Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA:

Re: Fórummal kapcsolatos hibák 2008 nov. 30 21:47 #1711

Alighanem rosszul számolja a jelenlévők számát.
Ilyenkor figyelek föl rá (már többedszer) : megnyitom, még vendég vagyok, azt mondja, itt van 1 vendég. Bejelentkezek, erre azt közli, hogy ketten vannak, 1 regisztrált és 1 vendég.

Nem rossz az! Hisz ezt írja: (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.)
Tehát, ha belépsz, akkor vendég vagy, majd regisztrált leszel. Azt nem felejti el, hogy bent voltál vendégként is, majd csak 5 perc múlva.
Én ezt úgy küszöbölöm ki, hogy bepipálom az automatikus bejelentkezést, mert akkor egyből regisztrált leszek.

Nekem is úgy van Balázs! Ezért nem kell mindig bejelentkeznem.
Már megnt hétfő lesz! Utálok korán kelni!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Fórummal kapcsolatos hibák 2008 nov. 30 15:05 #1710

Ilyenkor figyelek föl rá (már többedszer) : megnyitom, még vendég vagyok, azt mondja, itt van 1 vendég. Bejelentkezek, erre azt közli, hogy ketten vannak, 1 regisztrált és 1 vendég.

Nem rossz az! Hisz ezt írja: (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.)
Tehát, ha belépsz, akkor vendég vagy, majd regisztrált leszel. Azt nem felejti el, hogy bent voltál vendégként is, majd csak 5 perc múlva.
Én ezt úgy küszöbölöm ki, hogy bepipálom az automatikus bejelentkezést, mert akkor egyből regisztrált leszek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Fórummal kapcsolatos hibák 2008 nov. 30 14:32 #1709

2008 szept. 03 06:39 #1365

Bár nem igazán tudom, a kettő közül melyik kategória, de azzzéééé örülök, hogy mindenet tudó fórumozó lettem. Azért vitatható az új titulusom...is ... :roll:

Amúgy balazsh: Hová lehet ezt még fokozni!? Mi lesz a következő jelző?

Ezt a kérdést most vettem észre. Bocsi. :(
Nemsokára meglátod, hogy mi leszel.
Mikor kiosztottam a lehetséges rangokat, nem gondoltam, hogy ilyen hamar elérhető lesz a kellő számú hozzászólás.
Lehet, hogy feljebb kell állítanom? :)

2008 aug. 10 11:55 #1186

Bár nem igazán tudom, a kettő közül melyik kategória, de azzzéééé örülök, hogy mindenet tudó fórumozó lettem. Azért vitatható az új titulusom...is ... :roll:

Amúgy balazsh: Hová lehet ezt még fokozni!? Mi lesz a következő jelző?

2008 jún. 05 07:53 #565

Már délelőtt is ezt csinálta, most ismét :
elküldöm a hozzászólást, és valami érthetetlen debug mode feliratú üzenet jelenik meg, magyarul csak annyi van rajta, hogy általános hiba.
De a hozzászólás megjelenik.
De zavaró.
:szgep:

Éngem is zavar, de csak gyanítom, hogy miért van.
Úgy látom, csak azoknál a részeknél csinálja, ahol sok már a hozzászólás.
Lehet, hogy ez is a freeweb hibája. :(

Csak át kell költözni, valalmi fizetős serverre. De majd csak ősszel!

Vagy indítunk egy Általános 2. fórumot?
Az is megoldás.

2008 jún. 04 21:36 #562

elküldöm a hozzászólást, és valami érthetetlen debug mode feliratú üzenet jelenik meg, magyarul csak annyi van rajta, hogy általános hiba.
De zavaró.

Ha hiba üzenetet küld akkor ne foglalkozz vele,klikk a tartalomjegyzékre és vissza tudsz lépni ahova a hozzászólásodat irtad és máris láthatod hogy ott van.

2008 jún. 04 19:45 #558

De zavaró.

2008 márc. 31 22:51 #211

A fórum órája nem állt át a nyári időszámításra.
Nem mintha baj lenne. És azt sem tudom, egyénileg lehet/kell-e állítani, vagy központilag kellett volna átugrania.

Sajnos egyénileg kell.
A profilban az időzónát kell +2 órára tenni.
Ott is van, hogy Bp. nyári időszámítás.

Aha. Köszönöm. Remélem, másnak is tanulságos.
(A számítógép órája magától áll át...)

2008 márc. 31 21:18 #208

Nem mintha baj lenne. És azt sem tudom, egyénileg lehet/kell-e állítani, vagy központilag kellett volna átugrania.

Sajnos egyénileg kell.
A profilban az időzónát kell +2 órára tenni.
Ott is van, hogy Bp. nyári időszámítás.

2008 márc. 31 16:15 #205

Fórummal kapcsolatos hibák 2008 márc. 14 10:05 #47

Ha valami nem működik, nem megy, nem érthető, .... akkor azt ide beírva megpróbáljuk orvosolni.

• Oldal:
  • 1
  • 2
  • 3
Oldalmegjelenítési idő: 0.092 másodperc