Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA:

Re: Honlapon lévő hibák 2011 ápr. 05 09:01 #7326

Nekem meg szétesik az oldal, mihelyt valamit megnyitok. Csak vázlatszerűen jelenik meg.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Honlapon lévő hibák 2011 ápr. 05 08:05 #7325

Szia Balázs!
Nem tudtam megnyitni a webkamerát, az élménybeszámolót,stb. Az én gépemmel van hiba?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 19 11:03 #1699

Nem jelzed?
:(

Balázs!!!!

Köszi minden OK :)
Csak mindennel tisztába leszek 1* :roll:

És akkor :
Szeretnél írni cikket, vagy nem?
Szeretnél linket beküldeni, vagy nem?

Balázs!!!
Bocs még csak nézelödtem,de fogok írni megigérem...
Ez idén Nei Poriba voltunk nyaralni és szerintem az nem ide való téma.

Üdv:Robi

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 19 10:14 #1698

Nem jelzed?

Balázs!!!!

És akkor :
Szeretnél írni cikket, vagy nem?
Szeretnél linket beküldeni, vagy nem?

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 19 09:41 #1697

Nem jelzed?

Balázs!!!!

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 18 10:43 #1696

Nem jelzed?

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 16 19:45 #1692

Balázs!!!

Ha ráklikkelek a cikk beküldésére akkor azt írja Jelen erőforrás megtekintése a számodra nem engedélyezett Ez mért van vagy én vagyok a gyagya és tanulatlan :)

Üdv :Robi

Ezt olvasd el:
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=51:cikk-es-webcim-bekueldese&catid=34:az-oldal-kezelese&Itemid=41 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=41

:)

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 16 19:10 #1691

Balázs!!!

Ha ráklikkelek a cikk beküldésére akkor azt írja Jelen erőforrás megtekintése a számodra nem engedélyezett Ez mért van vagy én vagyok a gyagya és tanulatlan :)

Üdv :Robi

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 09 14:53 #1669

Balázs köszi nagyon jó :)

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 09 11:12 #1668

Szia Balázs!!!

Bocs hogy zavarok,de volna 1 kérdésem...
A honlapon a részletes térképhez nem férek hozzá...
Mi lehet a gond szerinted???????!!!!!!!

Szia !

Most nézd meg!
Most már jó. Plusz ki is bővítettem. :)
Köszönöm a bejelentést!

Re: Honlapon lévő hibák 2008 nov. 09 08:18 #1667

Szia Balázs!!!

Bocs hogy zavarok,de volna 1 kérdésem...
A honlapon a részletes térképhez nem férek hozzá...
Mi lehet a gond szerinted???????!!!!!!!

2008 jún. 06 19:38 #584

A kezdőlapon az időjárásjelentésnél :
...ha a Thasos feliratra kattintanak...

nos, nem működik a feliratra kattintás! Alatta a linkről elérhető, de ott nem egyből Thasos jön be.
:Esernyő:

2008 ápr. 30 14:01 #366

Na, ha egyik sem működik, akkor csak megcsinálják. Most még mindig ugyanazt mutatja, mint tegnap este.
:szgep:

Addig is létrehoztam egy új számlálót. A régit pedig száműztem a lap aljára.

Jaj, de ügyes vagy!
:vigyorog:

2008 ápr. 30 11:06 #365

Na, ha egyik sem működik, akkor csak megcsinálják. Most még mindig ugyanazt mutatja, mint tegnap este.

Addig is létrehoztam egy új számlálót. A régit pedig száműztem a lap aljára.

2008 ápr. 29 20:27 #364

2008 ápr. 29 20:03 #363

Most nézem, hogy jelenleg egy lapnak sem megy a statisztikája: freeweb.hu/toplista
Itt látszik, hogy mindenkinek 0 a látogatottsága.

2008 ápr. 29 13:51 #362

Mintha a nagy karbantartás után nem pörögne a számláló! :cry:

Valóban. :szomorú:
De ezt ők generálják, a lap csak beolvassa. Reméljük hamarosan helyreáll teljesen a rendszer. Ha nem, akkor majd kitalálunk valamit.

2008 ápr. 29 11:32 #361

Mintha a nagy karbantartás után nem pörögne a számláló! :cry:

Honlapon lévő hibák 2008 márc. 14 10:06 #48

Ide a honlapon lévő hibákat várom.
Mindent javítok !

• Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc