Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Közlemények! 2008 nov. 29 20:38 #1708

A Fotoalbumok kategórián belül sikeresen megszaporodtak a települések képei.

Kedves nyaraló és fórumtársak! Akinek van thassosi falvakról olyan fényképe, amit szívesen megosztana a nagyközönséggel, nosza rajta, jelezze! Előre is köszönet érte.
:fotó: :Thassos-fan:

A képek jöhetnek nekem, vagy pamagnak.
méret: max 800*600 pixel.

Sőt, készült egy Strandok rész is. Oda is várjuk a képeket!!!

Köszönet érte!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Közlemények! 2008 nov. 29 19:03 #1707

A Fotoalbumok kategórián belül sikeresen megszaporodtak a települések képei.

Kedves nyaraló és fórumtársak! Akinek van thassosi falvakról olyan fényképe, amit szívesen megosztana a nagyközönséggel, nosza rajta, jelezze! Előre is köszönet érte.
:fotó: :Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Közlemények! 2008 nov. 17 21:36 #1695

Feltöltöttem az új oldalra is a fotóalbumokat. (Az információkról pedig hamarosan törlöm.)
Vélemények?

Jók, de én is küldtem képeket az idei thassosi nyaralásról...
Azokat nem töltöd fel? :roll: :roll: :roll:

Most hogy mondod, ........
Csak az másik mappában volt. De már megy is fel.
Bocsi.....
:oops:

Re: Közlemények! 2008 nov. 17 20:13 #1694

Feltöltöttem az új oldalra is a fotóalbumokat. (Az információkról pedig hamarosan törlöm.)
Vélemények?

Jók, de én is küldtem képeket az idei thassosi nyaralásról...
Azokat nem töltöd fel? :roll: :roll: :roll:

Re: Közlemények! 2008 nov. 17 18:23 #1693

Vélemények?

Re: Közlemények! 2008 nov. 11 14:13 #1679

Szia Balázs! Hol lehet a születésnapot beállítani?

Felhasználói menü (jobbra fent), azon belül Profil/Profil szerkesztése.

Re: Közlemények! 2008 nov. 10 21:18 #1677

Szia Balázs! Hol lehet a születésnapot beállítani?

Re: Közlemények! 2008 okt. 24 20:01 #1568

Balázs, szólj légyszi ha megérkezett mind, jó?

17 db üzenet jön lefelé, majd megnézem mik azok, mert most megyek vissza a fürdőszobába. :)

Re: Közlemények! 2008 okt. 24 19:41 #1567

Balázs, szólj légyszi ha megérkezett mind, jó?

Re: Közlemények! 2008 okt. 24 18:00 #1566

Mennyit dolgozol, kedves Balázs ! Igazán megérdemelsz egy kis meglepit! Majd figyeld a méledet! <!-- e --><a href="mailto:balazsh@thasos.hu-balazsh@thasos.hu - erre megy . Remélem van elég tárhely rajta!

Re: Közlemények! 2008 okt. 24 10:11 #1565

A hiba elhárítva!
Azért izgultam egy kicsit, hogy a szolgáltatóhoz kell mennem....

Re: Közlemények! 2008 okt. 23 23:25 #1564

Az oldalt ma este sikeresen elrontottam. :( :cry: :oops:
Sajnos dologom, ezért helyreállítás csak holnap délelött várható.

Elnézést mindenkitől!

Hol a hiba??? :shock:

A config fájlban.
Olyan helyre kattintottam, ahova nem kellett volna. :(
Remélem az otthoni biztonsági másolattal könnyedén helyreállítom. :roll:

Re: Közlemények! 2008 okt. 23 22:36 #1563

Elnézést mindenkitől!

Hol a hiba??? :shock:

Re: Közlemények! 2008 okt. 23 22:25 #1562

Elnézést mindenkitől!

Re: Közlemények! 2008 okt. 16 11:56 #1538

Az új oldalon is fent van minden változatlanul, csak kettébontottam.

Szállások keresése és az ezekkel kapcsolatos információk a SZÁLLÁS KERESÉS menüpont alatt, vagy közvetlenűl a www.szallas.thasos.hu - www.szallas.thasos.hu címen érhető el. (Ez az eddigi Szállásaink menüpont.)

Egyéb fontos és hasznos információk, fotóalbumok, stb. az INFORMÁCIÓK A SZIGETRŐL menüpont alatt, vagy közvetlenül a www.info.thasos.hu - www.info.thasos.hu címen érhető el. (Ez az eddigi Segítség, Kirándulások, Fotóalbum, Egyebek, Érdekességek menüpontok.)

A fórum közvetlenül a www.forum.thasos.hu - www.forum.thasos.hu címen található.

Re: Közlemények! 2008 okt. 16 08:58 #1535

Tesztelgettem a csatolmányok funkciót.
Amit tud:
A dokumentum (doc, pdf, xls,...), archívum (zip, rar, ...) és kép (jpg, gif, ...) fájlokat lehet feltölteni a saját gépről is. A fájlméret max. 1 MB, kivéve a képeknél, ahol 256 kB. Tehát a képeket elötte át kell méretezni, hogy beleférjen! Ami belefér a 400*320-as képméretbe az egyből megjelenik, ami nem, arról link készül, hogy hol lehet megnézni.

Amit a csatolásról tudni kell, azaz hogy tudok csatolmányt küldeni:
1. A tallózás gombal megnyomása után megkeressük, hogy mit szeretnénk feltölteni.
2. Ezután az Állomány hozzáadása gombra kell klikkelni és már bent is lesz a fájl.
3. Elküldés elött azért érdemes az előnézet gombbal megnézni, hogy mi fog megjelenni, ha elküldjük a hozzászólást.

2008 okt. 13 22:11 #1524

Tegnap amarandos kérésére megváltoztattam a nevét. Ezentúl Verus néven olvashatjátok hozzászólásait.

2008 okt. 13 20:53 #1523

Tegnap amarandos kérésére megváltoztattam a nevét. Ezentúl Verus néven olvashatjátok hozzászólásait.

2008 júl. 16 14:53 #939

Felhívom a figyelmét a ma harmadik névváltozatban regisztrált shurkynkshp nicknek, hogy szokásos témáját ne tegye bele a fórumba !!!
:!: :!: :!:

Már nem fogja!
Töröltem mind a hármat.

2008 júl. 14 19:09 #927

Felhívom a figyelmét a ma harmadik névváltozatban regisztrált shurkynkshp nicknek, hogy szokásos témáját ne tegye bele a fórumba !!!
:!: :!: :!:

2008 júl. 11 17:46 #908

A ma indított ńĺęń ęđŕńíî˙đńę číńňčňóň című topikot töröltem.
Szexlapok reklámozását itt nem lehet folytatni !!!

Sajnos a bejelentkezett tagtársat én nem tudom törölni a tagok sorából.

2008 júl. 07 19:17 #869

A tegnap este kényszerűségből indított Autóval Thassosra - újrakezdve topikból a szöveget átmásoltam az eredeti topikba, az újat pedig töröltem.

2008 júl. 07 18:54 #865

A ma indított ďîđíîôîňî ěŕě című topikot töröltem.

2008 júl. 07 18:47 #863

Jelentem, ismét látom.
Megpróbálom átmásolni a hozzászólásokat.
:szomorú:

[/url]

2008 júl. 07 18:36 #861

Jelentem, ismét látom.
Megpróbálom átmásolni a hozzászólásokat.
:szomorú:

Oldalmegjelenítési idő: 0.176 másodperc