Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2013 máj. 27 10:14 #12353

Remélem,azért nemsokára megjavitják!Hosszu lesz ez a nyár tenger nélkül,legalább itt nézegethetném :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2013 máj. 27 08:51 #12348

Napok óta nem jó a webcamera,pedig ilyen pocsék idöben jó lenne egy kis napsütést és tengert látni :D

Szia Kiflic!
Sajnos nem csak napok óta, hanem szerintem már kb. 2 hete nem működik.
Én is rákukkantok minden nap, és már nagyon hiányérzetem van. Próbáltam kisilabizálni a hozzászólások közül, hogy hátha írják meddig várjunk rá, de én nem találtam konkrét időpontot, csak azt, hogy soon.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2013 máj. 27 08:40 #12347

Napok óta nem jó a webcamera,pedig ilyen pocsék idöben jó lenne egy kis napsütést és tengert látni :D

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2012 febr. 16 08:43 #9178

Végre süt a nap! Napok óta nézem a webkamera képeit és nagyon sajnálom az Ágiékat mert cudar ködös idő volt, most végre süt a nap és hóbundába őltőztek a hegyek.

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2012 febr. 16 07:46 #9177

Ma az ablakomból van a Web kamera:

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2012 febr. 04 10:40 #9109

Néztem a webkamerát, ahogy lejjebb görgettem a képet sok kép van a havas tengerpartról. Nagyon jó!

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 27 20:32 #8221

most néztem a webcamerát ,ott fél tíz van és szép fényeket látok.

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 21 09:57 #8181

Én ilyen gyakran nem figyelem, viszont a kabócákat én is hiányolom! :(

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 20 11:38 #8175

Napok óta figyelem a kamera képeit! Nagyon gagyi, reggel kilencig nem is jön be, utánna madártávlati képek,11 óra körül az ugrálós sziklát mutatja, 11, 30-kor a mólót mutatja de olyan messziről, hogy csak pici alakokat lehet látni.A pici alakok állnak a móló szélén van aki integet,de szerintem az alak nem felismerhető. Az idén elmarad az intedetés? Ja meg a hang is elmaradt, de lehet hogy a kabócák némultak el.

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 16 12:55 #8146

KIRÁLY!

HD-ben, kiváló képpel! Lehet látni, ahogy repkednek a sirályok. Nem akadozik, mint ezelőtt. Bár azt írják, hogy lesz ez még jobb is, csak még az internet kapcsolat lassú.
Várom a fejleményeket!
Mindenesetre ez a kabócahang isteni! Imádom! :)

Én is imádom a hangjukat, amikor Görögország felé mentünk autóval és technikai szünetet tartottunk s meghallotam a hangjukat akkor tudtam, közel a paradicsom.
Ha kitartoan sasoljuk a tengert lehet hogy látunk delfint is, mi amikor pihentünk a kajakba a kikötővel egyvonalban, körölöttük ugráltak. A motorcsonakos magyarok filmre is vették.

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 16 11:51 #8145

KIRÁLY!

HD-ben, kiváló képpel! Lehet látni, ahogy repkednek a sirályok. Nem akadozik, mint ezelőtt. Bár azt írják, hogy lesz ez még jobb is, csak még az internet kapcsolat lassú.
Várom a fejleményeket!
Mindenesetre ez a kabócahang isteni! Imádom! :)

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 16 11:33 #8144

Megállt 11,30-kor a molónál a kép. Lehet integetni!?

Valakik most is bőszen integetnek!

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 16 11:31 #8143

Megállt 11,30-kor a molónál a kép. Lehet integetni!?

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2011 júl. 16 11:24 #8142

Műkődik a webkamera! Nagyon jó, a kabocákat is lehet most hallani!

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 okt. 13 08:31 #6493

Sajnos, az ajkai tragédia nyomán találtam valami érdekeset:
Ezt olvastam:
www.origo.hu/techbazis/20101010-a-google-earth-muholdkepein-is-lathato-a-voroiszapkatasztrofa.html

Ennek alapján elképzelhető, hogy annak idején hírét vették az Athos partjánál égő valaminek, és gyorsan lefotózták, és még mindig az a kép van az adatbázisban.
De akkor talán felderíthető, hogy mi volt, ha hírt adott róla a sajtó. Az internetet nem cenzúrázták.

Érdekes felvetés...Beütöttem a dátumot görög és magyar nyelven11.07.2003. mint ökologiai katasztrófa stb... Semmi infó.
Nem találom a kulszszót...

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 okt. 10 20:19 #6489

Sajnos, az ajkai tragédia nyomán találtam valami érdekeset:
Ezt olvastam:
www.origo.hu/techbazis/20101010-a-google-earth-muholdkepein-is-lathato-a-voroiszapkatasztrofa.html

Ennek alapján elképzelhető, hogy annak idején hírét vették az Athos partjánál égő valaminek, és gyorsan lefotózták, és még mindig az a kép van az adatbázisban.
De akkor talán felderíthető, hogy mi volt, ha hírt adott róla a sajtó. Az internetet nem cenzúrázták.

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 szept. 11 20:16 #6359

Kerestem volna a delfines képeket. Azt mondta Zsuzsi 12 delfines felvételt készítettek az öblünkben.
Ezekszerint, hogy hűl a tengerünk, -most 27 fokos lehet- újra megjelentek a halak is, és velük együtt a delfinek is.
De mi tegnap nem láttuk őket. :(
Szerdán még a strandolók is látták... :D

Ugye ugye cak nekem nem tartottad ott őket!! :oops:
Így muszáj lesz vissza mennem!!! :örül:

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 szept. 10 08:30 #6347

Kerestem volna a delfines képeket. Azt mondta Zsuzsi 12 delfines felvételt készítettek az öblünkben.
Ezekszerint, hogy hűl a tengerünk, -most 27 fokos lehet- újra megjelentek a halak is, és velük együtt a delfinek is.
De mi tegnap nem láttuk őket. :(
Szerdán még a strandolók is látták... :D

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 szept. 10 08:27 #6346

........ÉN MÉG AZT IS FELTÉTELEZEM RÓLUK,K HOGY HAMIS KÉPET ADNAK.............

Hát azt azért nem.... kering odafönt a műhold és lefényképez mindent... a felvételekből valamit betesznek ilyen-olyan adatbázisokba.
Az égő valami a vízen van, az biztos. A vízre is kiterjed az egyházi állam uralma, van bizonyos távolságig felségvizük? Mert akkor valóban elképzelhető, hogy a papok kísérleteztek valamit a vízen.

Felségvízük, és olyan felségterületük, hogy megvesztegetve a politikai embereket, az Athossal határos szántóföldeket és erdőségeket is felvásárolták. Ezen tavaly óriási botrány volt, mert sok ember visszakövetelte volna a területét. De csak követelte volna...amiről az athosnak papirja van, mindegy milyen módon, azt őt illeti. Botrány volt ez Fanari partjainál is, itt a szigeten is, de elült, anélkül, hogy a végeredményről tudomást szerzett volna a jónép. MERT HOGY AZ ATHOS, NEM CSAK OTT VAN, HANEM EGYHÁZTULAJDONA KITERJED AZ EGÉSZ TRÁK TÉRSÉGRE.
Nem lehet csak úgy elhajókázni, vagy halászni a közelükbe. A hal is az övéké...

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 szept. 03 10:40 #6313

........ÉN MÉG AZT IS FELTÉTELEZEM RÓLUK,K HOGY HAMIS KÉPET ADNAK.............

Hát azt azért nem.... kering odafönt a műhold és lefényképez mindent... a felvételekből valamit betesznek ilyen-olyan adatbázisokba.
Az égő valami a vízen van, az biztos. A vízre is kiterjed az egyházi állam uralma, van bizonyos távolságig felségvizük? Mert akkor valóban elképzelhető, hogy a papok kísérleteztek valamit a vízen.

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 szept. 03 08:08 #6312

Nagyon ügyes vagy hogy megtaláltad. Már készitettünk róla ujabb képeket, igaz nem tudtuk kinyomtatni,de lefotoztuk igy már készülhet róla kinyomtatva is kép. Az Etnára keresve ugyan ilyen fehér füstöt találunk.Olajégés azért nem valószinű mert az ha pirossan ég a füstje fekete emlékezzünk Kuvait olajkutjainak égésére. Van egy dátum most könnyebb lesz kutatni utánna mi is történt abban az időben.

GYEREKEK, AZ HOGY MI TÖRTÉNIK AZ ATHOSON AZT MINDENNNAPI HALANDÓ SOHA NEM TUDHATJA MEG! HA VALAMI HÍR ONNAN KISZIVÁROG AZT IS ÚGY TESZIK, HOGY AZ AZ EGYHÁZAT FEDEZZE. ANNÁL NAGYOBB HATALOM ITT AZ ORSZÁG TERÜLETÉN SENKINEK NINCS.
ATHOS, METEORÁK, ÉS EGYBEVÉVE EGYHÁZ. EZEK SZENT ÉS SÉRTHETETLEN NAGYHATALMAK.
AZ VALÓ IGAZ, HOGY AZ OLAJ ÉS A SZEMÉT FEKETE FÜSTTEL ÉG.
DE AZ IS TUTI, HOGY EZ NEM VULKÁNI KITÖRÉS FÜSTJE.
ÉN MÉG AZT IS FELTÉTELEZEM RÓLUK,K HOGY HAMIS KÉPET ADNAK.............

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 szept. 02 12:11 #6307

Nagyon ügyes vagy hogy megtaláltad. Már készitettünk róla ujabb képeket, igaz nem tudtuk kinyomtatni,de lefotoztuk igy már készülhet róla kinyomtatva is kép. Az Etnára keresve ugyan ilyen fehér füstöt találunk.Olajégés azért nem valószinű mert az ha pirossan ég a füstje fekete emlékezzünk Kuvait olajkutjainak égésére. Van egy dátum most könnyebb lesz kutatni utánna mi is történt abban az időben.

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 szept. 02 11:14 #6305

1. Vajon mikori a Google képe? lehet az akár több éves is (talán valahol rá lehet jönni, mikori felvétel)

2. Esetleg hajóból kiömlött olaj gyulladt meg talán?

Tegnap este véletlenül rátévedtem a bal alsó sarokra - ott kiírja, az adott területről mikori kép van föltéve. (Ugyanis az nem élőkép, hanem adatbázis.)
Szóval az Athos félszigetnél azt írja ki, hogy a felvétel 2003.júl.11-én készült.
Továbbra is azt mondom, hogy egy hajó vagy hajóból kiömlött olaj gyulladt meg.
(A thassosi felvételek 2004-esek.)

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 júl. 28 21:45 #5956

1. Vajon mikori a Google képe? lehet az akár több éves is (talán valahol rá lehet jönni, mikori felvétel)

2. Esetleg hajóból kiömlött olaj gyulladt meg talán?

Re: Érdekes képek a thassos-i webkamerákról 2010 júl. 28 19:47 #5954

Ez tényleg érdekes.

2D : maps.google.com/maps?hl=hu&ie=UTF8&t=f&ecpose=40.14165291,24.33556044,11864.7,41.266,0,0&source=embed&ll=40.141653,24.33556&spn=0.093696,0.154324&z=13 - maps.google.com/maps?hl=hu&ie=UT ... 54324&z=13

3D: maps.google.com/maps?hl=hu&ie=UTF8&t=f&ecpose=40.08664864,24.27026848,4438.88,43.885,61.859,0&source=embed&ll=40.133741,24.32953&spn=0.072577,0.071926&z=13 - maps.google.com/maps?hl=hu&ie=UT ... 71926&z=13

A 3D-nek nagyon ne higgyetek, mert azt a fentről fotózott 2D-s képből képezi a google........
Én nem tudom elképzelni, hogy működő vulkán lenne. Ha ránagyítva megnézitek a parti öblöket, akkor látszik, hogy ott nem piros. Szerintem ha tényleg láva lenne, akkor az is piroslana.

Oldalmegjelenítési idő: 0.167 másodperc