtt nekikezdek az előző avatart törölni kell?

Törölni nem kell az előzőt!
Kell egy képet keresni, amit átméretezel max. 80*80 pixelesre, és elmenteni jpg fájlként.
Én IrfanView-et használok. Az megy magyarul is, úgy könnyebb. :)
Letölthető a <!-- w --><a class="postlink" href="www.honositomuhely.hu-www.honositomuhely.hu oldalról is.

Mentés után meg kell nézni a méretét. Az ne legyen nagyobb, mint 6 kB.

Utána menni kell a feltöltésnek! Tallóz, kijelöl, ok, majd a végén ne felejtsd még el az Elküld gombbal véglegesíteni a változást.
Ja és amikor kiválasztottad a fájlt és leokézod, akkor még nem jelenik meg a pingvined helyén, csak mikor már az Elküld gombal is jóváhagytad!!!!

Uhhhh...köccce balazsh, hát akkor ha lesz :shock: :shock: :roll: időm, megpróbálom. Majd egyszer csak itt leszek:-)

2008 márc. 17 18:37 #93

Sziasztok!
Szeretnék én is fényképet feltenni, de nem tudok, pedig szerintem elég kicsi képekkel is próbálkoztam.

Törölni nem kell az előzőt!
Kell egy képet keresni, amit átméretezel max. 80*80 pixelesre, és elmenteni jpg fájlként.
Én IrfanView-et használok. Az megy magyarul is, úgy könnyebb. :)
Letölthető a <!-- w --><a class="postlink" href="www.honositomuhely.hu-www.honositomuhely.hu oldalról is.

Mentés után meg kell nézni a méretét. Az ne legyen nagyobb, mint 6 kB.

Utána menni kell a feltöltésnek! Tallóz, kijelöl, ok, majd a végén ne felejtsd még el az Elküld gombbal véglegesíteni a változást.
Ja és amikor kiválasztottad a fájlt és leokézod, akkor még nem jelenik meg a pingvined helyén, csak mikor már az Elküld gombal is jóváhagytad!!!!

2008 márc. 17 17:13 #92

Sziasztok!

Szia Amarandos!

Igen, úgy látom, előbb törölni kell.
Nekem ACD See képszerkesztőm van. Eleve kisméretű képet választottam kicsinyíteni. Ha nem jobb klikkel gyorsmenüből, hanem a fölső menüből mentem a resize-ra, akkor ahogy százalékosan kicsinyítettem, mutatta, hogy ugyanakkor hány pixel. Megvártam, hogy 80 alá fusson, akkor mentettem.
Gondolom, a többi képszerkesztőn is meg lehet csinálni hasonló elven.
:twisted: :twisted: :twisted:

2008 márc. 17 17:08 #91

Balázs! Segítség!

Átállítottam a profilban az időformátumot magyarra, úgy, ahogy valahol egy hsz-ban írtad. De nekem 12 órás idő jelenik meg, és így még az angol am, pm sem.

Ez kell: Y M d H:i

Köszönöm, sikerült! :lol:

2008 márc. 17 16:31 #89

Sziasztok!

2008 márc. 17 10:37 #86

Balázs! Segítség!

Átállítottam a profilban az időformátumot magyarra, úgy, ahogy valahol egy hsz-ban írtad. De nekem 12 órás idő jelenik meg, és így még az angol am, pm sem.

Ez kell: Y M d H:i

2008 márc. 16 23:43 #84

Balázs! Segítség!

2008 márc. 16 10:51 #78

Az automatikus bejelentkezéshez nem maradt meg a kockában a pipa.

Ez érdekes, nálam ez is működik.

A pipáról megint eszembe jutott valami :oops:
Amikor lusta vagyok bizonyos görög kifejezéseket használni, mint pl:
anapnevsztira=légző cső
Vatrahopedila= békatalp
ezeket igy mondtam a görög hajósnak: hol a békalábam és a pipám?
Ne mondjam mit mondott utána!
Pánosz többször kért, figyeljek oda az ilyen megjegyzéseimre.
Pamag, te is figyelj oda, ha egy férfitól a pipát keresed.
De, Bazsi másért szerettem volna írni.
Ha nincs dolgod , hát csinálok.
Belenyúltam ide valahová a próbába.
Lehet, hogy kétszer is betettem az új témát: Anekdoták.
Törölj. Elég lesz egyszer.
Köszönöm.

2008 márc. 14 13:06 #57

Ez érdekes, nálam ez is működik.

2008 márc. 14 12:09 #56

2008 márc. 14 12:06 #55

Betettem az Autómatikus belépést. Próbáld meg azt belépéskor kipipálni. Elvileg így, ha később megnyitod a fórumot, akkor automatikusan be fog lépni. Nem kell mindig pötyögni.
Bár nem hiszem, hogy ehez köze lenne a hibának.

Köszönöm!
Megpróbálom.

2008 márc. 14 10:21 #54

Betettem az Autómatikus belépést. Próbáld meg azt belépéskor kipipálni. Elvileg így, ha később megnyitod a fórumot, akkor automatikusan be fog lépni. Nem kell mindig pötyögni.
Bár nem hiszem, hogy ehez köze lenne a hibának.

2008 márc. 14 10:16 #53

Explorert. Megszoktam, ezen vannak a kedvencek is. Nemrég ugyan került Firefox is a gépre, de azt nem használom.

Megnézzük mit csinál, ha nem adminisztrátor vagyok.
Most töröltem is az előző hozzászólásból.

2008 márc. 14 10:12 #52

Az előbb beléptem. Válasz gomb - igaz, töröltem valamennyit a szövegből, megírtam a magamét , és ezek után azt mondta a rendszer, hogy jelentkezzek be. És ezt egymás után kétszer eljátszotta.
Válasz nélkül enged.

Ez érdekes!
Milyen böngészőt használsz? Internet Explorer, Firefox, vagy valami más?
Nálam semmi gond nincs.
Na majd kipróbálom a laptopon is, azon van minden.

Explorert. Megszoktam, ezen vannak a kedvencek is. Nemrég ugyan került Firefox is a gépre, de azt nem használom.

2008 márc. 14 10:10 #50

Az előbb beléptem. Válasz gomb - igaz, töröltem valamennyit a szövegből, megírtam a magamét , és ezek után azt mondta a rendszer, hogy jelentkezzek be. És ezt egymás után kétszer eljátszotta.
Válasz nélkül enged.

Ez érdekes!
Milyen böngészőt használsz? Internet Explorer, Firefox, vagy valami más?
Nálam semmi gond nincs.
Na majd kipróbálom a laptopon is, azon van minden.

2008 márc. 14 10:04 #46

Válasz nélkül enged.

2008 márc. 13 19:17 #34

Pamag!

Módosítottam a Válasz gombot!

Viszont az előzmény gombbal gondban vagyok.
Javaslom, hogy ha valaki válaszol, akkor a válaszba megjelenő szöveget ne törölje, és akkor tudjuk, hogy mire válaszolt.

Így jó a szélesség, tényleg a kép volt túl nagy.
A válasz így jó, az előzmény is látszik.
Én be tudok lépni simán, bár az előbb : most nem tudom, hogy ide nem jelentkeztem be, csak a régire, vagy valamiért kidobott a gép.
:oops:

Oldalmegjelenítési idő: 0.146 másodperc